Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα τελευταια τρώω συνεχεια μπλε οθονες στα win7 x64 για physical memory Κλπ Οταν ξανανοιξει το πισι αν καταφερει να μπει στα win λειτουργει κανονικά για καποιες ώρες και μετα ξαναπετα μπλε οθονη τι κανουμε;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα-Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 αντιγραφω την απαντηση που σου εδωσα στο αλλο θρεντ Για αρχη κατεβασε το memtest για να τεσταρεις τις μνημες σου.Κατεβασε το iso.Καψτο σε cd και ξεκινησε τον υπολογιστη με το cd μεσα.Αφησε το τεστ για κανα 5 ωρο.Αμα βγαλει error πας για αλλαγη ram.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Θενκς thomasG4. Αν δεν βγάλει error?
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν βγάλει error? Θα συνεχισεις σε αλλα hardware tests.
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αμα δεν βγαλει παμε για αλλα τεστ του hardware με αλλα προγραμματα οπως το prime95 για επεξεργαστη και furmark για καρτα γραφικων μεχρι να αποκλειστει το ενδεχομενο οτι το προβλημα ειναι απο hardware. edit-->με προλαβε o Gi0
fintelio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ήμουν που σε προηγούμενη ενότητα ανέφερα το ίδιο πρόβλημα. ευχαριστώ τα παιδιά για τις συμβουλές αλλά το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν άλλαξα το dvd γιατί δεν μου έγγραφε σχεδόν καθόλου ούτε διάβαζε τα δισκάκια και μια και άνοιξα το κουτί άρχισα να πιέζω τις επαφές από κάθε συσκευή σκληρό-μητρική κτλ. Το έκλεισα το κουτί και από τότε δεν είχα πρόβλημα. εφτεγαν οι επαφές????? το dvd???? δεν ξέρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.