Προς το περιεχόμενο

Win7 x64 -Μπλε οθόνη

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια τρώω συνεχεια μπλε οθονες στα win7 x64 για physical memory Κλπ :( Οταν ξανανοιξει το πισι αν καταφερει να μπει στα win λειτουργει κανονικά για καποιες ώρες και μετα ξαναπετα μπλε οθονη :( τι κανουμε;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα-Μπλα. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αντιγραφω την απαντηση που σου εδωσα στο αλλο θρεντ

Για αρχη κατεβασε το memtest για να τεσταρεις τις μνημες σου.Κατεβασε το iso.Καψτο σε cd και ξεκινησε τον υπολογιστη με το cd μεσα.Αφησε το τεστ για κανα 5 ωρο.Αμα βγαλει error πας για αλλαγη ram.

Δημοσ.

Αμα δεν βγαλει παμε για αλλα τεστ του hardware με αλλα προγραμματα οπως το prime95 για επεξεργαστη και furmark για καρτα γραφικων μεχρι να αποκλειστει το ενδεχομενο οτι το προβλημα ειναι απο hardware.

edit-->με προλαβε o Gi0

Δημοσ.

Εγώ ήμουν που σε προηγούμενη ενότητα ανέφερα το ίδιο πρόβλημα.

ευχαριστώ τα παιδιά για τις συμβουλές αλλά το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν άλλαξα το dvd γιατί δεν μου έγγραφε σχεδόν καθόλου ούτε διάβαζε τα δισκάκια και μια και άνοιξα το κουτί άρχισα να πιέζω τις επαφές από κάθε συσκευή σκληρό-μητρική κτλ.

Το έκλεισα το κουτί και από τότε δεν είχα πρόβλημα.

εφτεγαν οι επαφές????? το dvd???? δεν ξέρω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...