lskam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Θελω να αγορασω εναν υπολογιστη που να ειναι δυνατος σε αποδοση και να παιζει ολα τα παιχνιδια σε καλα γραφικα Εγω εχω καταληξει σε εναν που κανει γυρω στα 800 ευρω και ειναι innovator Τα innovator ειναι καλα ποιοτικα? Αντεχουν στον χρονο η εμφανιζουν προβληματα και ειναι ελαττωματικα? Ο υπολογιστης ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912157 Θα παρακαλουσα να δειτε ολα τα χαρακτηριστικα του και να μου πειτε την γνωμη σας Πιο πολυ με ενδιαφερει να παιζει παιχνιδια χωρις να κολλαει και σε καλα γραφικα Και γενικα τα innovator ειναι αξιοπιστα?
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Όλοι θα σου πουν με ένα σώμα-μια φωνή, ότι δεν αξίζει. Τσέκαρε το συγκεκριμένο section και θα πάρεις ιδέες για gaming σύστημα στα ~800€.
Antonis3d Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Θα σου πρότινα να ΜΗΝ αγοράσεις έτοιμο pc αλλά να διαλέξεις μόνος σου τα κομμάτια ένα ένα, με αυτόν τον τρόπο βγαίνει pc ΠΟΛΥ καλύτερο στα ίδια χρήματα. Αλλά δεν μας είπες θες PC,οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία ή μονο την μονάδα?
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ε λογικά θα θέλει απ' όλα για να κοιτάει κάτι τέτοιο.
UpToDate_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης θα ξανά προτείνω να αποφεύγετε e-shop λόγω άχρηστου service.. Από κάποιο περιφερειακό καταστηματάκι σε ενδιαφέρει σύνθεση; Οπού θα σου βγει και αρκετά φθηνότερα..
lskam Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Κοντα μου βρισκεται επισης το multirama Με προτεινετε να αγορασω καποιο απο εκει? Θελω να εχει γυρω στα 800-100 ευρω Θελω να εχει καλες αποδοσεις σε παιχνιδια και και να εχει μια πολυ γερη καρτα γραφικων Ποιο προτεινετε εσεις?
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εχε το νου σου πως αλλο 800 αλλο 900 και αλλο 1000. Πες ακριβως ποσα θελεις/εχεις να διαθεσεις, ποιο καταστημα σε βολευει ή αν δεν εχεις προβλημα απο το που/πως θα αγοραστουν τα κομμάτια για να σε βοηθησουν οσο το δυνατον καλυτερα οι γκουρου των συνθεσεων. Για δικη σου εξυπηρετηση...
doctor444 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Όλοι θα σου πουν με ένα σώμα-μια φωνή, ότι δεν αξίζει. +1 respect στο αποπάνω σχολιο θα σε βοηθησουν τα παιδια εδω να φτιαξεις κατι πιο αξιολογο στα χρηματα που διαθετεις... για να τους βοηθησεις θα χρειαστει να δωσεις μερικες λεπτομερειες.χρησιμοποιησε κατι σαν την παρακατω φορμα http://www.insomnia...._1#entry3742932
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θα συμφωνησω απολυτα με τους προλαλησαντες. αλλο 800 αλλο 900 αλλο 1000. διευκρινησε αν στο ποσο που διαθετεις απαιτεις ολοκληρωμενο pc με οθονη και λοιπα περιφερειακα (οπως το καρβουνι του eshop που εδωσες στο ανοιγμα του θεματος) ή θες μονο το κουτι...
LouCi4er Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ χρησιμη η φορμα του cold.Στο συγκεκριμενο 8 απαντησεις και τπτ δεν βγηκε.Αν το πρωτο μηνυμα του ts ηταν η φορμα συμπληρωμενη θα ηταν πολυ καλυτερα.Δεν θα γεμιζε το forum ανουσια threads.
lskam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πληρωνω η 1000 η 900. Το θελω κυριως για παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 2 Θελω ολα τα περιφερειακα και μια καλη full hd οθονη και αν γινεται να λειτουργει και σαν τηλεοραση(δεν ειναι ανγκαιο) Βρισκομαι στην ξανθη Δεν με πειραζει να παρω ξεχωριστα τα κομματια αρκει να υπαρχει καποιος σε καλη τιμη να τα συναρμολογησει Κυριως θελεω να εχει μια δυνατη καρτα γραφικων για να παιζει και τα εφε σε υψηλες αναλυσεις και ολα Και κυριως να μην κολλαει Θα εκτιμουσα αν μπορουσατε να μου βρειτε μια τετοια καρτα γραφικων σε φτηνη τιμη και απο αξιοπιστο καταστημα
kanesaxo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ παλι 900 ή 1000ε? εχει διαφορα. Επισης για την οθονη. Το να δεν ειναι αναγκαιο, μπορει να κοστιζει και 100ε ή οχι. Οποτε λες: Η ναναι και τιβι ή οχι Ιντσες Τελικη τιμη Και θα λάβεις τις απαντήσεις σου με γνωμονα τη καλη καρτα γραφικων.
lskam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ παλι 900 ή 1000ε? εχει διαφορα. Επισης για την οθονη. Το να δεν ειναι αναγκαιο, μπορει να κοστιζει και 100ε ή οχι. Οποτε λες: Η ναναι και τιβι ή οχι Ιντσες Τελικη τιμη Και θα λάβεις τις απαντήσεις σου με γνωμονα τη καλη καρτα γραφικων. Κοιτα Εγω θελω οσο φθηνοτερο γινεται αλλα αν παιζει διαφορα μεγαλη τα 50 ευρω επιπλεον τοτε δεν με πειραζει να τα πληρωσω και να εχω ενα καλυτερο αποτελεσμα
lskam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτα Εγω θελω οσο φθηνοτερο γινεται αλλα αν παιζει διαφορα μεγαλη τα 50 ευρω επιπλεον τοτε δεν με πειραζει να τα πληρωσω και να εχω ενα καλυτερο αποτελεσμα Α και ξεχασα να πω οτι αν κοστιζει 100 ευρω το να ειναι τηλεοραση η οθονη τοτε ας το αφησουμε Καλυτερα να βαλω αυτα τα 100 σε καποιο αλλο εξαρτημα Και μην ξεχνατε, ισχυρη καρτα γραφικων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.