Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με βίντεο MP4 από βιντεοκάμερα SONY PMW-EX1R

akyrooo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του xml αρχείου που παρέθεσες

η εικόνα και ο ήχος βρίσκονται μέσα στο αρχείο .mp4 και ο ήχος πρέπει να είναι σε LPCM φορμά.

Οπότε δεν τίθεται θέμα να είναι ο ήχος σε άλλο αρχείο.

Έπρεπε να είναι μαζί με το βίντεο στο mp4 αρχείο.

Αφού δεν είναι, μάλλον δεν γράφτηκε από την αρχή.

Αυτό το βίντεο το δοκίμασες αν έπαιζε σωστά από την κάμερα;

Δοκίμασες να τα ξαναβάλεις στην κάρτα και να δεις αν παίζουν στην κάμερα;

Δεν το δοκίμασα διότι δεν το κατάλαβα αμέσως ότι υπάρχει πρόβλημα...

έχει γραφτεί ήχος, παιδιά, μην το σκέφτεστε αυτό. δεν είναι τόσο απλό, ούτε είμαι τόόόόσο άσχετος...

Δημοσ.

Δεν σου λέμε ότι έκανες κάτι λάθος εσύ,απλά μπορεί η κάμερα να είχε άλλους σκοπούς για το βίντεο σου από ο,τι εσύ,να ήταν δηλαδή όλα σωστά ρυθμισμένα αλλά απλά να μην γράφτηκε ο ήχος από ιδιοτροπία της κάμερας.

Δημοσ.

Δεν σου λέμε ότι έκανες κάτι λάθος εσύ,απλά μπορεί η κάμερα να είχε άλλους σκοπούς για το βίντεο σου από ο,τι εσύ,να ήταν δηλαδή όλα σωστά ρυθμισμένα αλλά απλά να μην γράφτηκε ο ήχος από ιδιοτροπία της κάμερας.

Αν ήταν έτσι τότε θα έμπαινε και το βίντεο στο edius και απλά θα είχα καταλάβει τι έγινε.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι είσαι άσχετος.

Είπα ότι αν πάρουμε σαν βάση τα στοιχεία του xml τότε ο ήχος θα έπρεπε να ήταν μέσα στο mp4 και όχι σαν κάποιο συνοδευτικό αρχείο.

Εγώ πιστεύω ότι ίσως ήταν σφάλμα της κάρτας SxS και δεν αποθήκευσε σωστά το αρχείο ή καταστράφηκε κατά την αποθήκευση.

Από την στιγμή που και το xml αρχείο είναι προβληματικό τότε επιβεβαιώνετε η σκέψη μου ότι το αρχείο έχει καταστραφεί κατά την αποθήκευση.

Δοκίμασε να αναπαράγεις το αρχείο με το vlc γιατί το συγκεκριμένο μου το έχω δοκιμάσει με κάποια προβληματικά αρχεία και κατάφερε και τα εμφάνισε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...