DooKoo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 δεν ισχύει κάτι τέτοιο. ακόμα και unverified να έχεις κάνεις κανονικά συναλλαγές. Όποιος έδωσε paysafe card για να μπει σε pay pal είναι κορόιδο (χωρίς καμία παρεξήγηση) αλλά από την στιγμή που ο κάθε λογαριασμός paypal εχει δική του διεύθυνση πας σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα και καταθέτης τα χρήματα στο pay pal σου. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα. είναι χαζομάρα να χάνεις χρήματα τη στιγμή που υπάρχει λύση. Μόνο 2 εταιρίες στοιχημάτων επιτρέπει η paypal.Η μία είναι η betfair.Αυτό που λές δεν μπορεί να γίνει όμως μιας και με ότι έχεις κάνει κατάθεση με τον ίδιο τρόπο πρέπει να κάνεις και ανάληψη.Στην περίπτωση της paysafe θα κάνεις ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα.
TexasJunior Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Επισης υπαρχει και αλλο "κολπο". Κανεις λογαριασμο σε μια ιστοσελιδα στοιχηματος, βαζεις την paysafe παιξεις κ κανεναν αγωνα πονταροντας κανενα .50 λεπτο κ μετα ζητας πληρωμη σε paypal βασικά δεν γίνεται ακριβώς αυτό που λές στα στοιχηματικά site πρέπει πρωτα απο όλα πρέπει να έχεις κάνει 1 κατάθεση απο paypal για να κάνεις ανάληψη σε paypal επείσης πρέπει να έχεις λογαριασμό στον οποίο τα στοιχεία πρέπει να είναι ταυτοποιημένα και παλία εκάνα και εγώ το ίδιο πράγμα στην bwin όποτε είχα paysafe και ήθελα να τα στείλω σε paypal αλλά επείδη έκανα μόνο αυτο το πράγμα και δεν έπεζα στοιχήματα με κατάλαβαν και έφαγε ban το account μου Γεια αυτό αν και στο site αυτο σου κράτανε προμήθεια τις τάξεις του 15% είναι καλό αν καποιος θέλει από μια paysafe να του στείλουν λεύτα στην paypal του έβγαλα και 1 print screen για να δείτε ότι όντως έλαβα τα λεύτα στην paypal: http://img190.imageshack.us/i/48524290.png/
parasaser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Γεια αυτό αν και στο site αυτο σου κράτανε προμήθεια τις τάξεις του 15% είναι καλό αν καποιος θέλει από μια paysafe να του στείλουν λεύτα στην paypal του καλά τόσο δύσκολο είναι να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα? δεν το λέω προσωπικά σε εσένα, άλλα είναι δυνατόν τα πετάτε τα χρήματα έτσι?
TexasJunior Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 καλά τόσο δύσκολο είναι να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα? δεν το λέω προσωπικά σε εσένα, άλλα είναι δυνατόν τα πετάτε τα χρήματα έτσι? ε αυτό είναι το πρόβλημα οτι με paysafe δεν γίνεται να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα ενώ απο paypal γίνεται για αυτό και χρησιμοποιήσα αυτό το site.
parasaser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 ε αυτό είναι το πρόβλημα οτι με paysafe δεν γίνεται να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα ενώ απο paypal γίνεται για αυτό και χρησιμοποιήσα αυτό το site. εντάξει αν σου τύχει να βρεθείς με paysafe λογικό είναι να χρησιμοποιήσεις το site. αλλά κάποιοι το επιδιώκουν ίσως γιατί δεν γνωρίζουν κάποιον άλλο τρόπο. 1
TexasJunior Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εντάξει αν σου τύχει να βρεθείς με paysafe λογικό είναι να χρησιμοποιήσεις το site. αλλά κάποιοι το επιδιώκουν ίσως γιατί δεν γνωρίζουν κάποιον άλλο τρόπο. ναι επείσης πολλά site δεν επιτρέπουν να κάνεις αγορές με paysafe αλλα μόνο με paypal και επείδη πολλά άτομα δεν έχουν πιστωτική και δεν μπορούν να βάλουν λευτά σε paypal αγόραζουν paysafe cards και ψάχνουν κάποιο τρόπο να ανταλάξουν paysafe cards για paypal
Mortis19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Kαι εγώ έψαχνα ένα παρόμοιο site και βρήκα χτες σε ένα άλλο forum το έξεις http://pscexchanger.net76.net/ Kαι επειδή και αλλα member έγραφαν ότι έχουν κάνει συναλλαγές με αυτό το site είπα να το δοκιμάσω και 5 ώρες αφού έστειλα το psc pin μου έστειλαν τα λεφτά στο paypal account μου έχει καποιά διαφορά δηλαδή π.χ για psc των 25 euro θα σου στείλουν 21 αλλά εντάξει κάτι πρεπεί να βγάλει και ο τύπος που κάνει τις συναλαγές εντάξει έχει και κάποια διαφορά π.χ για paysafe των 25 ευρο θα σου στείλει 21 ευρο στην paypal αλλα εντάξει κάτι πρέπει να βγάλει και αυτός που κάνει τις συναλαγές Διαβασα γι αυτο το site εδω και ειπα να δοκιμασω να μου στειλουν καποια λεφτα που ειχα στην paysafe card μου στο paypal account μου. Εστειλα λοιπον mail στον τυπο απο το site αυτο και αμεσως μου απαντησε και μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει στην καρτα και μηπως εχω κανει καποιο λαθος (εν τω μεταξυ το ονομα στο mail ηταν George Petrakis - ελληνας μαλλον). Του τα ξαναστειλα κι απο τοτε δεν απαντησε παλι. Το καλο ειναι οτι δεν μπορω να μπω ουτε στην psc μου μιας και λεει ο κωδικος προσβασης δεν ειναι σωστος (δηλαδη τον αλλαξε και πηρε τα λεφτα για παρτη του). Δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος εσυ που συστησες αυτο το site (μαλλον εισαι) αλλα παιδια ποτε μην χρησιμοποιησετε αυτο το site.
REDODIN7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω παλι προτιμαω το paysafe και απορω γιατι δεν χρησιμοποιειτε σε ολα τα site οκ στο ebay καταλαβαινω τον λογο αλλα στα αλλα γιατι ???
CyberCr33p Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ίσως λόγο των μεγάλων προμηθειών που παίρνουν από τους έμπορους.
Maxie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Kαι εγώ έψαχνα ένα παρόμοιο site και βρήκα χτες σε ένα άλλο forum το έξεις http://pscexchanger.net76.net/ Kαι επειδή και αλλα member έγραφαν ότι έχουν κάνει συναλλαγές με αυτό το site είπα να το δοκιμάσω και 5 ώρες αφού έστειλα το psc pin μου έστειλαν τα λεφτά στο paypal account μου έχει καποιά διαφορά δηλαδή π.χ για psc των 25 euro θα σου στείλουν 21 αλλά εντάξει κάτι πρεπεί να βγάλει και ο τύπος που κάνει τις συναλαγές εντάξει έχει και κάποια διαφορά π.χ για paysafe των 25 ευρο θα σου στείλει 21 ευρο στην paypal αλλα εντάξει κάτι πρέπει να βγάλει και αυτός που κάνει τις συναλαγές Ρε μπάσταρδε 8α μάθω που μένεις και 8α σε στείλω στα επείγοντα παλιο γαμημένο. Αυτή η σελίδα ειναι fake μην την χρησιμοποιήσει κανένας!Έστειλα 50 ευρο και μου τα έκλεψε. Αλλά αυτο δεν 8α μείνει έτσι 8α πληροφορήσω ανώτερους μου γι'αυτο.
angiekam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Ως παθούσα κι εγώ απο τον ίδιο τύπο, μου έφαγε 100 ευρώ, επικοινώνησα χθες με την διωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Μου συνέστησαν να πηγαίνουμε στο αστυνομικό τμήμα και να κάνουμε μηνυση ακόμη και για 10 ευρώ. Θέλουν να αποδείξουν ότι το κάνει κατα συρροή ώστε να κάνει άρση απορρήτου ο εισαγγελέας για να του ασκήσουν δίωξη. Δεν είμαι η πρώτη που κάνω μήνυση για την συγκεκριμένη σελίδα!!! Και το γελοίο????? ¨οταν χθες του έστειλα mail ότι θα πάω στην αστυνομία, κατέβασε και τις 2 σελίδες του. Το παρακάτω mail μου το έστειλε για να με πείσει ότι μάλλον χρησιμοποίησα την χακεμένη σελίδα if you not recieved this e-mail then either you not used my site or you made something wrong because on 22/11 i didn't recieved any e-mail are you 100% sure that you used this site http://pscexchanger.net76.net/ and not this http://pscexchange.net76.net/ because the second site created someone who wanted to take some profit from my job he used the same design and almost the same domain name and he scammed some peoples but i report him and now his site is closed Αν δοκιμάσετε σήμερα έχουν κατέβει και οι 2!!!! Ά ξέχασα να σας πω, η paysafe μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χθες, μου είπαν ότι η κάρτα μου εξαργυρώθηκε στην σελίδα http://www.bet-share.co.uk/ την ίδια μέρα που έδωσα το νούμερο!!!
PaysafeCardExchanger Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν πιστεύω να μπορεί να του κάνει κάτι είτε η αστυνομία είτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (το πολύ πολύ να του κλείσουν το site αλλά όπως λες το έκανε ήδη μόνος του) αυτός τυπικά δεν κάνει κάτι παράνομο ούτε σας αναγκάζει να του δώσετε την paysafe από μόνοι σας τον εμπιστεύεστε (μόνο και μόνο με τέτοιο domain name δεν θα τον εμπιστευόμουν με τίποτα) επειδή και εγώ είχα πάθει το ίδιο από άλλο site παλιά και προσπάθησα και εγώ να κάνω μήνυση κλπ τελικά δεν κατάφερα τίποτα.Επίσης δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά scam sites ανοιχτά αν πραγματικά μπορούσε να τους κάνει κάτι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πάντως αν άλλη φορά έχεις paysafe και θες paypal μπορώ να σε βοηθήσω εγώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 παλία εκάνα και εγώ το ίδιο πράγμα στην bwin όποτε είχα paysafe και ήθελα να τα στείλω σε paypal αλλά επείδη έκανα μόνο αυτο το πράγμα και δεν έπεζα στοιχήματα με κατάλαβαν και έφαγε ban το account μου Τη γνώμη σου φίλε: Εβαλα 200€ από Paysafe...έκανα αποπληρωμή, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΩ, ήρθε email το πρωί ότι δώσανε αίτημα στην τράπεζα, και το απόγευμα μου στείλανε email ότι με μπανάρανε μέχιρ να στείλω αποδεικτικά των Paysafe, ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ κλπ. Τι πιστεύεις, τα λεφτά θα τα πάρω;
isay Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τη γνώμη σου φίλε: Εβαλα 200€ από Paysafe...έκανα αποπληρωμή, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΩ, ήρθε email το πρωί ότι δώσανε αίτημα στην τράπεζα, και το απόγευμα μου στείλανε email ότι με μπανάρανε μέχιρ να στείλω αποδεικτικά των Paysafe, ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ κλπ. Τι πιστεύεις, τα λεφτά θα τα πάρω; Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ο TexasJunior εχει να συνδεθεί πάνω απο χρόνο. Λές να σου απαντήσει; Στο πρόβλημα σου: Στείλε τους ταυτότητα και ρώτησε τους αν αυτό ειναι αρκετό.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μου ζητάνε και τις Paysafe...τις οποίες δεν έχω...αφού τις χρησιμοποίησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα