Προς το περιεχόμενο

Paysafe to Paypal

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα! Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω ποσα απο Paysafe cards που εχουν υπολοιπο στο λογαριασμο μου στο paypal? Στο google o τι εχω βρει μου μοιαζει scam.

Ευχαριστω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνετε, υπάρχουν τρόποι βέβαια αλλά όπως πολύ καλά πρόσεξες είναι λίγο απάτη η όλη υπόθεση γιατί σου κρατάνε 2-3 ευρό για να το κάνουν και ΑΝ το κάνουν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαι εγώ έψαχνα ένα παρόμοιο site και βρήκα χτες σε ένα άλλο forum το έξεις http://pscexchanger.net76.net/

Kαι επειδή και αλλα member έγραφαν ότι έχουν κάνει συναλλαγές με αυτό το site είπα να το δοκιμάσω και 5 ώρες αφού έστειλα το psc pin μου έστειλαν τα

λεφτά στο paypal account μου

έχει καποιά διαφορά δηλαδή π.χ για psc των 25 euro θα σου στείλουν 21 αλλά εντάξει κάτι πρεπεί να βγάλει και ο τύπος που κάνει τις συναλαγές

εντάξει έχει και κάποια διαφορά π.χ για paysafe των 25 ευρο θα σου στείλει 21 ευρο στην paypal αλλα εντάξει κάτι πρέπει να βγάλει και αυτός που κάνει τις συναλαγές

Δημοσ.

Kαι εγώ έψαχνα ένα παρόμοιο site και βρήκα χτες σε ένα άλλο forum το έξεις http://pscexchanger.net76.net/

Kαι επειδή και αλλα member έγραφαν ότι έχουν κάνει συναλλαγές με αυτό το site είπα να το δοκιμάσω και 5 ώρες αφού έστειλα το psc pin m έστειλαν τα

λεφτά στο paypal account μου

τι προμήθεια σου κράτησαν?

Δημοσ.

υπερβολικά πολλά για προμήθεια..

για 1 φορά οκ, αλλά αν το ξανακάνεις καταντά ασύμφορο

ε εντάξει καλά είναι στα αλλά site μ έστελναν 20 η 19 και σε άλλα τίποτα :)

Δημοσ.

ο λογιαριασμος αν δεν ειναι verified μπορεις να κανεις αγορα βαζοντας τα λεφτα απο paysafe?

ναι και μένα unverified είναι και έγινε κανονικά η συναλαγή

Δημοσ.

Ε, δηλαδη σου εβαλε τα λεφτα κ μετα μπορεσες κ αγορασες κατι πληρωνοντας με paypal αν κ ησουν unverified

βασικά αν έχεις unverified paypal μπορείς να κάνεις αγορές αλλά όχι σε όλα τα site άναλογα σε μερικά μπορείς και σε μερικά οχι

Δημοσ.

πολύ καλό το site ευχαριστώ που το πόσταρες bscyb έψαχνα καιρό ένα τέτoιο site

έστειλα χτές το βράδυ το pin τής paysafe και σήμερα το πρωί όταν μπήκα στο paypal μου είχαν στειλει τα λεφτά

Δημοσ.

βασικά αν έχεις unverified paypal μπορείς να κάνεις αγορές αλλά όχι σε όλα τα site άναλογα σε μερικά μπορείς και σε μερικά οχι

δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

ακόμα και unverified να έχεις κάνεις κανονικά συναλλαγές.

Όποιος έδωσε paysafe card για να μπει σε pay pal είναι κορόιδο (χωρίς καμία παρεξήγηση)

αλλά από την στιγμή που ο κάθε λογαριασμός paypal εχει δική του διεύθυνση πας σε οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα και καταθέτης τα χρήματα στο pay pal σου. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα. είναι χαζομάρα να χάνεις χρήματα τη στιγμή που υπάρχει λύση.

Δημοσ.

Επισης υπαρχει και αλλο "κολπο". Κανεις λογαριασμο σε μια ιστοσελιδα στοιχηματος, βαζεις την paysafe παιξεις κ κανεναν αγωνα πονταροντας κανενα .50 λεπτο κ μετα ζητας πληρωμη σε paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...