_Anonymous_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον μου βρηκε συνολο 30 πραγματα το malware και τα περισσοτερα σε system32 και volume system information...μετα απο ενα restart τα πραγματα γινανε καλητερα αλλα ακομα μου λεει available τα 2600 απο τα 3600 που πρεπει να λεει κανονικα...και τα free απο 0 γινανε 100-150...δεν ειναι δυνατον!εχω λαπτοπ που δουλευει με 1gb ram και εχει ελευθερα 400+ κατι δεν παει καλα σιγουρα... Εδω κατι τετοιο δε λες? συμφωνα με αυτο το 1giga ειναι δεσμευμενο και οχι ελευθερο. Τι απο ολα ισχυει? ριξε screen του taskmanager
DukeOfDream Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εδω κατι τετοιο δε λες? συμφωνα με αυτο το 1giga ειναι δεσμευμενο και οχι ελευθερο. Τι απο ολα ισχυει? ριξε screen του taskmanager καπως ετσι ειναι τα πραγματα...
jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μια χαρά το βλέπω, που είναι το πρόβημα? διάβασε και εδώ edit:μπορείς να δεις και εδώ κάνε και κανένα restart
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και για να σου φύγει το άγχος εντελώς ορίστε και το δικό μου Uploaded with ImageShack.us
DukeOfDream Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και για να σου φύγει το άγχος εντελώς ορίστε και το δικό μου Uploaded with ImageShack.us το θεμα ειναι οτι παλιοτερα δεν ειχα τετοιο προβλημα...να μου πεταει μυνημα οτι δεν υπαρχει αρκετη διαθεσιμη μνημη για να μεταφερω μια ταινια στο στικακι?το μηχανιμα παντα δουλευει 24/7 και ρεσταρτ κανω καθε 8-9 μερες...αυτο με το που ανοιγει δουλευει οπως στην φωτο που εστειλα η οποια εχει uptime περιπου 3 μερες αν θυμαμαι καλα...δεν θα το πολυψαξω θα κανω ενα φορματ να τελειωνω μου φαινεται...
jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 πόσο ήταν η ταινία που ήθελες να μεταφέρεις? και σε τι filesystem είναι το flashaki?
karmen1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν τρέξεις το Process Explorer που πρότεινε ο Gi0 θα βγάλεις άκρη. Βγάζει αναλυτικά κάθε διεργασία. Μόλις το έτρεξα στο δικό μου pc. (δε το ήξερα κιόλας thanks Gi0)
DukeOfDream Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ενα επεισοδιο supernatural ηταν βρε παιδια 350-360mb...το φλασακι αν δεν κανω λαθος ειναι fat32...το δοκιμασα το προγραμματακι που προτεινε o Gio αλλα μου βγαζει τα ιδια με τον taskmgr δλδ συνολο απο ολες τις διεργασιες κατω απο 500mb...
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Οπως ολοι ειπαν,το pc σου απο την φωτο που εδωσες δεν εχει καποιο προβλημα μνημης. Αν εχεις καποια φωτο απο τις διεργασιες που τρεχουν και τη μνημη που καταναλωνεται την ωρα που σου πεταει το "δεν υπαρχει διαθεσιμη μνημη", ισως βγαζαμε μια ακρη. @Karmen no problem
jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 διάβασες τα link που έβαλα? το free που βλέπεις στο task manager δε έχει καμία σχέση με το πόση ελεύθερη μνήμη έχεις. μια τελευταία ερώτηση αν και λίγο χαζή, πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό?
DukeOfDream Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 διάβασες τα link που έβαλα? το free που βλέπεις στο task manager δε έχει καμία σχέση με το πόση ελεύθερη μνήμη έχεις. μια τελευταία ερώτηση αν και λίγο χαζή, πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό? 30gb εχει ελευθερα ο δισκος και ειναι 500αρης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.