Προς το περιεχόμενο

windows 7 η ram τρελαθηκε!!!

DukeOfDream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ακουστε πως εχουν τα πραγματα...προχθες πηγα να κανω μια μεταφορα ενα video στο στικακι για να το δω στο xbox και κατα την αντιγραφη μου πεταξε ενα σφαλμα οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη(ram) για να γεινει η μεταφορα...επανελαβα την διαδικασια και ολα οκ...δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια,αργοτερα κατεβαζα κατι rar με τον IDM και οταν πηγε να κανει append τα downloaded files μου πεταξε το ιδιο σφαλμα...και τωρα ολος ο υπολογιστης σερνεται...λοιπον τι εχω κανει μεχρι τωρα!καθαρισα τα αρχεια εκκινισης με το Msconfig,τσεκαρα την μνημη μου στο TaskManager το οποιο δειχνει τα εξεις:Physical memory(MB) Total:3582(4gb εχω αλλα ως γνωστο βλεπει 3.5)Cached:1799,Available:2670??????,Free:0!Δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που τρεχει και τρωει τετοια μεγαλη ποσοτητα μνημης στον TaskManager ανοιχτη!Αρχικα με προβληματιζει γιατι ειναι διαθεσιμα μονο 2.6 και οχι 3.5?φανταζομαι οτι καποια διεργασια(οχι καλης προελευσης) τρεχει "υπογείως" και τα εχει κανει ολα σαν την μουρη της!Τελος να πω οτι εχω κανει 5 φορες scan με Nod32 και δεν εχω βρει απολυτως τιποτα...το μονο που βρηκα υποπτο ηταν ενα αρχειο στην εκκινιση το οποιο ειχε προορισμο τον φακελο temp ηταν unknown και ειχε ενα ονομα οπως αυτο: yls.exe το οποιο εσβησα και εβγαλα και απο την εκκινιση!

Τα Specs μου ειναι:

Motherboard:Gigabyte X38-DS4

Cpu: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz

Ram: 4x Twinmoss 1Gb DDR2 667mhz

Plz help παιδια εχω σαλταρει...ξερει κανεις καποια εντολη για να δω τις διεργασιες που τρεχουν μεσω CMD?φανταζομαι οτι εκει οτι και αν τρωει την ραμ δεν θα μπορει να κρυφτει...

• Moderators
Δημοσ.

Plz help παιδια εχω σαλταρει...ξερει κανεις καποια εντολη για να δω τις διεργασιες που τρεχουν μεσω CMD?φανταζομαι οτι εκει οτι και αν τρωει την ραμ δεν θα μπορει να κρυφτει...

Process Explorer

Δημοσ.

Σκαναρε με malware bytes & spybot search and destroy και παλι εδω ειμαστε

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ξεκινησα Scan με το Malwarebytes και βλεπουμε!thanks!

Δημοσ.

λοιπον μου βρηκε συνολο 30 πραγματα το malware και τα περισσοτερα σε system32 και volume system information...μετα απο ενα restart τα πραγματα γινανε καλητερα αλλα ακομα μου λεει available τα 2600 απο τα 3600 που πρεπει να λεει κανονικα...και τα free απο 0 γινανε 100-150...δεν ειναι δυνατον!εχω λαπτοπ που δουλευει με 1gb ram και εχει ελευθερα 400+ κατι δεν παει καλα σιγουρα...

Δημοσ.

Το διαβασα το thread φιλε μου...ισως να ειμαι κι εγω εκει αλλα εμενα με το που ανοιγω το μηχανιμα συμβαινει αυτο και οχι μετα απο καποια ωρα χρησης...πολυ μπερδεμενο θεμα...

Δημοσ.

Σκαναρε και με spybot μην περιμενεις να δεις ολη την ram ελευθερη σε vista η 7 την δεσμευουν σχεδον ολη

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

και τοσο καιρο γιατι δεν την δεσμευε την μνημη?τωρα αποφασισε να την δεσμευσει?

Την δεσμευε εσυ δεν το ειχες παρατηρησει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε δεν εχεις προβλημα.... ετσι δουλευεις κανονικα, τη δεσμευμενη μνημη τη χρησιμοποιουν τα windows. Μη τρελαινεσε

ποση δεσμευουν ρε φιλε μου?3gb?

Δημοσ.

Γυρω στο 1GB Μονα τους.

Δε δικαιολογειται να σου λεει αυτο το μηνυμα παντως.

αυτο λεω κι εγω...το 1GB το δικαιολογω...αλλα δεν γινεται να εχω 4gb Ram και να μου πεταει τετοιο μυνημα χωρις να τρεχω καμια αλλη εφαρμογη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...