orotoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θα προτιμουσα να εδειχναν μονο το καθαρο κομματι. η ληψη γινετε με video ή photos? με video.. Μα το blur που έχει παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ύφος που δίνει.. --- Καταπληκτική δουλειά (ή μάλλον τεχνική, αφου υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις της).. Μπράβο στον ανθρωπο που το έφτιαξε.. Το είδα πρώτη φορά προχθές και είχα μείνει $@* σε κάποια σημεία... θέλω τώρα μια hd video camera και αυτούς τους φακούς ΕΕε Αη Βασίλη?!! ΕΕ?? Ε? Τι λες?!?!
gvarth Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θέλω τώρα μια hd video camera και αυτούς τους φακούς ΕΕε Αη Βασίλη?!! ΕΕ?? Ε? Τι λες?!?! Έλα παιδί μου , πάρε μερικά ψιλά να αγοράσεις την καμερούλα που θέλεις . Τα ρέστα , πασατέμπο . Ένα δισεκατομμύριο δολλάρια Ε ! Υπερβολές ! Την υγειά μας να' χουμε και βλέπουμε ...
Peavy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θα προτιμουσα να εδειχναν μονο το καθαρο κομματι. η ληψη γινετε με video ή photos? Μπορεί να γίνει και με φωτογραφίες απλά θα θες πολλές για να τις κάνεις ένα video 5 λεπτων, εαν δεν έχεις tilt-shift φακό (είναι κομμάτι ακριβοί!!!) μπορείς και με το photoshop να κάνεις αυτό το εφέ (για να το κάνεις σε πολλές μπορείς να κάνεις και batch conversion στο photoshop) επίσης για να κάνεις το timelapse θα πρέπει να έχει κάποιο τρόπο για να τραβάς ανα τακτά διαστήματα τις φωτό , εγώ π.χ. έχω battery grip στη μηχανή που το προγραματίζεις κάθε πότε θες να τραβάς και τέλος τις βάζεις σε ένα πρόγραμμα για video editing, πετάς και μια μουσική και είσαι έτοιμος. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και εγώ τώρα στις γιορτές και θα σας ποστάρω αποτελέσματα!
leantech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα. Αυτό το είχα δεί πριν λίγο καιρό και είχα πάθει πλάκα.... Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο! Πρέπει να το δείτε...! οπωσδαικίποτε!!!!!! Link
orotoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 leantech... τέλειο φίλε.. Δεν υπήρχε στιγμή να μην ανατριχιάζω.. Άψογο δέσιμο του ήχου με το βίντεο.. Μετά απο κάποια άλλα που είδα.. νομίζω πως ναι ίσως είναι το καλύτερο! Όσοι δε το χουν δεί... δείτε το! (κατα προτίμηση 720p fullscreen) Μαγεία...
dining_philosopher Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια κι από μένα.
Herculess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έλα παιδί μου , πάρε μερικά ψιλά να αγοράσεις την καμερούλα που θέλεις . Τα ρέστα , πασατέμπο . Ένα δισεκατομμύριο δολλάρια Ε ! Υπερβολές ! Την υγειά μας να' χουμε και βλέπουμε ... Πω ρε φίλε!!! στη σόμπα να τα καις δεν τελειώνουν σε μια ζωή.. Πολύ καλό το βιντεάκι αλλά πιστεύω ότι σε συγκεκριμένες σκηνές ταιριάζει περισσότερο, όπως αυτές με τον ηλεκτρικό και σε αυτές με φυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα