oneofthem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ωραίο αλλά μήπως είναι για το 'Μπλα Μπλα' ή το 'Κινηματογράφος & Τηλεόραση' καλύτερα το θέμα?
Jason13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα τη διαφορά στο βάθος πεδίου για να μαι ειλικρινής αν εξαιρέσω τη σκηνή με τον ηλεκτρικό που βγαίνει από το τούνελ τα υπόλοιπα δεν με εντυπωσίασαν.... Και γω μονο αυτο νομιζα, σαν τα playmobil!!
TH_boy_20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 καταπληκτική δουλεία μόλις μπήκε στα αγαπημένα!! Στο κανάλι του θα βρείτε και άλλες όμοιες δουλειές
Haros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο σίγουρο είναι πως το video αυτό δείχνει την Αθήνα ομορφότερη απ'ότι πραγματικά είναι...
TZORTZINO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ όμορφο βιντεάκι!!!Μπράβο σου φίλε!!!
thanos75x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αψογη δουλεια αλλα και ο φακός... TS-E 17mmf/4.0L TS E Τιμή 2.321€ δειτε κι εδω :
hariskar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εντυπωσιακό σαν τεχνική, αλλά δε μου άρεσε. Υπερβολικό το βρίσκω, πολλή θολούρα...
Lomar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 και εμένα αυτή η αίσθηση μινιατούρας δε μου έσκασε, σε κάποιες τοποθεσίες εκεί που εστίαζε ήταν πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αλλά σε κάποιες άλλες πολύ άκυρο, δηλαδή εκεί που "ταξίδευα" άλλαζε η σκηνή και "προσγειωνόμουν", σκεφτόμουν τι κοιτάω τώρα. σίγουρα όμως αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά, τη προσπάθεια και το concept και σίγουρα θα χρειάστηκε πολύ χρόνο και αφοσίωση. απλά είμαι κατά της τέχνης που στηρίζεται κατα κύριο λόγο σε πολύ συγκεκριμένα τεχνικά μέσα (ειδικά όταν αυτά είναι πανάκριβα και όχι προσιτά για όλους), αν στηριζόμαστε μόνο σε αυτά, κάποια στιγμή τα έργα τέχνης θα καταλήξουν promotion για προϊόντα και οι καλλιτέχνες θα είναι μόνο οι έχοντες. παρόλα αυτά ξανά συγχαρητήρια και φυσικά και εις ανώτερα και όχι καταναλωτικότερα έργα
MasterX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 πολύ όμορφο.... και αυτη η μουσικη σε ταξιδεύει...
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλό με πολύ κοπο. Τοσα frames σημαινουν τόσες φωτογραφίες.Μπράβο του. Καλοι και παιχνιδιαρικοι οι φακοι αυτοι, αλλα 1200ε ο πιο φθηνος
Tigran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχω δει και καλύτερες υλοποιήσεις της συγκεκριμένης τεχνικής, αλλά του αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή και τον κόπο του. Και μόνο που έφτιαξε ένα με τη Θεσσαλονίκη αρκεί
mpoumpounas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο βιντεακι,μπραβο για τον κοπο του.Το πλανο με το τρενο στο 0.18 ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις αυτης της τεχνικης που εχω δει.Τα υπολοιπα η αληθεια δεν με εντυπωσιασαν.Δεν βοηθαει και η πολη βεβαια που ειναι οτι να ναι και δυσκολα σου δινει την αισθηση της μινιατουρας οπου ολα συνηθως ειναι λιγο πολυ τακτοποιημενα.Δειτε π.χ. εδω: ποσο περισσοτερο σαν μινιατουρα φαινεται λογω αυτου(χωρις να αποκλειουμε βεβαια και την πιθανοτητα απλως ο αμερικανος να εκανε καλυτερη δουλεια...)
gvarth Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετικό το αποτέλεσμα αν και η θολούρα σε κάποια σημεία κούραζε. Πανάκριβος ο φακός αλλά τα εξαιρετικά αποτελέσματα δημιουργούνται και από άριστα οπτικά υπό την εποπτεία και επιμέλεια άξιων ανθρώπων. Πολλά μπράβο για την προσπάθεια την υπομονή και το τελικό αποτέλεσμα.
kage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θα προτιμουσα να εδειχναν μονο το καθαρο κομματι. η ληψη γινετε με video ή photos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα