Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τη διαφορά στο βάθος πεδίου για να μαι ειλικρινής αν εξαιρέσω τη σκηνή με τον ηλεκτρικό που βγαίνει από το τούνελ τα υπόλοιπα δεν με εντυπωσίασαν....huh.gif

Και γω μονο αυτο νομιζα, σαν τα playmobil!! :P

Δημοσ.

και εμένα αυτή η αίσθηση μινιατούρας δε μου έσκασε, σε κάποιες τοποθεσίες εκεί που εστίαζε ήταν πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αλλά σε κάποιες άλλες πολύ άκυρο, δηλαδή εκεί που "ταξίδευα" άλλαζε η σκηνή και "προσγειωνόμουν", σκεφτόμουν τι κοιτάω τώρα.

σίγουρα όμως αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά, τη προσπάθεια και το concept και σίγουρα θα χρειάστηκε πολύ χρόνο και αφοσίωση. απλά είμαι κατά της τέχνης που στηρίζεται κατα κύριο λόγο σε πολύ συγκεκριμένα τεχνικά μέσα (ειδικά όταν αυτά είναι πανάκριβα και όχι προσιτά για όλους), αν στηριζόμαστε μόνο σε αυτά, κάποια στιγμή τα έργα τέχνης θα καταλήξουν promotion για προϊόντα και οι καλλιτέχνες θα είναι μόνο οι έχοντες.

παρόλα αυτά ξανά συγχαρητήρια και φυσικά και εις ανώτερα και όχι καταναλωτικότερα έργα :-D

Δημοσ.

Πολύ καλό με πολύ κοπο.

Τοσα frames σημαινουν τόσες φωτογραφίες.Μπράβο του.

Καλοι και παιχνιδιαρικοι οι φακοι αυτοι, αλλα 1200ε ο πιο φθηνος :(

Δημοσ.

Έχω δει και καλύτερες υλοποιήσεις της συγκεκριμένης τεχνικής, αλλά του αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή και τον κόπο του. Και μόνο που έφτιαξε ένα με τη Θεσσαλονίκη αρκεί :D

Δημοσ.

Ωραιο βιντεακι,μπραβο για τον κοπο του.Το πλανο με το τρενο στο 0.18 ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις αυτης της τεχνικης που εχω δει.Τα υπολοιπα η αληθεια δεν με εντυπωσιασαν.Δεν βοηθαει και η πολη βεβαια που ειναι οτι να ναι και δυσκολα σου δινει την αισθηση της μινιατουρας οπου ολα συνηθως ειναι λιγο πολυ τακτοποιημενα.Δειτε π.χ. εδω:

ποσο περισσοτερο σαν μινιατουρα φαινεται λογω αυτου(χωρις να αποκλειουμε βεβαια και την πιθανοτητα απλως ο αμερικανος να εκανε καλυτερη δουλεια...)
Δημοσ.

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα αν και η θολούρα σε κάποια σημεία κούραζε.

Πανάκριβος ο φακός αλλά τα εξαιρετικά αποτελέσματα δημιουργούνται και από άριστα οπτικά υπό την εποπτεία και επιμέλεια άξιων ανθρώπων.

Πολλά μπράβο για την προσπάθεια την υπομονή και το τελικό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...