Προς το περιεχόμενο

Τι να πάρω για να παιρνω Ιντερνετ απ το Δημο?

kostas_arta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Έχω ένα μαγαζι κοντα στην πλατεία του χωριού μου και θελω να παιρνω Ιντερνετ για να σερφαρω απ το λαπτοπ μου οταν δεν εχω κοσμο στο μαγαζι.

Τι χρειαζεται να παρω? ενας φιλος μου μου ειπε να παρω αναμεταδοτη Wifi και αν χρειαστει για να δυναμωσω το σημα να παρουμε πιο δυνατες κεραιες. Θα κανω δουλεια με αυτο? Απο που μπορω να βρω και ποσο θα μου κοστισει??

ευχαριστω!

Δημοσ.

Αφού έχεις laptop κάτι τέτοιοθα σε βολέψει,το πρόβλημα είναι ότι κάποιος από εκεί πρέπει να σου πει πόσο δυνατό σήμα υπάρχει στην περιοχή σου,αν χρειαστείς δηλαδή κάτι ποιο δυνατό.

Δημοσ.

Θα σου συνιστουσα να παρεις καποιο wifi adaptor με κεραιουλα για καλυτερο σημα.Μαλιστα αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει μπορεις να ξεβιδωσεις την κεραια και να βαλεις μια με περισσοτερα db.Koιτα εδω σε ολες τις καρτελες http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=0&category=WIRELESS&filter-2112=1

Δημοσ.

Άρτα λέω ,σε θυμάμαι..και κλαίω!! :D

Βεβαίως αυτά που λένε και τα παιδιά πιο πάνω αλλά απ ότι είδα έχετε πολύ κυριλλάτο δήμο μέχρι τα κέντρα εκπομπής και οδηγίες σας δίνει στο site !!!

Έχω απορία όταν συνδεθείς να μας έλεγες και για τις ταχύτητες ;)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! δηλαδη δεν χρειαζομαι repeater τελικα? Παρηγγειλα αυτο: Link και το ειπα στον φιλο μου και μου ειπε καλου κακου να παρουμε και καμια κεραια με 16dbi (για να πιανει πιο πολυ σημα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...