Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία μικρού site, ποιο CMS;

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά!

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: σε ένα σενάριο με επιχείρηση η οποία εμπορεύεται λίγους κωδικούς (40 προς το παρόν, δεν αναμένεται ιδιαίτερη αύξηση) θέλω να φτιάξω ένα μικρό, πληροφοριακό site. Aυτό το site θα το χειρίζεται βασικά άτομο το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα τεχνικό, οπότε θα χρειαστεί μία όμορφη και εύκολη λύση CMS.

Επιπλέον, θα ήθελα στο μέλλον να μπορέσω να προσθέσω αν χρειαστεί ένα e-retail module.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι; Δεν είναι ανάγκη να είναι τζάμπα, αλλά δεν χρειάζεται και κάτι τρομακτικό...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

@orotoi: τουλάχιστον είναι τζάμπα!!!

@Thanocaster: ναι, είναι όντως και τις σκέφτηκα κι εγώ, αλλά από πλευράς διαχείρισης επιτρέπουν, π.χ., εισαγωγή ομάδων προϊόντων και προϊόντων με τις περιγραφές τους; Μπορώ, κοινώς, να στήσω ένα σωστό κατάλογο, έστω και με πληρωμένο template?

Από την άλλη, υποστηρίζουν επεκτάσεις για e-retail?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...

Θ

Δημοσ.

για κατάλογο σε joomla είναι το πρόσθετο sobi2.

εναλλακτική είναι το wordpress που έχει τη δυνατότητα να φτιάξεις custom post type και να περάσεις εκεί τα χαρακτηριστικά που θες. Νομίζω αντίστοιχη δυνατότητα έχει και το drupal απλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ εκτενώς με το drupal. Αυτά βέβαια για κατάλογο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...