Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπον, τη τριτη το πρωι ανοιξα λογαριασμο στη Πειραιως, μου εδωσαν και κάρτα και ολα οκ. Τριτη απογευμα συνδέω το paypal με τη καρτα που πηρα απο τη πειραιως και μου δεσμευονται συνολικά 2,5 ευρω. Ξερω πως το paypal κραταει 1,5 ευρω για επιβεβαιωση οποτε υπεθεσα πως ισως να κρατησε 1 ευρώ παραπάνω. Πεμπτη παω να βγαλω και κωδικους για το ebanking, το απογευμα της ιδιας μερας εκανα το πρωτο log in και σημερα πήραν τα 5 ευρω σαν εξοδα Σημερα μετα απο 3 μερες, τραβήχτηκε το 1,5 ευρώ απο το λογαριασμο μου και πηρα τον κωδικό για να γίνω verified στο paypal και μεσα σε 2 λεπτά μου ξαναπροσθέθηκε στο paypal balance. Το άλλο 1 ευρώ ομως παραμένει δεσμευμένο,χωρις να ξέρω απο ποιον και γιατί... Ξέρει κανεις ή έχει τύχει σε κάποιο κάτι παρόμοιο; Μου έχει τύχει και σε μένα αυτό, ακριβώς έτσι. Αν περιμένεις ίσως αποδεσμευτεί το 1 επιπλέον ευρώ. Εγώ, δεν περίμενα γιατί δεν ήξερα και πολύ καλά απ' αυτά και είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω ποιος και γιατί το δέσμευσε, και μου είχαν πει πως είναι από το paypal και με ρώτησαν άμα θέλω να ενεργήσουν για λογαριασμό μου για την αποδέσμευση του ποσού. Αν θυμάμαι καλά, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη είχε αποδεσμευτεί.
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μου έχει τύχει και σε μένα αυτό, ακριβώς έτσι. Αν περιμένεις ίσως αποδεσμευτεί το 1 επιπλέον ευρώ. Εγώ, δεν περίμενα γιατί δεν ήξερα και πολύ καλά απ' αυτά και είχα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω ποιος και γιατί το δέσμευσε, και μου είχαν πει πως είναι από το paypal και με ρώτησαν άμα θέλω να ενεργήσουν για λογαριασμό μου για την αποδέσμευση του ποσού. Αν θυμάμαι καλά, αν όχι την ίδια μέρα, την επόμενη είχε αποδεσμευτεί. Μάλιστα.... Μονο που το 1,5 ευρω για να γινει verified ο λογαριασμος μου, το τραβηξε απο τη καρτα. Ακόμα ενα ευρω ειναι που παραμενει δεσμευμενο... Αν και οπως λες θα περιμενω μερικες μέρες ακομα να δω μηπως αποδεσμευτει..
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι το 1,5 είναι για να γίνει verified. και το ένα επιπλέον δεν ξέρω γιατί δεσμεύεται αλλά είναι κ αυτό εξ αιτίας του paypal. Έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον. Και ήρθε πίσω πάλι. 1
runner69 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Θα σου επιστραφει το 1€ μετα απο καποιες μερες. 1
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σορυ που ξαναρωταω και γινομαι κουραστική αλλά ποσες μέρες πια να περιμενω για να αποδεσμευτει το 1 ευρω που μου κρατανε;;; Εχει μια βδομάδα+.....
moshos95 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παιδια! πριν απο 10 λεπτα πηγα και εβαλα 40ευρω απο ATM για να κανω μια αγορα απο το ebay! ξερει κανεις ποτε θα μπουν τα λεφτα στον λογαριασμο μ για να μπορω να προχωρισω στην αγορα????
eko13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Χοντρικα το μεσημερι της επομενης εργασιμης! Αν τα εβαλες σημερα παει για Δευτερα μεσημερι! Για αυτο οταν θελουμε να μπουν αμεσα τα λεφτα στον λογαριασμο προτιμουμε τα μηχανηματα που δεν θελουν φακελο και εχουν αυτοματο καταμετρητη (χοντρικα 30% των μηχανηματων) Πχ της πρωην Κυπρου στο Σταθμο μετρο Αμπλεοκηποι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα