runner69 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 για χρηση στο amazon συμφερει η χρεωστικη της. Για το paypal και πληρωμη σε ξενο νομισμα συμφερει η WeBuy απο το ποσο των 50 ευρω και ανω γιατι (μεχρι προτεινος που το ειχα κοιταξει) δεν εχει προμηθεια για την μετατροπη συναλλαγματος οπως εχει η χρεωστικη. Κοιταξε τις τιμες για τις χρεωσεις φορτισης. Αυτο με τα >50 ευρω ισχυει αν βαζεις τα χρηματα που θελεις μονο για τη συγκεκριμενη αγορα και οχι να την γεμιζεις για να εχεις και για επομενες αγορες γιατι εκει προφανως αλλαζει το θεμα αφου στην επομενη αγορα δεν θα χρειαστει να την φορτισεις. http://www.webuy.gr/pricing.html
AGnostICxv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλησπερα,εχω και εγω μερικες ερωτησεις.ανοιξα λογαριασμο στην πειραιος με winbank για το paypal.οταν προσπαθησα να συνδεσω τον λογαριασμο με εναν παλιο λογαριασμο που ειχα paypal και δεν μπορεσα,τον εσβησα.το αποτελεσμα ειναι να μου εχει δεσμευσει απο τον λογαριασμο 3 ευρο.μπορω να τα παρω πισω;και κατι αλλο συμαντικο.μετα απο 6 μερες αναμονη,ενεργοποιηθηκε η συνδεση.θελω να κανω τωρα μια αγορα και μου λεει balance 1.5 και στην αγορα πουθ θελω που στοιχιζει 30e μου λεει ποσο που πρεπει να πληρωσω 31,5 δηλαδη +1.5 ευρο.γνωριζει κανες γιατι;ευχαριστω.
scarface5323 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 η καινούργια χρέωση ισχυεί και για ebay.com? ή μόνο για co.uk? ευχαριστώ
salliara Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) ρε παιδια. εχω χρεωστικη απο την πειραιως και προσπαθω να την βαλω στο paypal και δεν την δεχεται. (This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.) τι στην ευχη? edit ενταξει την δεχτηκε επιτελους. αντε να βρουμε το 4ψηφιο code τωρα. αμα παρω τηλ θα μου το πουνε? η πρεπει να παω απο τη τραπεζα για ενημερωση? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2011 από salliara
pigeon Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 αντε να βρουμε το 4ψηφιο code τωρα. αμα παρω τηλ θα μου το πουνε? η πρεπει να παω απο τη τραπεζα για ενημερωση? Winbank online δεν έχεις ζητήσει; Αν ναι, σε 2-3 ημέρες θα μπεις στο online θα δεις την χρέωση και τον 4ψηφιο που ζητάει το paypal. Στις κινήσεις λογαριασμών. Αλλιως πάρε την εξυπηρέτηση πελατών αν και φοβάμαι θα σου πουν να περιμένεις να λάβεις ταχυδρομικά το statement..
salliara Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι εχω ανοιξει και winbank. Κοιταξα στις κινησεις, δεν εχει βγαλει κατι ακομα, θα περιμενω λιγες μερες μπας και εμφανιστει! Ειμαι noob στο ebanking και πελαγωνω λιγο thanks!!; )
dragonver Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ να βγάλω μία χρεωστική και επειδή έχω ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς σκέφτομαι να ανοίξω έναν ακόμη και μ'αυτόν να συνδέσω μία χρεωστική. Γι'αυτό θέλω την βοήθεια σας σε κάποια λεπτά ζητήματα. 1. Υπάρχουν σελίδες/καταστήματα στο ίντερνετ που να μην αποδέχονται ακόμη και σήμερα χρεωστική; 2. Όσον αφορά αγορές με ξένο νόμισμα γνωρίζω ότι υπάρχει προμήθεια 2% για κάθε μετατροπή με μέγιστο τα 6€. Υπάρχει κάποια άλλη κράτηση σ'αυτή τη διαδικασία; Μήπως κρατάει και επιπλέον κάποια χρήματα το paypal αν η συναλλάγή γίνεται μέσω αυτού; 3. Το λογαριασμό που θα δημιουργήσω τον θέλω ορισμένες φορές για να καταθέτω μικροποσά της τάξεως των 10-20€. Γίνεται να καταθέτω τέτοια ποσά; Και αν ναι υπάρχει κάποια κράτηση για συναλλαγές με ΑΤΜ της Πειραιώς; 4. Σημαντικό θέμα παίζει η ασφάλεια. Είχα χρησιμοποιήσει την κάρτα από την Marfin bank της αδερφής και είδα ότι σ'αυτό το θέμα ήταν αρκετά επαγγελματίες. Για κάθε συναλλαγή που ήθελε να πραγματοποιήσει έπρεπε πρώτα να τους ειδοποιήσει για να ξεμπλοκάρουν την κάρτα γιατί αλλιώς δεν γινόταν. Και μάλιστα την ενεργοποιούσαν μόνο για συγκεκριμένα sites που τους τα ονόμαζε η αδερφή μου. Μια φορά μάλιστα είχαμε ανοίξει για μία σελίδα αλλά μάλλον λόγω keylogger διέρευσε ο κωδικός της κάρτας και προσπάθησαν ανεπιτυχως να προβούν σε αγορές αλλά η τράπεζα μπλόκαρε κάθε κίνηση και αντικατέστησε την κάρτα με καινούργια. Η Πειραώς πώς είναι σ'αυτό το θέμα; 5. Φαντάζομαι ότι μέσω του win bank στο ίντερνετ θα μπορώ να πληρώνω ΔΕΚΟ, λογαριασμούς τηλεφώνου κλπ έτσι; Ευχαριστώ...
FKLDS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ να βγάλω μία χρεωστική και επειδή έχω ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς σκέφτομαι να ανοίξω έναν ακόμη και μ'αυτόν να συνδέσω μία χρεωστική. Γι'αυτό θέλω την βοήθεια σας σε κάποια λεπτά ζητήματα. 1. Υπάρχουν σελίδες/καταστήματα στο ίντερνετ που να μην αποδέχονται ακόμη και σήμερα χρεωστική; 2. Όσον αφορά αγορές με ξένο νόμισμα γνωρίζω ότι υπάρχει προμήθεια 2% για κάθε μετατροπή με μέγιστο τα 6€. Υπάρχει κάποια άλλη κράτηση σ'αυτή τη διαδικασία; Μήπως κρατάει και επιπλέον κάποια χρήματα το paypal αν η συναλλάγή γίνεται μέσω αυτού; 3. Το λογαριασμό που θα δημιουργήσω τον θέλω ορισμένες φορές για να καταθέτω μικροποσά της τάξεως των 10-20€. Γίνεται να καταθέτω τέτοια ποσά; Και αν ναι υπάρχει κάποια κράτηση για συναλλαγές με ΑΤΜ της Πειραιώς; 4. Σημαντικό θέμα παίζει η ασφάλεια. Είχα χρησιμοποιήσει την κάρτα από την Marfin bank της αδερφής και είδα ότι σ'αυτό το θέμα ήταν αρκετά επαγγελματίες. Για κάθε συναλλαγή που ήθελε να πραγματοποιήσει έπρεπε πρώτα να τους ειδοποιήσει για να ξεμπλοκάρουν την κάρτα γιατί αλλιώς δεν γινόταν. Και μάλιστα την ενεργοποιούσαν μόνο για συγκεκριμένα sites που τους τα ονόμαζε η αδερφή μου. Μια φορά μάλιστα είχαμε ανοίξει για μία σελίδα αλλά μάλλον λόγω keylogger διέρευσε ο κωδικός της κάρτας και προσπάθησαν ανεπιτυχως να προβούν σε αγορές αλλά η τράπεζα μπλόκαρε κάθε κίνηση και αντικατέστησε την κάρτα με καινούργια. Η Πειραώς πώς είναι σ'αυτό το θέμα; 5. Φαντάζομαι ότι μέσω του win bank στο ίντερνετ θα μπορώ να πληρώνω ΔΕΚΟ, λογαριασμούς τηλεφώνου κλπ έτσι; Ευχαριστώ... 1. Αν και λίγα ... υπάρχουν. Προσωπικά ταλαιπωρήθηκα 2 φορές με ηλεκτρονική αποπληρωμή μεγάλων ξενοδοχείων του εξωτερικού. 2. Όχι. 3.Εννοείς να καταθέτεις τα ποσά μέσω ΑΤΜ; Αν ναι, δε σου κάνουν κρατήσεις. 4.Θεωρείται από τις κορυφαίες τράπεζες στο e-banking. Μια φορά, χωρίς να μου κλέψουν κάποιο ποσό από το λογαριασμό, με πήραν από τα κεντρικά να μου πουν πως αυτόματα μου αλλάζουν κωδικούς γιατί είχαν ισχυρές ενδείξεις (??!!) πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το λογαριασμό μου. Γενικά οι τράπεζες γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές σου. 5.Εφορία, λογαριασμούς τηλεφώνου, ΔΕΚΟ, συνδρομητική τηλεόραση κλπ κλπ.
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τι χρειάζεται για να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς?Θέλω απλά να κάνω winbank και webuy για paypal.
FKLDS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τι χρειάζεται για να κάνω λογαριασμό στην Πειραιώς?Θέλω απλά να κάνω winbank και webuy για paypal. Για το άνοιγμα του λογαριασμού χρειάζονται ταυτότητα και ΑΦΜ. Στη συνέχεια για το Winbank καταθέτεις αίτηση και 5 ευρώ για να λάβεις το winbox (κουτί με όλα τα σχετικά).
johnyboy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μάλιστα.Θα πάω να το κάνω γιατί με την prepaid της κύπρου είναι βάσανο να περιμένω μια μέρα να μπουν τα λεφτά. Ευχαριστώ.
ribo7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το amazon δεν έχει Paypal ε? Κατευθείαν δηλώνουμε την κάρτα μας.. Όταν κάνουμε λογαριασμό, που δηλώνουμε να γίνεται η μετατροπή νομίσματος από την Τράπεζα και όχι από το Amazon? Θα δηλώσω την WebBuy της Πειραιώς στο amazon και απ' ότι κατάλαβα συμφέρει να μη δηλώσω να κάνει την μετατροπή το amazon. Thanks!
Lolos21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδιά! Καλώς σας βρήκα! Για κακή μου τύχη άνοιξα λογαριασμό στη Τράπεζα Πειραιώς για να κάνω τις αγορές μου από το internet. Είδα όμως στη κίνηση λογαριασμού ότι είχε ίδιες χρεώσεις με του φίλου που άνοιξε αυτό το θέμα. Και επανέρχομαι μετά από 2 χρόνια και ρωτώ: Μπορείτε να μου πείτε μια τράπεζα που να μπορώ να κάνω τις αγορές μου μέσω internet χωρίς να χρεώνομαι επιπλέον προμήθειες για αγορές σε διαφορετικό νόμισμα;
andreasl Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως ακόμη χρησιμοποιώ την ίδια τράπεζα. Η ερώτηση παραμένει επίσης...
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπον, τη τριτη το πρωι ανοιξα λογαριασμο στη Πειραιως, μου εδωσαν και κάρτα και ολα οκ. Τριτη απογευμα συνδέω το paypal με τη καρτα που πηρα απο τη πειραιως και μου δεσμευονται συνολικά 2,5 ευρω. Ξερω πως το paypal κραταει 1,5 ευρω για επιβεβαιωση οποτε υπεθεσα πως ισως να κρατησε 1 ευρώ παραπάνω. Πεμπτη παω να βγαλω και κωδικους για το ebanking, το απογευμα της ιδιας μερας εκανα το πρωτο log in και σημερα πήραν τα 5 ευρω σαν εξοδα Σημερα μετα απο 3 μερες, τραβήχτηκε το 1,5 ευρώ απο το λογαριασμο μου και πηρα τον κωδικό για να γίνω verified στο paypal και μεσα σε 2 λεπτά μου ξαναπροσθέθηκε στο paypal balance. Το άλλο 1 ευρώ ομως παραμένει δεσμευμένο,χωρις να ξέρω απο ποιον και γιατί... Ξέρει κανεις ή έχει τύχει σε κάποιο κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα