omnius Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) καταπληκτικό!και μια χαρά διαφήμιση για τη apple! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2010 από omnius
orotoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ωραίοοος ο τύπος!! αλλά... τι λες τώρα?!?!? Έπαιξε τέτοιο σκηνικό? Είναι όντως πάνω στον Παρθενώνα??????? Σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ των παιδιών αυτών (για το γεγονός οτι δε τους πληρώνουν και τα σχετικά).. Γιατί κατα τα άλλα, ε κι αυτοί γρανάζια του μηχανισμού που 'πολεμάν' είναι, αφου με μέσο έχουν μπει. Αλλα αυτό είναι τραγικό.. υποτίθεται οτι απαγορεύεται να ακουμπάς (πόσο μάλλον να είσαι εκει πάνω) τα αρχαία.. Καμια μήνυση φάγανε τα εν λόγω μαλακιστήρια?
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 [εντελώς offtopic και λογικά πάει για σβήσιμο] Δεν μου φαίνεται να είναι ο Παρθενώνας αυτός. Άλλωστε τα παλικάρια δούλευαν εκεί χρόνια και είμαι βέβαιος ότι ξέρουν τι μπορούν να ακουμπήσουν και τι όχι, η δουλειά τους ήταν. Είναι η εύκολη και επιφανειακή λύση να πούμε ότι όλοι αυτοί μπήκαν "με μέσο" και άρα είναι ανάξιοι λόγου, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται κλπ (ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε πώς ΑΚΡΙΒΩΣ έχει η κατάσταση). Προσωπικά τους συμπαραστέκομαι 100%. Ούτε κι εγώ ξέρω ακριβώς τι γίνεται με την υπόθεσή τους, αλλά με την εργασιακή μου εμπειρία έμαθα να δείχνω ανοχή σ' αυτές τις περιπτώσεις. Άλλωστε η λέξη κλειδί "μέσο" δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του δημόσιου τομέα. Στον ιδιωτικό τη λέμε "γνωριμίες", "επαφές", "συστάσεις" και διάφορα άλλα ωραία εκλεπτισμένα. Και έχω δει ανθρώπους που μπήκαν με "μέσο" να είναι 10 φορές πιο έξυπνοι, αποδοτικοί, εργατικοί και γνώστες του αντικειμένου από άλλους που μπήκαν "με την αξία τους" και με 3 πτυχία. [/εντελώς offtopic]
FarCry Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Είναι μηχανικός λογισμικού....στην Apple... Δεν ξέρω κατα πόσο διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο έχει. It really is amazing what you can do with lego these days. Especially if you're Andy Carol, a software engineer at Apple, who makes working lego models of mechanical computers, such as the Babbage Difference Engine. http://blogs.nature.com/news/thegreatbeyond/2010/12/ancient_greek_computer_rebuilt.html εχει πολυ
orotoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 [εντελώς offtopic και λογικά πάει για σβήσιμο] Δεν μου φαίνεται να είναι ο Παρθενώνας αυτός. Άλλωστε τα παλικάρια δούλευαν εκεί χρόνια και είμαι βέβαιος ότι ξέρουν τι μπορούν να ακουμπήσουν και τι όχι, η δουλειά τους ήταν. Είναι η εύκολη και επιφανειακή λύση να πούμε ότι όλοι αυτοί μπήκαν "με μέσο" και άρα είναι ανάξιοι λόγου, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται κλπ (ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε πώς ΑΚΡΙΒΩΣ έχει η κατάσταση). Προσωπικά τους συμπαραστέκομαι 100%. Ούτε κι εγώ ξέρω ακριβώς τι γίνεται με την υπόθεσή τους, αλλά με την εργασιακή μου εμπειρία έμαθα να δείχνω ανοχή σ' αυτές τις περιπτώσεις. Άλλωστε η λέξη κλειδί "μέσο" δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του δημόσιου τομέα. Στον ιδιωτικό τη λέμε "γνωριμίες", "επαφές", "συστάσεις" και διάφορα άλλα ωραία εκλεπτισμένα. Και έχω δει ανθρώπους που μπήκαν με "μέσο" να είναι 10 φορές πιο έξυπνοι, αποδοτικοί, εργατικοί και γνώστες του αντικειμένου από άλλους που μπήκαν "με την αξία τους" και με 3 πτυχία. [/εντελώς offtopic] ναι επειδή έλεγε ο antonisd πατάνε πάτω στην Ακρόπολη, επηρεάστηκα ίσως.. Πάντως απαγορεύεται να ακουμπάς το παραμικρό αρχαίο.. Είτε είναι ο παρθενώνας είτε όχι.. Επειδή γνωρίζω ΑΚΡΙΒΩΣ πως έχει η κατάσταση, πως μπαίνουν και τι δουλειά κάνουν, γι αυτό είπα οτι είναι μέρος αυτού που τώρα βρίζουν. Οπως είπα, σαφέστατα είμαι υπέρ τους στο θέμα των πληρωμών, αφου έχουν δουλέψει αλλα δε τους έχουν πληρώσει, ανεξάρτητα με το αν μπήκαν με μέσο ή οχι. Αλλά μέχρι εκεί. Και σχετικά με τον ιδιωτικό τομέα, ναι προφανώς και εκεί υπάρχουν προσλήψεις με γνωριμίες κτλ.. αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Πρώτον δεν πληρώνονται απο την τσέπη μου οπότε δεν με νοιάζει. Δεύτερον αν δε κάνουν σωστά τη δουλειά που πρέπει, το πιθανότερο είναι να πάρουν πόδι... anyway... way off topic.. και αν συνεχίσει πάει και για ban γιατι θα το γυρίσουμε σε πολιτικά.
antonisid Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ναι επειδή έλεγε ο antonisd πατάνε πάτω στην Ακρόπολη, επηρεάστηκα ίσως.. Τα προπύλαια είναι στην Ακρόπολη (βίντεο δεξιά) http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4601338 Αλλά για να μη βγούμε εκτός topic ας μη το συνεχίσουμε.
geovard Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν τρομερές εμπνεύσεις. Οι λαπάδες οι νεοέλληνες έχουν τρομερές ...εισπνεύσεις! Είμαστε υπόλογοι όλοι οι κατοπινοί από ένα σημείο και μετά. Γιατί αν συνεχίζαμε με το ρυθμό που προόδευαν οι πάλαι ποτέ πρόγονοί μας, τώρα όλος ο κόσμος θα ήταν στα πόδια της Ελλάδας γονυπετής. Γιατί σήμερα βρίσκεται όλος ο κόσμος στα πόδια της Ελλάδας, αλλά ανάμεσα και με πρέσσινγκ!
insomnian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Respect στους αρχαίους Έλληνες γιατί οι νεοέλληνες μόνο respect δεν αξίζουν! Bαζεις και τον εαυτο σου μεσα?
antonisid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γιατι διαφωνεις σ'αυτό που είπε? Και γιατί πρέπει να βάλει και τον ευατό του μέσα?
insomnian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γιατι κι αυτος νεοελληνας ειναι, θα μπορουσε να σου απαντησει καποιος. Δεν ειπα αν συμφωνω ή διαφωνω, ουτε οτι πρεπει να βαλει και τον εαυτο του μεσα.
antonisid Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αλλο να σαι Νεοελληνας με την κυριολεκτική εννοια και αλλο "Νεοελληνας" μεταφορικα!!!!!!!!! Αυτό εννοεί...
insomnian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μην ανησυχεις και το καταλαβα αυτο Το ερωτημα ομως παραμενει, βαζει και τον εαυτο του μεσα? γιατι συχνα κατηγορουμε τους αλλους χωρις ομως να προσεξουμε οτι κι εμεις μπορει να ειμαστε του ιδίου συλλογου!
antonisid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά δε θ ανέβαινα ποτέ σε κάποιο μνημείο με κίνδυνο να το καταστρέψω επειδή δεν με κάνουν μόνιμο στο δημόσιο.Αλίμονο αν οι περισσότεροι ήταν έτσι , οπότε μη σου φαίνεται περίεργο αν κάποιοι βγάζουν τον εαυτό τους απ'έξω.Άλλωστε για μικροκομματικούς σκοπούς συνήθως μια μειοψηφία υπάρχει που φέρεται ανήθικα και επηρεάζουν το σύνολο της κοινωνίας με τις πλάτες των πολιτικών που θέλουν τους ψήφους τους.
insomnian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δε νομιζω οτι κανενας απεργος κατεστρεψε μνημειο. Αν δε σου διναν ομως τα λεφτα σου σιγουσα θα ανεβαινες. Στη χωρα μας δεν συμπεριφερονται ανηθικα μονο οι μειοψηφιες, αλλα και οι πλειοψηφιες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα