Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ταχύτητα σύνδεσης -Χανιά


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 24άρα σύνδεση στα Χανιά, αλλά το download δεν πάει πάνω από 190-200.

Αν αλλάξω router θα έχω καλύτερες ταχύτητες;

Δημοσ.

κατα 99% οχι

και εαν δεις η διαφορα θα ειναι μικροτερη απο 2%

σε ποια περιοχη στα χανια μενεις και στα ποσα κλειδωνεις?

Δημοσ.

Τι μάρκα ρουτερ εχεις και τι παροχο;

 

Πιθανοτατα ή εχεις κανει λάθος στη συνδεση ή εχεις βλαβη και πρεπει να παρεις τηλ.

Δημοσ.

Έχω το βασικό THOMSON TG585 v7 που δίνει ο (π)ΟΤΕ.

Δεν νομίζω να έχω κάνει λάθος συνδέσεις. Επίσης παίρνω internet με ασύρματο.

Α! και καμιά φορά, όταν έχω ανοιχτό το μtorrent και κατεβάζει φουλ, και χρησιμοποιώ αρκετά το internet με ραδιόφωνο κλπ, πέφτει η σύνδεση.

Δημοσ.

Έχω το βασικό THOMSON TG585 v7 που δίνει ο (π)ΟΤΕ.

Δεν νομίζω να έχω κάνει λάθος συνδέσεις. Επίσης παίρνω internet με ασύρματο.

Α! και καμιά φορά, όταν έχω ανοιχτό το μtorrent και κατεβάζει φουλ, και χρησιμοποιώ αρκετά το internet με ραδιόφωνο κλπ, πέφτει η σύνδεση.

 

γραψε 192.168.1.254 σε ενα browser και βρες ταχυτητες upstream και downstream, οπως και snr margin και line attenuation.

Δημοσ.

Να χαρώ εγώ 24άρα... Χάλια είσαι. Στα 2 κλειδώνεις και με χάλια και upload... Άρα για τα 2 που κλειδώνεις τα 200 Kb/sec που πιάνεις είναι τσίτα η γραμμή. Είσαι μακριά απο το dslam (κέντρο του ΟΤΕ); Πές μας το SNR. Περίεργο γιατί ο ΟΤΕ απ'όσο ξέρω σε μεγάλες αποστάσεις δε δίνει 24άρα, δίνει 2 - 4 Mbps μέγιστο.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο;

 

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 509 / 2.048

 

OK 100% σε εχουν ξεχασει, ναι ξεχασει σε προφιλ 2 Mbps.. Παρε τηλ στο 1242 που ειναι το τηλεφωνικό τους κεντρο και πες οτι κλειδωνεις στα 2 να σε βαλουν στα 24, θα γινει της επομενη μερα ή και την ιδια.

Το snr λογικα θα ειναι 25+.. Mα..ια σου εκαναν οι τεχνικοι που περασαν τη συνδεση.

Δημοσ.

Οκ. Αύριο κι όλας θα τους πάρω τηλέφωνο. Αν και μαι φαίνεται παράξενο. Από την αρχή της σύνδεσης έχω πει για 24άρα σύνδεση. Αν είναι έτσι, εδώ και 5 μήνες πληρώνω για 24άρα και έχω 2.

Δημοσ.

"Κλείδωμα" πάντως Δερμίτζε, σημαίνει στα πόσα τελικά/πρακτικά Mbps καταφέρνει να σου παρέξει η εν λόγω γραμμή, μιας και αν προσέξεις το συμβόλαιό σου, αναφέρει "μέχρι" 24Μbps. Και οκ, αν σου αναφέρει 2048/521, όπως είπε ο Κρις, το πιθανότερο είναι να έχει γίνει παπαρία, και απλά να μην σε περάσανε στη νέα ταχύτητα που πληρώνεις - όμως ούτως ή άλλως, κομμάτι δύσκολο (εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, με κυριότερο την απόσταση τον ΟΤΕ της περιοχής σου ή έστω από dslam κόμβο) όχι μόνο να φτάσεις το "απόλυτο" θεωρητικό 24άρι που ονομαστικά αναφέρει η σύνδεσή σου, αλλά ακόμα και κάτι κοντά σε αυτό. Τεσπα, αν μετά την ενημέρωση που τους κάνεις, έχεις 20άρι, πάλι καλό να το θεωρήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...