sintalkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά μόλις παρέλαβα το πρώτο ,ένα ακόμα μπράβο και από εμένα για τον τόπικ στάρτερ.Το πληκτρολόγιο απλά τα σπάει..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλοριζικο και καλοδουλευτοοο! (Μωρε μπραβο, στις 11 το βραδυ δουλευουν τα μαγαζια? )
louben Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια υπαρχει καποιο μανουαλ που να επεξηγει πιο αναλυτικα τη χρηση και κυριως την ρυθμιση των μακρο πληκτρων γιατι απο το συνοδευτικο εγχειριδιο δεν αποκομισα και πολλα πραγματα?
Orlandob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 μολις το παρελαβα και γω.... εχει πολυ καλη αισθηση των κουμπιων.. thanks στον TS.. ps: οντως σε μπερδευει λιγο το caps lock...χεχεχε!!!!
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και εις αλλα με υγεια. εξαντληθηκε. ευτυχως προλαβα να παραγγειλω 1 προχτες. θα ειχα παραλαβει σημερα αλλα ενεκα απεργιας πλοιων παρατεινεται η αγωνια μου . εχω ξεσκονησει ολα τα βιντεακια στο utube που το αφορουν και το συμπερασμα ειναι οτι το πληκτρολογιο ειναι ΜΠΟΜΠΑ!ειδικα ο οπισθιος φωτισμος του εχουν ολοι να το λενε......μενει να το δω και εγω! επι τη ευκαιρια εφυγαν πλοια σημερα???? ανυπομονω να το το παραλαβω (θα το κανω σετ με το sidewinder ποντικαρο που πηρα τη τριτη απο crazy sundays )
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 SpirtouLisS δεν εξαντλήθηκαν τα κομμάτια.Πιθανότατα είδες την εξέλιξη της παραγγελίας σου κι εκεί σου έχει αυτό το link(OEM έκδοση),που εμφανίζει το προϊόν εξαντλημένο. (Έχω παρατηρήσει ότι το e-shop το κάνει κι άλλες φορές αυτό με άλλα προϊόντα που έχω αγοράσει,το λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα.) Δοκίμασε να πας ξανά στο προϊόν απ'τη σελίδα του newsletter ή απ'την homepage του e-shop και θα δεις ότι είναι διαθέσιμο. Εμένα μου'ρθε σήμερα αλλά βαριόμουν να κατέβω λόγω μπάλας,θα πάω να το τσιμπήσω αύριο.
anivas11 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να έχει επένδυση τεφλόν στα πλήκτρα για να μην λερώνεται και να καθαρίζεται εύκολα. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε η αφή τους.
antbyron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 nice, αντε να βγει και καμια καλη προσφορα για mouse.
vocals_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 nice, αντε να βγει και καμια καλη προσφορα για mouse. Αν δεν έχεις υπομονή για προσφορά, τότε...
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 SpirtouLisS δεν εξαντλήθηκαν τα κομμάτια.Πιθανότατα είδες την εξέλιξη της παραγγελίας σου κι εκεί σου έχει αυτό το link(OEM έκδοση),που εμφανίζει το προϊόν εξαντλημένο. (Έχω παρατηρήσει ότι το e-shop το κάνει κι άλλες φορές αυτό με άλλα προϊόντα που έχω αγοράσει,το λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα.) Δοκίμασε να πας ξανά στο προϊόν απ'τη σελίδα του newsletter ή απ'την homepage του e-shop και θα δεις ότι είναι διαθέσιμο. Εμένα μου'ρθε σήμερα αλλά βαριόμουν να κατέβω λόγω μπάλας,θα πάω να το τσιμπήσω αύριο. εχεις απολυτο δικιο!!βουλωμενο γραμμα διαβασες??? οντως στο λινκ της παραγγελιας φαινεται εξαντλημενο αλλα στο κανονικο αν πας μεσω της σελιδας ειναι αμεσα διαθεσιμο!!αν ισχυει ακομα το newsletter χτυπηστε το παιδια
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το newsletter είναι μέχρι 30/12.Αν και μέχρι τα κάλαντα(και πολύ είπα) το κόβω να τελειώνει. Αν δεν έχεις υπομονή για προσφορά, τότε... Τελευταία φορά που μπήκε σε προσφορά απ'το e-shop ήταν από το crazysundays της περασμένης εβδομάδας(στα 20 ευρώ),οπότε ίσως να αργήσει λίγο να ξαναμπεί...Πάντως το'χει βάλει αρκετές φορές(το είχα πάρει στα 22,60 το Μάιο κι από τότε έχει μπει σίγουρα άλλες 3 φορές).
louben Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 οντως στο λινκ της παραγγελιας φαινεται εξαντλημενο αλλα στο κανονικο αν πας μεσω της σελιδας ειναι αμεσα διαθεσιμο!!αν ισχυει ακομα το newsletter χτυπηστε το παιδια ετσι ειναι και εμενα στο λινκ μου το εβγαζε εξαντλημενο αλλα ηλθε κανονικα.ΠΑρε τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις. Και το ωραιο...αν και ελεγε ΟΕΜ ηλθε στην κλασικη χαρτινη καφε συσκευασια των dsp.
louben Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση?Στο numpad πατωντας την τελεια (del) μου βγαζει κομμα,,,. Εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο?Ξερει πως θα διορθωθει?
louben Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 thanks problem solved.Και κατι αλλο.Υπαρχει καποιο μανουαλ με οδηγιες για το περασμα τον μακροεντολων κτλ γιατι οσο και να εψαξα δε βρηκα κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.