Προς το περιεχόμενο

Ms Sidewinder X6 @e-shop :22,50 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι το trol button :P

Διαβασε το manual!

Νταξ καλη αισθηση, αλλα δεν πεθανα κιολας απο την... καλοσυνη της!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα μόνο αρνητικά που του έχω βρεί μέχρι στιγμής (τον λίγο καιρό που το έχω) είναι:

1. To space θα το προτιμούσα κοντύτερο και να μην έχει τζόγο (για καινούργιο). Πράγμα που σημαίνει μελλοντικά θα χαλαρώσει και άλλο.

2. Το Glossy black της πρόσοψης είναι πολύ ευαίσθητο στις γρατζουνιές οι οποίες υπό φώς είναι ενοχλητικές (τουλάχιστον σε εμένα). Θα το προτιμούσα matte.

3. Το numpad δεν βολεύει και μεγαλώνει τις διαστάσεις του πληκτρολογίου αρκετά. (ευτυχώς αφαιρείται και μπαίνει στο κουτί απο την πρώτη μέρα. :P)

• Moderators
Δημοσ.

calc.exe και numpad δεξια παροτι αριστεροχειρ, και τα μυαλα στα καγκελα! :P

Το space προσωπικα το χρησιμοποιω κλασικα, δηλαδη δεν το πατάω ποτε στο εύρος κατω απο το κομμα και την τελεια. Σε μενα πατιεται ομως ανετα και ευκολα απο ακρη ακρη, δεν εχει τζογο.

Δημοσ.

Οκ και εμένα πατιώντας κλασσικά είναι ok. Στις άκρες όμως έναν ελαφρύ τον έχει χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση. :P

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει, ολα τα κουμπια κουνιουνται ελαχιστα. Φαντασου τι αισθηση θα ειχε αν ηταν "τουβλα" ακούνητα....!

Δημοσ.

Μπα μην μασατε,εγω το εχω 6 μηνες και το space εχει το ιδιο κουνημα που ειχε απο την αρχη,ελαχιστο δλδ.Δεν παιζει να παρει και αλλο τζογο,σε μενα τουλαχιστον δεν πηρε.Αρκετα καλο παντως σαν συνολο,το μονο που παρατηρησα εγω ειναι οτι τα κουμπια πατωντας τα κανουν λιγακι θορυβο.Σαν γραφομηχανη :lol: .Το προηγουμενο MS που ειχα νομιζω οτι εκανε λιγοτερο.Τεσπα δεν βαριεσαι,για 30 ευρωπουλα,22 για σας, μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

και εγώ μόλις το παρέλαβα και το έβαλα σε λειτουργία.

το πλικτρολ΄'ογιο είναι απλά τέλειο, δεν είδα κανένα ελάττωμα. απλά θα μου ήταν πιο εύκολο άμα είχε και ελληνικά πάνο

Δημοσ.

Για τους μερακληδες stencil με ελληνικη γραμματοσειρα και μαρκαροδος για cd λυνουν το προβλημα των ελληνικων

Δημοσ.

Εχω αυτο το πληκτρολογιο , δεν εχει ελληνικα , ουτε ποδαρακια(αν κι εμενα δεν με πειραζει αυτο)

κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο στο gaming με πολα προγραμματιζομενα πληκτρα

στα μειον οτι εχει μικρα "F" κουμπια

Δημοσ.

για μένα πάντως εκτός απο τα ελληνικά ποθ δεν έχει δεν με πειράζει τίποτα άλλο. και για τα ποδαράκια ποθ δεν έχει μου φένετε πως είναι καλό γιατί ήδη έχει μια μικρή κλίση κατηφοριάς.

είναι πολύ βολικό ιδικά ο χώρος που είναι κάτω απο το space για τα χέρια είναι αρκετά βολικά

Δημοσ.

Επισήμανση προς τους ιδιοκτήτες sidewinder x6: :P

Όσοι έχετε θέμα (προβληματίζεστε) με την έλλειψη ποδιών ανύψωσης μπορείτε να κάνετε την εξής εύκολη πατέντα και με ~μηδενικό κόστος (το ανέφερα και σε προηγούμενο πόστ).

Αγοράσετε ένα πακετάκι τσοχάκια επίπλων (το μικρότερο μέγεθος):

http://www.delta-plast.gr/gr/products_details.asp?KATHGORIA_ID=30&PROION_ID=279

ή ένα πακετάκι αντιθορυβικά για ντουλάπια απο καουτσούκ (άσπρα στρόγγυλα διαφανή συνήθως όχι ροδέλες):

http://www.delos.gr/html/index.aspx?mid=998&manufactureid=8&category=53

- Χρησιμοποιώντας τσοχάκια μπορείτε να κολλήσετε (στις δύο επάνω άκρες δεξιά - αριστερά) δύο ή τρία μαζί (το ένα πάνω στο άλλο) δίνοντας περισσότερη κλίση που θέλετε / σας βολεύει. Το πληκτρολόγιο δεν γλυστράει ιδιαίτερα καθώς φρενάρει με τα δύο πίσω πόδια απο καουτσούκ.

- Χρησιμοποιώντας τα αντιθορυβικά απο καουτσούκ στο ίδιο σημείο (επανω στις γωνίες), προστίθεται λίγη κλίση στο πληκτρολόγιο (τα συγκεκριμένα έχουν μεγαλύτερο πάχος απο τα τσοχάκια) και το x6 δεν κουνάει ρούπι μετά.

Ούτε τα τσοχάκια ούτε τα αντιθορυβικά, ξεκολάνε με το παραμικρό. Αν δεν παίζετε ξύλο με το Keyboard θα μείνουν εκεί μέχρι να το πουλήσετε / αποσύρετε.

(Επιβεβαιωμένο και με τις 2 λύσεις). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...