Προς το περιεχόμενο

Ms Sidewinder X6 @e-shop :22,50 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να φανταστω οτι δεν εννοειται οτι εχει διαφορα ποιοτητας η dsp με την retail ετσι;;;:blink::blink::D

78 ευρω εχει btw η κανονικη εκδοση στο καταστημα αυτο..

Δημοσ.

Ναι ρε 'σεις, πολύ καλό πληκτρολόγιο, το 'χα πάρει και ΄γω ψιλοπρόφατα dsp από eshop. Καλά επειδή το προηγούμενο που είχα ήταν ένα turbo-x απ'το 2004 παρακμιακό, είχα μείνει μαάκας στην αρχή με το συγκεκριμένο. Συν με όλα τα υπόλοιπα, έχει και το μακρύτερο space που είναι πολύ βολικό. B)

Δημοσ.

Χεχεχε.. Βασικά πόσο καιρό το ΄χεις ; Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα, αλλά τώρα τα βρίσκω για την πλάκα μου.

Πάντως είναι και πολύ εύκολο να καθαρίσεις τα πλήκτρα του, δεν ξέρω όμως και για τα υπόλοιπα πληκτρολόγια πως είναι φτιαγμένο το εσωτερικό τους ώστε να συγκρίνω αν είναι μόνο λίγα εκείνα (μαζί με το x6) που ΄χουν αυτό το πλεονέκτημα..

• Moderators
Δημοσ.

Αληθεια πώς ειναι το εσωτερικο του? Τα κοινα πληκτρολογια εχουν πλαστικα ελασματακια που ακουμπανε σε κυκλωμα και του κανουν επαφη.

Δημοσ.

μολις το εχω κ εγω στα χερια μου!!!!!!

Τετοια υφη δεν εχω ξανανιωσει...το χρωμα τα σπαει ειδικα στο σκοταδι και δεν κουραζει το κοκκινο(πιστευα οτι θα ηταν ζορικο για βραδυνο gaming)

Το κουμπι που εχει ενα τυπο να τρεχει τι κανει;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...