Προς το περιεχόμενο

Ms Sidewinder X6 @e-shop :22,50 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχω, ειναι πολυ καλο!

Αξιζει πολυ, και γραφει μια χαρα ελληνικα, απλως δεν εχει τυπωμενα πανω στα κουμπια τα ελληνικα γραμματα. (Δηλαδη πανω απο το G το Γ, στο V το Ω κτλ)

Φοβαρη αισθηση, ωραιος φωτισμος, αθορυβα ανθεκτικα πληκτρα (εχω ριξει κοκα κολα και αντεξαν)

Επισης, αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι οτι μπορουν να πατηθουν ταυτοχρονα πολλα πληκτρα.

Χρησημο για FPS ή για οποιους παιζουν 2πλα παιχνιδια απο το πληκτρολογιο!

Δημοσ.

Επισης, αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι οτι μπορουν να πατηθουν ταυτοχρονα πολλα πληκτρα.

μπορεις να μας πεις ποσα;

παιζω και guitar hero στο pc και το δικο μου σκαλωνει αν εχω 3 πατημενα αφησω το ενα και χτυπησω αλλο...(γ αυτο και εχω μεινει στο hard :P:P)

Δημοσ.

μπορεις να μας πεις ποσα;

παιζω και guitar hero στο pc και το δικο μου σκαλωνει αν εχω 3 πατημενα αφησω το ενα και χτυπησω αλλο...(γ αυτο και εχω μεινει στο hard :P:P)

τουλαχιστον 6, μπορει και παραπανω

Δημοσ.

ρε παιδιά εγώ στο κωδικό προσφοράς έβαλα σκέτο τον αριθμό. διέγραψα το OFFER, λέτε να μην δεχτούν την προσφορά?

αφού στο newsletter έλεγε να βάλουμε μόνο τον κοδικό

• Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν εβαλα κανεναν κωδικο, μονο του τον ειχα συμπληρωσει εκει και τον αφησα ως ειχε. Και ολα οκ απο μονα τους :-)

Δημοσ.

Δυνατο ειναι , αν του αφαιρεσεις το keypad γινεται πολυ petit. το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι πολυ φαρδυ... θα το προτιμουσα αποσπωμενο το κατω μερος. και τα κουμπια δεν ειναι τοσο αθορυβα τελικα. (εν συγρισει με του λαπτοπ παντα)

Αλλαζει και χρωμα το numpad απο φωτεινο κοκκινο σε κεχριμπαρι αναλογα το mode που παιζεις και σου απενεργοποιει και το start button για να μην πατηθει καταλαθος.

4 κουμπια ταυτοχρονα αντεχει το cruise control του. All in all , πολυ καλη τιμη.To qwerty κομματι ειναι λιγο πιο μαζεμενο? με την τριτη πετυχαινω το αλτ-σιφτ για να αλλαξω γλωσσα!

(πω πω ειναι πολυ εκνευριστικο , σχολιασε μολις η κοπελα μου οση ωρα γραφω αυτο το ποστ :angry: :P )

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι πολυ αθορυβο, παταω συνεχεια το caPS αντι για το α, και το ` αντι για το 1, αλλα ηδη το συνηθιζω!

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ απορώ που δεν έρχονται από μόνες τους οι προσφορές σπίτι σου, όταν είσαι εκεί φυσικά :Ρ

Α και αυτο δεν το πιασα, ξηγα! :P

Εdit: DAMN που πηγε το automerge?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...