Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 OEM 1.0 θα παρεις κανονικα. Εγω πηρα ηδη, και δουλευει τελεια, απλα ψαχνω drivers
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 κατεβασε το intellipoint(η καπως ετσι) απο την ms edit!!!! για τσεκαρε εδω! απο εδω κατεβασα και για το Χ8 μου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Downloaded + installed properly! Thanks!
k_dinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το εχω, ειναι πολυ καλο! Αξιζει πολυ, και γραφει μια χαρα ελληνικα, απλως δεν εχει τυπωμενα πανω στα κουμπια τα ελληνικα γραμματα. (Δηλαδη πανω απο το G το Γ, στο V το Ω κτλ) Φοβαρη αισθηση, ωραιος φωτισμος, αθορυβα ανθεκτικα πληκτρα (εχω ριξει κοκα κολα και αντεξαν) Επισης, αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι οτι μπορουν να πατηθουν ταυτοχρονα πολλα πληκτρα. Χρησημο για FPS ή για οποιους παιζουν 2πλα παιχνιδια απο το πληκτρολογιο!
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Επισης, αυτο που μετραει πιο πολυ ειναι οτι μπορουν να πατηθουν ταυτοχρονα πολλα πληκτρα. μπορεις να μας πεις ποσα; παιζω και guitar hero στο pc και το δικο μου σκαλωνει αν εχω 3 πατημενα αφησω το ενα και χτυπησω αλλο...(γ αυτο και εχω μεινει στο hard :P)
k_dinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μπορεις να μας πεις ποσα; παιζω και guitar hero στο pc και το δικο μου σκαλωνει αν εχω 3 πατημενα αφησω το ενα και χτυπησω αλλο...(γ αυτο και εχω μεινει στο hard :P) τουλαχιστον 6, μπορει και παραπανω
LeoNaXe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά εγώ στο κωδικό προσφοράς έβαλα σκέτο τον αριθμό. διέγραψα το OFFER, λέτε να μην δεχτούν την προσφορά? αφού στο newsletter έλεγε να βάλουμε μόνο τον κοδικό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δεν εβαλα κανεναν κωδικο, μονο του τον ειχα συμπληρωσει εκει και τον αφησα ως ειχε. Και ολα οκ απο μονα τους
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ απορώ που δεν έρχονται από μόνες τους οι προσφορές σπίτι σου, όταν είσαι εκεί φυσικά :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ απορώ που δεν έρχονται από μόνες τους οι προσφορές σπίτι σου, όταν είσαι εκεί φυσικά :Ρ Έλα μου ντε.
papeipa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δυνατο ειναι , αν του αφαιρεσεις το keypad γινεται πολυ petit. το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι πολυ φαρδυ... θα το προτιμουσα αποσπωμενο το κατω μερος. και τα κουμπια δεν ειναι τοσο αθορυβα τελικα. (εν συγρισει με του λαπτοπ παντα) Αλλαζει και χρωμα το numpad απο φωτεινο κοκκινο σε κεχριμπαρι αναλογα το mode που παιζεις και σου απενεργοποιει και το start button για να μην πατηθει καταλαθος. 4 κουμπια ταυτοχρονα αντεχει το cruise control του. All in all , πολυ καλη τιμη.To qwerty κομματι ειναι λιγο πιο μαζεμενο? με την τριτη πετυχαινω το αλτ-σιφτ για να αλλαξω γλωσσα! (πω πω ειναι πολυ εκνευριστικο , σχολιασε μολις η κοπελα μου οση ωρα γραφω αυτο το ποστ )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι πολυ αθορυβο, παταω συνεχεια το caPS αντι για το α, και το ` αντι για το 1, αλλα ηδη το συνηθιζω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ απορώ που δεν έρχονται από μόνες τους οι προσφορές σπίτι σου, όταν είσαι εκεί φυσικά :Ρ Α και αυτο δεν το πιασα, ξηγα! Εdit: DAMN που πηγε το automerge?
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εννοούσα ότι σκίζεσαι με κάτι προσφορές, σε όλες μέσα είσαι :Ρ Και χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Xμ, καλη ιδεα! Θα την υλοποιησω σε λογικο κυκλωμα λειαν συντομως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.