Προς το περιεχόμενο

Ms Sidewinder X6 @e-shop :22,50 euro

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε σε όποιο κατάστημα να πάτε να πειτε για την προσφορά και λογικά θα το πάρετε στα 22.

Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά και να το παραλάβετε από κατάστημα της περιοχής σας (σε όσους έχουν κοντά τους e-shop point)

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις προλαβα και τσιμπησα 2 ....

Στο τσακ ...

Πιστευω να κανει δουλεια στο MS FLIGHT SIMULATOR ..

Σωστα ??????????

• Moderators
Δημοσ.

Μολις το παρελαβα. 22,5 κανονικοτατα, παρολο που ελεγε 44,5.

Μαλιστα το επεσημανα του πωλητη και δηλωσε αγνοια και οτι φαινεται κανονικα στα 22,5.

Ολα καλα λοιπον!

Δημοσ.

μολις εριξα την παραγγελια τους πηρα τηλ και μου λενε μη σε νοιαζει που μενει το 44 , εχει περαστει και ο κωδικος και εισαι στα 22.5 (το τσεκαραμε με τα στοιχεια μου ) :rolleyes:

Τωρα μαγκες με ανησυχει κατι αλλο , εκανα τα ιδια με εσας : μπηκα απο το newsletter κατευθειαν καλαθι logged in και ειχε το OFFER1074 ετοιμο , ελα ομως που τωρα στην κατασταση παραγγελιας μου βγαζει οτι πηρα !!!!

αυτο!!!

PER.575658 και Εξαντλημένο ενω του newsletter ειναι PER.575641 KAI Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία :o

πειτε μου καποιος τι παιζειιιιιι!!!????? :angry:

Δημοσ.

μολις εριξα την παραγγελια τους πηρα τηλ και μου λενε μη σε νοιαζει που μενει το 44 , εχει περαστει και ο κωδικος και εισαι στα 22.5 (το τσεκαραμε με τα στοιχεια μου ) :rolleyes:

Τωρα μαγκες με ανησυχει κατι αλλο , εκανα τα ιδια με εσας : μπηκα απο το newsletter κατευθειαν καλαθι logged in και ειχε το OFFER1074 ετοιμο , ελα ομως που τωρα στην κατασταση παραγγελιας μου βγαζει οτι πηρα !!!!

αυτο!!!

PER.575658 και Εξαντλημένο ενω του newsletter ειναι PER.575641 KAI Αμεσα διαθέσιμο για online παραγγελία :o

πειτε μου καποιος τι παιζειιιιιι!!!????? :angry:

το ιδιο μου βγαζει κ εμενα τωρα που το κοιταξα...

αναμενουμε να δουμε τι θα γινει...

• Moderators
Δημοσ.

Οπ τωρα που το ειδα κι εγω αυτο εχω παραλαβει. (τωρα το δειχνει εξαντλημενο).

Τι διαφορες εχει απο αυτο του φυλλαδιου;

Δημοσ.

πηρα τηλ και μου λεει το δικο μας ειναι ΟΕΜ με συσκευασια ενω το αλλο ειναι σε σακουλιτσα για τα σκουπιδια :lol: παω να δω τωρα αν ισχυει.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα ηταν στο κλασικο καφε plain κουτακι, οπως ολα τα DSP που εχω αγορασει μεχρι τωρα.

Δημοσ.

ΠΑιδια μολις παρηγγειλα.Τελειωσαν οι dsp και δυστυχως θα παραλαβω OEM.Ελπιζω να μην εχει καποια διαφορα και να καλυπτομαι κανονικα απο εγγυηση.Παντως οσοι πιστοι σπευσατε δε το βλεπω να υπαρχει μεχρι αυριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...