sanji Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εγκαταστησει το msn στον υπολογιστη μου απο το official των windows live αλλα οταν παταω συνδεση μου δεν μπαινει?Πρεπει η MSXML library να έχει υποστεί φθορά (απο οτι λεει στην εμφανιση λεπτομερειων(κωδικος λαθος 80040154))και μάλλον πρέπει να επανεγκατασταθεί αλλα και οταν την ξανα εγκαταστησα παλι δεν εμπαινε!Τωρα απεγκαταστήσα το windows live essentials και το plus με το Revo Uninstaller γιατι δεν μπορουσα απο την καταργηση προγραμματων να βγαλω essentials μονο το plus εβγαινε , αλλα οταν παω στο να το κατεβασω τωρα μου λεει οτι υπαρχει ηδη το msn και τα αλλα προγραμματα που εχει το windows live essentials ενω τα εχω απεγκαταστησει ολα(writer,Bing Bar,Outlook Connector, Microsoft Silverlight κ.α)Πηγα να δω και αν εχει βγει το plus και οταν πηγα να το κατεβασω μου ελεγε το msn plus απαιτει την παρουσια του windows live msn πατηστε οκ και μετα με εβγαζε στη αλλη σελιδα του windows live που προηγουμενως προσπαθoυσα να το βαλλω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δες μηπως εχεις λαθος ωρα στο PC (κουφο αλλα ισχυει. Αν εχεις λαθος ωρα το msn ειναι πολυ πιθανο να μην μπαινει ) η αλλιως εδω δεν ξερω κατι παραπανω edit : μετεφερε καλυτερα το θεμα σου εδω, εισαι σε λαθος section πιστευω.
cosmos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Για ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ και εδώ και ελπίζω να σου φύγει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.