alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει υπάρχουν και σήμερα για όλα το γούστα λίγα καλά σενάρια. Εμένα πχ το Alan Wake μου άρεσε πολύ. Αλλά έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Το stiil life ωραίο ήταν...! Το bioshock 3 φορές το άρχισα, μέσα στην πρώτη ώρα το είχα βαρεθεί.. Δεν ξέρω αν μετά γίνεται πιο ενδιαφέρον...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Το stiil life ωραίο ήταν...! Το bioshock 3 φορές το άρχισα, μέσα στην πρώτη ώρα το είχα βαρεθεί.. Δεν ξέρω αν μετά γίνεται πιο ενδιαφέρον... http://blogs.warwick.ac.uk/jmiles/imagetag/sense_this_picture_makes_none/ Εισαι σοβαρος ?
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 http://blogs.warwick.ac.uk/jmiles/imagetag/sense_this_picture_makes_none/ Εισαι σοβαρος ? Κοίτα στην αρχή ξεκινάει ωραία..! Αλλά μετά το μόνο που κάνεις είναι να προχωράς και να σκοτώνεις (τουλάχιστον το πρώτο 2ωρο). Καμία εξέλιξη στο story.Τίποτα...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βρε κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ξαναξεκινα το και προσεχε και κυριως ΑΚΟΥ τι γινεται. Θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο που δεν το ειχες παει ποιο μακρια. Το βασικοτερο ΠΡΟΣΕΧΕ αυτα που λεγονται και που διαβαζεις.
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Βρε κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ξαναξεκινα το και προσεχε και κυριως ΑΚΟΥ τι γινεται. Θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο που δεν το ειχες παει ποιο μακρια. Το βασικοτερο ΠΡΟΣΕΧΕ αυτα που λεγονται και που διαβαζεις. Ναι ε..? Οκ..! Θα το ξεκινήσω πάλι..! Ευχαριστώ..!
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ναι και αν μπορεις να το παιζεις με οσο γινεται περισσοτερη ενταση στον ηχο. Κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Με 6 ηχεία και 2 γουφερ...? Θα με διωξουν απ την πολυκατοικία
Genatos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Νταξει οποιος θελει σεναριο... Gray Matter .... Το καλυτερο σεναριο τα τελευταια χρονια...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Νταξει οποιος θελει σεναριο... Gray Matter .... Το καλυτερο σεναριο τα τελευταια χρονια... Το κραταω "καβα" για μετα τις γιορτες που θα ηρεμησουν λιγο τα πραγματα στη δουλεια. Τωρα εχει πολυ "σκισιμο" και δεν εχω δυναμη να παιξω κατι τετοιο. Blazblue k Bayonetta FTW
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.... Είναι η ιδέα μου η πλέον τα σενάρια των σημερινών παιχνιδιών είναι πολύ "ρηχά"...? Θυμάμαι το τελευταίο game με το οποίo είχα πραγματικά κολλήσει ήταν το ff10 (από άποψη σεναρίου πάντα) και ακόμα και αυτό δεν συγκρινόταν με το απίστευτο ff7 και το the legend of dragoon (ναι είμαι fan των rpg).. Από εκεί και πέρα τίποτα το πολύ αξιόλογο ούτε για κονσόλα ούτε για pc... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι που ίσως να μου έχει διαφύγει...? Και θέλω να μου πείτε αν συμφωνείτε η όχι μαζί μου... Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου,τα σενάρια των ποιο επιτυχημένων παιχνιδιών όλα ήταν πολύ "ρηχά",για το λόγο του αληθές: DungeonMaster Καμία απολύτως ιστορία πέρα από το κέρδισε τον κακό ELITE γίνε ELITE δηλαδή ο καλύτερος στον τομέα που θα επιλέξεις. TETRIS Σενάριο;τι είναι αυτό; Pac-Man Φάε τα φαντασματάκια,φοβερό σενάριο. Έχει εκατοντάδες παρόμοια παραδείγματα,βλέπεις λοιπόν ότι τα παιχνίδια εδώ και χρόνια αποκτούν όλο και βαθύτερα σενάρια(massefect,prototype,starcraft.... ) ενώ παλιότερα σπανίως υπήρχε παιχνίδι καλό με σενάριο.
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου,τα σενάρια των ποιο επιτυχημένων παιχνιδιών όλα ήταν πολύ "ρηχά",για το λόγο του αληθές: DungeonMaster Καμία απολύτως ιστορία πέρα από το κέρδισε τον κακό ELITE γίνε ELITE δηλαδή ο καλύτερος στον τομέα που θα επιλέξεις. TETRIS Σενάριο;τι είναι αυτό; Pac-Man Φάε τα φαντασματάκια,φοβερό σενάριο. Έχει εκατοντάδες παρόμοια παραδείγματα,βλέπεις λοιπόν ότι τα παιχνίδια εδώ και χρόνια αποκτούν όλο και βαθύτερα σενάρια(massefect,prototype,starcraft.... ) ενώ παλιότερα σπανίως υπήρχε παιχνίδι καλό με σενάριο. TheELF δεν ξέρω... Τα δύο παιχνίδια που αναφέρεις, 1ον το main story δεν κρατάει πάνω από 20 ώρες (καλά του prototype ούτε 10 δεν κρατάει)και δεύτερον είναι απίστευτα προβλέψιμα... Για πάνε λίγο πίσω σε εποχή ps1... Το ένα καλύτερο απ το άλλο... Resident evil parasite eve dino crysis Alone in the dark silent hill ....
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν τα ανέφερα επειδή έχουν μεγάλο story αλλά επειδή έχουν καλό και πρωτότυπο(more or less)σενάριο.Δεν είχα ποτέ PS1 (λες να αρχίσω να παίζω κανένα από αυτά στο psexe);
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ...Xenogears Vagrand Story Final Fantasy Tactics Valkyrie Profile Gallerians ...και φυσικα πολλα ακομα που ξεχναω. Και σε εποχη PS2, GC, Xbox ειχαμε πολυ καλα σεναρια. Μονο στη "νεα" γενια εχουμε τεραστια πτωση σε αυτον τον τομεα.
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν τα ανέφερα επειδή έχουν μεγάλο story αλλά επειδή έχουν καλό και πρωτότυπο(more or less)σενάριο.Δεν είχα ποτέ PS1 (λες να αρχίσω να παίζω κανένα από αυτά στο psexe); Εμ, γι αυτό σου φαίνονται πρωτότυπα τα καινούρια... Αυτά που σου ανέφερα είναι must..! Αρχίζεις να παίζεις και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις..! Και θα σου πρότεινα να τα παίξεις στο psp (αν έχεις)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.