Προς το περιεχόμενο

Μα που πήγαν τα games με καλό σενάριο...?

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....

Είναι η ιδέα μου η πλέον τα σενάρια των σημερινών παιχνιδιών είναι πολύ "ρηχά"...?

Θυμάμαι το τελευταίο game με το οποίo είχα πραγματικά κολλήσει ήταν το ff10 (από άποψη σεναρίου πάντα)

και ακόμα και αυτό δεν συγκρινόταν με το απίστευτο ff7 και το the legend of dragoon (ναι είμαι fan των rpg)..

Από εκεί και πέρα τίποτα το πολύ αξιόλογο ούτε για κονσόλα ούτε για pc...

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παιχνίδι που ίσως να μου έχει διαφύγει...?

Και θέλω να μου πείτε αν συμφωνείτε η όχι μαζί μου... :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο αποψη σεναριου δεν υπαρχει σχεδον τιποτε στις νεες κονσολες για να γουσταρεις οπως εκανες παλια. Δυστυχως η αγορα οδηγει αυτες τις εξελιξεις. Οταν το 80% (δεν ειναι τοσο αλλα ειναι το μεγαλυτερο) των πωλησεων γινεται στο Αμερικα καταλαβαινεις προς τα που θα στραφουν και οι developers και οι μεγαλοκαρχαριες. Μην κοιτας που παλια εβγαζαν παιχνιδια για gamers. Σημερα δεν γινεται αυτο εκτος φυσικα απο καποια καλα παραδειγματα. Τα μονα συγχρονα παιχνιδια που μου εμειναν απο αποψη σεναριου ειναι:

- The Witcher

- Mass Effect

- Bioshock

- Disgaea 3

- Metal Gear Solid 4

- Folklore

- Valkyria Chronicles

- Shin Megami Tensei: Devil Summoner 2

- Persona 4

- The world ends with you

- Infinite Space

Αυτα βασικα και ολα αυτα μεσα σε 3 χρονια.

Δημοσ.

Απο αποψη σεναριου δεν υπαρχει σχεδον τιποτε στις νεες κονσολες για να γουσταρεις οπως εκανες παλια. Δυστυχως η αγορα οδηγει αυτες τις εξελιξεις. Οταν το 80% (δεν ειναι τοσο αλλα ειναι το μεγαλυτερο) των πωλησεων γινεται στο Αμερικα καταλαβαινεις προς τα που θα στραφουν και οι developers και οι μεγαλοκαρχαριες. Μην κοιτας που παλια εβγαζαν παιχνιδια για gamers. Σημερα δεν γινεται αυτο εκτος φυσικα απο καποια καλα παραδειγματα. Τα μονα συγχρονα παιχνιδια που μου εμειναν απο αποψη σεναριου ειναι:

- The Witcher

- Mass Effect

- Bioshock

- Disgaea 3

- Metal Gear Solid 4

- Folklore

- Valkyria Chronicles

- Shin Megami Tensei: Devil Summoner 2

- Persona 4

- The world ends with you

- Infinite Space

Αυτα βασικα και ολα αυτα μεσα σε 3 χρονια.

Το the witcher ήταν όντως ωραίο, όπως και τα περισσότερα που αναφέρεις, ΑΛΛΆ, το main story στο 80% από αυτά (mass effect, bioshoch, mgs4 κλπ) δεν ξεπερνάει τι 20 - 25 ώρες... :(

Δημοσ.

Εμένα το τελευταίο game που με είχε ενθουσιάσει με το σενάριό του ήταν το Dreamfall. Αν σου αρέσουν βέβαια τα adventures. Μάλιστα υποτίθεται θα έβγαινε και συνέχεια αλλά ακόμα τίποτα..

Δημοσ.

Προσωπικά δε μπορώ να παραβλέψω και την εντυπωσιακή για FPS υπόθεση του Black Ops...Απ' τα ελάχιστα που δεν ήθελα απλά να πυροβολώ αλλά να ξέρω και τί παίζει γενικά ;)

Δημοσ.
Εγώ από adventures θα σου πρότεινα το Amerzone φανταστικό παιχνίδι! Και στη συνέχεια τα Syberia 1,2 από τους ίδιους δημιουργούς.

Παλιά ήμουν πάρα πολύ μεγάλος fun των advetures..! (Μιλάω για εποχές zorg,celtica,mist (το πρωτο), dracula, sanitarium κλπ...

το amerzone φαίνεται καλό..!

Θα το κοιτάξω..!

όπως είχα γράψει και παλιότερα:

http://www.insomnia....94#entry3682594

Δυστυχώς ισχύει...

Δημοσ.

Απο adventures υπαρχουν παρα πολλα με ωραιο σεναριο.αν θες adcventure κοιτα και το still life[το πρωτοομως]/

Φοβερο στορυ ειχε το fahreneit αλλα και θυμαμαι το the darkness[δεν ξερω αν εχει βγει για pc].Bioshock 1 ,red dead [αν σου αρεσουν τα western εξαιρετικο με πολυ καλο στορυ].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...