creative1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα, πριν αρκετό καιρό μου έπεσε καφές πάνω στο λαπτοπ (1/2 ποτήρι φραπέ μέτριο γάλα....) το καθάρισα και παίζει κανονικά!!!! αλλά μια στο τόσο (1 στο 3-4μηνο) δεν βλέπει τη μια μνήμη για λίγες ώρες και μετά τη ξαναβλέπει.... έχω δοκιμάσει να καθαρίσω τις υποδοχές των μνημών με οινόπνευμα αλλά δεν είδα και πολλά (είναι και στενάχωρα) καμμιά άλλη ιδέα; Το λαπτοπ παίζει κανονικά απλά μία στο τόσο χρειάζεται να του αφαιρέσω τη μια μνήμη και μετά απο λίγες ώρες να την ξαναβάλω και αυτό με εκνευρίζει (δεν έχω πάντα κατβαδιβάκι μαζί μου...)
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέτριος=1 κουταλάκι ζάχαρη σωστά; Δε σε δουλεύω αλλά η ζάχαρη κάνει κόλπα. (την επόμενη φορά σκέτο ) Λοιπόν, για να λες ότι βγάζεις τη μία μνήμη και τη ξανά βάζεις και μετά λειτουργεί, μπορεί να έχει μικροπρόβλημα η μία υποδοχή και όχι η άλλη. Την επόμενη φορά κάνε το κόπο και άλλαξε θέσεις στις μνήμες. Αν συνεχίσει και το Prob το εντοπίσεις στην ίδια υποδοχή τότε Prob υποδοχής. Μπορείς να τρέξεις και ένα Memtest για να τσεκάρεις και τις μνήμες σου. Φύσα και με σπρέι αέρα τις υποδοχές σου. Αν συνεχίσει σκέψου ότι στο επόμενο έτος άντε να το ανοίξεις κλείσεις 3-4 φορές. Ε, μετά θα θες καινούριο (εδώ αστειεύομαι... σχεδόν)
creative1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέτριος=1 κουταλάκι ζάχαρη σωστά; Δε σε δουλεύω αλλά η ζάχαρη κάνει κόλπα. απο'δω και πέρα σκέτο!
creative1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 όντως το πρόβλημα είναι στη μια απο τις 2 θύρες (στην κάτω - πιο κοντά στη μητρική)
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κάνε αυτό που σου είπα με ένα σπρέι αέρα στις υποδοχές. Αν συνεχίσει τότε θυμήσου τι σου είπα. edit: Σωστή η επιλογή για το σκέτο από δω και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.