filip123go Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους..! Ξέρετε τι θα γίνει αν συνδέσω έναν εσωτερικό δίσκο την ώρα που είναι ανοιχτός ο υπολογιστής...? Μου έχει κολλήσει η απορία και δεν έχω πρόχειρο σκληρό να δοκιμάσω :P Ευχαριστώ πολύ..!
cosmos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 θες να το κάψεις?Αν βάλεις τα ρεύματα κοίτα-άκου -μύρισε Αν έχεις από πριν τα ρευματα και βάλεις το καλώδιο δεδομένων (sata/ide) μάλλον δεν θα στο αναγνωρίσει ..... εδιτ:Πάω στοίχημα ότι μικρός εσύ έχεις δοκιμάσει τα δάχτυλα στην πρίζα ε??
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 θες να το κάψεις?Αν βάλεις τα ρεύματα κοίτα-άκου -μύρισε Αν έχεις από πριν τα ρευματα και βάλεις το καλώδιο δεδομένων (sata/ide) μάλλον δεν θα στο αναγνωρίσει ..... Κοιτά, αυτό για το ρεύμα είναι λογικό... Αλλά γτ να μην στον αναγνωρίσει αν συνδέσεις μόνο το καλώδιο δεδομένων...? εδιτ:Πάω στοίχημα ότι μικρός εσύ έχεις δοκιμάσει τα δάχτυλα στην πρίζα ε?? Ναι, και από τότε αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηλεκτρολόγος :D
ice25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 και όμως το πιθανότερο είναι να τον δει...αν και δεν ενδεικνύεται. δες λίγο και πιο κάτω κάποιος θέλει να το κάνει γιατί τον εξυπηρετεί όχι για πειράματα http://forums.whirlpool.net.au/archive/1041574
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Σε Linux μια χαρα αναγνωριζε τους δισκους ετσι, και δουλευανε αψογα κιολας. Σε windows απλα αναβει ο δισκος αλλα δεν τον βλεπει, απ οσο εχω δοκιμασει.
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Σε Linux μια χαρα αναγνωριζε τους δισκους ετσι, και δουλευανε αψογα κιολας. Σε windows απλα αναβει ο δισκος αλλα δεν τον βλεπει, απ οσο εχω δοκιμασει. Βλέπω δεν είμαι ο μόνος περιεργος
cosmos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω ,είπα μάλλον.Μπορεί να τον βρει μπορεί και όχι...σε xp που παλιότερα είχαμε πρόβλημα γιατί χανόταν ο δίσκος στα καλά του καθουμένου βάζαμε -βγάζαμε το ide καλώδιο και δεν γινόταν τίποτα.Μετά από ρεσταρτ τον έβρισκε.Μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού και σύνδεσης.
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Χμ... Κανένας προσομοιωτής hardware δεν υπάρχει, να "δοκιμάζουμε" με ασφάλεια...? (Αν και δεν είναι το ίδιο )
cosmos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τί θέλεις να κάνεις?Ποιό το νόημα να βάζεις -βγάζεις έναν εσωτερικό με ανοιχτό πι σι?Πάρε κουτάκι και κάντον εξωτερικό usb. Αν είναι μόνο για πειραματισμούς και ικανοποίηση της περιέργειας.....καλή τύχη!!
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Είναι μόνο για πειραματισμούς και ικανοποίηση της περιέργειας..!!
cosmos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 εντάξει τότε....άμα δεν πάθεις....δεν θα μάθεις!!!
washcloud Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Kαλοί οι πειραματισμοί, αλλά όχι στο βασικό σου πισί, γι' αυτό να τους κάνεις σε κανένα "πεθαμένο" μηχάνημα - και εν πορκειμένω σε "πεθαμένους" δίσκους. Κατά τ' άλλα, όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα να συνδέσεις δίσκο στο τροφοδοτικό (αν και δεν ενδείκνυται...ποτέ δεν ξέρεις). Αλλά δεν έχει νόημα (δε θ' αναγνωριστεί). Αν πάλι είναι εξ' αρχής συνδεδεμένη η τροφοδοσία : α) ΙDE, δεν πα να χτυπιέσαι - δεν πρόκειται να τον αναγνωρίσει το λειτουργικό. β) Το ζήτημα με τους SATA αλλάζει, καθώς υποστηρίζουν χοτ-σουάπινγκ, και ναι, με το data καλώδιο μπορείς να παίξεις όσο γουστάρεις κι αγαπάς. (σε Γουίντα Εξπιά τα παραπάνω, δοκιμασμένα ουάνς ορ τουάις, οπότε επιφυλάσσομαι για την περίπτωση να μου έχει ξεφύγει κάτι, την οποία και δε νομίζω) * η ιδανική φάση για τέτοιες τσαχπινιές, είναι πάντως οι σχετικοί χοτ-σουάπαμπλ SCSI δίσκοι, που έχουν ένα και μόνο ίντερφεης για ντάτα ΚΑΙ πάουα.
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ washcloud..! Με κατατόπισες πλήρως και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά Τι γίνεται ρε όλοι ξύπνιοι είμαστε απόψε..?
jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 μια παρεμφερής ερώτηση. πόσο "κακό" μπορούμε να κάνουμε στον δίσκο αν κατά την λειτουργία του τον βγάλουμε καταλάθος από την τροφοδοσία?
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 θεωρητικά είναι σαν να πέφτει το ρεύμα την ώρα που έχουμε ανοιχτό το pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.