giglis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδία είχα το Nokia n95 και με την κάρτα Q έμπαινα στο ιντερνετ δωρεάν αλλά τώρα που αγόρασα IPhone δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ με την κάρτα .ξέρει κανείς γιατί???
Drop_Dead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υποστηριζει wap το iphone. Aυτο πρεπει να φταει αν δεν κανω λαθος
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το iPhone το πήρες από Ελλάδα ή το έφερες από έξω; Εγώ το πείρα από vodafone και μπαίνει μια χαρά στο internet μέσω της vodafone. Τι ρυθμίσεις τι έβαλες σωστά; Αν το πείρες από Αμερική, το έκανες jailbrake και unlock;
giglis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου αν δεν κάνω λάθος είναι από εξωτερικό. Αλλά είναι jailbreak και unlock. Υπάρχει τρόπος να μπαίνω από το κινητό με την κάρτα Q.???
Whiteyez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Άν έχει τα ίδια με της wind βάλε στο Cellurar Data APN: gint.b-online.gr Username και Pass κενό Φαντάζομαι έχεις ενεργοποίησή πακέτο data http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Προσφορές-Q/Απεριόριστη-Επικοινωνία---Μοναδική-Οικονομία!.aspx
Whiteyez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Settings -> General -> Network (ενεργοποίησε και το Cellular Data) -> Cellular Data Network
giglis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου έκανα ότι μου είπες στο cellurar dat αλλά πάλι δεν μπαίνει.
mikroulis86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 APN : myq όνομα χρήστη και συνθηματικό ασ' τα κενά....αν δουλέψει και χρειάζεσαι και τις ρυθμίσεις για τα mms πες μου!! ps: και εγώ q έχω και δουλεύει κανονικά και το ίντερνετ και τα mms
giglis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 >APN : myq όνομα χρήστη και συνθηματικό ασ' τα κενά....αν δουλέψει και χρειάζεσαι και τις ρυθμίσεις για τα mms πες μου!! ps: και εγώ q έχω και δουλεύει κανονικά και το ίντερνετ και τα mms Φίλε μου πάω. Ρυθμίσεις-->Γενικά-->Δίκτυο-->Κινητό Δίκτυο Δεδομένων-->Και στα Δεδομένα στο APN Βάζω το (myp) και στα αλλά δυο από κάτω τα έχω κενά. Τα έκανα όλα αυτά αλλά πάλι δεν μπαίνει. Μήπως κάνω κάτι λάθος.
mikroulis86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 κάνε μια επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου(θα σου σβηστούν βέβαια και οι τυχόν αποθηκευμένοι κωδικοί από γνωστά δίκτυα wifi) και ξαναπροσπάθησε δεν νομίζω να κάνεις κάτι άλλο λάθος.το apn είναι myq και όχι myp αν και φαντάζομαι λόγω ταχύτητας το έγραψες έτσι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.