Προς το περιεχόμενο

Νέος Υπολογιστής

tassodar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετές ερωτήσεις στο forum κατέληξα στον παρακάτω υπολογιστή

Επεξεργαστής : Link

Μητρική : Link

Μνήμη : Link

Τροφοδοτικό : Link

Κουτί Link

Σκληρός Link

DVD recorder Link

Κάρτα γραφικών υπάρχει αλλά θα είναι προσωρινή. Είναι συμβατή με το μηχάνημα αλλά θα αλλαχτεί σύντομα χωρίς να έχω ψάξει κάποια άλλη. Επειδή σίγουρα θα ρωτήσει κάποιος ποια είναι...δεν ξέρω. Θα την δανειστώ από τον αδελφό μου. Οπότε ξεχνάμε την κάρτα γραφικών για την ώρα.... Το μηχάνημα είναι για οικιακή χρήση , παιχνίδια κυρίως, χωρίς να με απασχολούν κορυφαίες επιδώσεις.

Πως σας φαίνεται? Είναι κάτι που θέλει αλλαγή ή έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο? Το buget έχει ξεπεραστεί κατά πολύ οπότε για οποιαδήποτε προτάσεις η τιμή να παραμένει η ίδια αν γίνεται.

Ευχαριστώ σε όποιον ενδιαφερθεί να απαντήσει

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Θα το ζητησω απο τον φίλο ενός φίλου και ο θεος βοηθός :D :D :D :D

Το τροφοδοτικο το έχω ψάξει αρκετα και ήθελα κάτι αρκετα καλό το οποίο πιστεύω ότι είναι αυτό που επέλεξα. Επειδή όμως είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση θα το κοιτάξω και αυτό που είπες.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν η κάρτα γραφικών δεν ξέρω πια είναι γιατι θα την πάρω δανεική απο τον αδελφό μου. Σε λίγο καιρό αν δω ότι δεν τραβάει θα πάρω καινούρια η οποία θα ταιριάζει στο νέο σύστημα. Και η καινούρια πάντως που θα πάρω δεν θα είναι κάνα μεγαθήριο για να επηρεάζει το σύστημα που θα πάρω τώρα.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν η κάρτα γραφικών δεν ξέρω πια είναι γιατι θα την πάρω δανεική απο τον αδελφό μου. Σε λίγο καιρό αν δω ότι δεν τραβάει θα πάρω καινούρια η οποία θα ταιριάζει στο νέο σύστημα. Και η καινούρια πάντως που θα πάρω δεν θα είναι κάνα μεγαθήριο για να επηρεάζει το σύστημα που θα πάρω τώρα.

Ωραία για μένα πάρε το τροφοδοτικό που σου πρότεινε ο moldovan20 δεν θα χρειαστείς μεγαλύτερο τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...