Rooters Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες καλησπέρα. Ένα φιλαράκι ήρθε και μου κανε ΒΙΟS URDATE, έτσι μου είπε. Πώς θα μπορέσω να το επαναφέρω εγώ στην εργοστασιακή έκδοση. Μπορεί να γίνει αυτό...;;;Και αν ναι πώς. Λίγο βοήθεια, είναι επείγον ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
rafail1994 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Να το μεταφέρεις στην έκδοση που είχε δεν γίνεται <<χωρείς να είμαι 100% σίγουρος>>
Rooters Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής δεν θα γίνει κάτι...;;; Ένας εκτυπωτής δεν τον βλέπει με τίποτα το pc ενώ πριν την αναβάθμιση τον έβλεπε κανονικά. Υποψιάζομαι μήπως είναι αυτό... Help Από το άγχος μου το έβαλα σε λάθος κατηγορία. Ας το μεταφέρει κάποιος ...
rafail1994 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής δεν θα γίνει κάτι...;;; Ένας εκτυπωτής δεν τον βλέπει με τίποτα το pc ενώ πριν την αναβάθμιση τον έβλεπε κανονικά. Υποψιάζομαι μήπως είναι αυτό... Help Βγάζοντας την μπαταρία της μητρικής το μόνο που κάνει είναι να επαναφέρει της ρυθμίσεις στης εργοστασιακές όχι και την έκδοση του bios.
Rooters Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και τώρα τί κάνουμε...;;; Κρίμα. Σε ευχαριστώ
jakegate7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 γίνεται να πας σε προηγούμενη έκδοση bios, απλά πέρνα αυτή που θέλεις. δε νομίζω να σχετίζεται η αναβάθμιση του(χωρίς να παίρνω όρκο βέβαια) bios με το πρόβλημα του εκτυπωτή με τι συνδέεται ο εκτυπωτής? αν είναι usb δοκίμασε σε άλλη θύρα
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Για ποια μητρική μιλάμε? Τις άλλες USB συσκευές τις βλέπει?
washcloud Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Να το μεταφέρεις στην έκδοση που είχε δεν γίνεται <<χωρείς να είμαι 100% σίγουρος>> ...Ήμαρτον, βρέι δε νομίζω να σχετίζεται η αναβάθμιση του(χωρίς να παίρνω όρκο βέβαια) bios με το πρόβλημα του εκτυπωτή ...το αυτό ΔΕΝ νομίζω ΟΥΤ' εγώ. Το πιθανότερο είναι (εφ' όσον μόνο BIOS flashing έλαβε χώρα), απλά να χρειάζεται να ρυθμιστούν διάφορα απ' το BIOS setup. (...αλλιώς, απλά όπως είπε κι ο Τζέηκ, δοκιμή σε άλλες θύρες, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρχει κα'να conflict στο λειτουργικό, μετά το πέρασμα σε νέα έκδοση BIOS) ...επίσης Ρούτερς, μην πολυπαίζεις με το φλασάρισμα του BIOS, διότι παρ' ό,τι ενδέχεται να υπάρχουν διάφορες δικλείδες ασφαλείας, δεν αποκλείεται στην περίπτωση της μητρικής σου, αν πάει κάτι στραβά, να την χάσεις για πάντα, ε. (...κατά τ' άλλα, εξαρτάται, αν τελικά υπάρξει λόγος επιστροφής στο παρελθόν, πώς ακριβώς έκανε ο φίλος σου το φλασάρισμα. Το πιθανότερο είναι υποθέτω να το έκανε μέσω Ιντερνετίου, και σ' αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν γίνεται αυτόματα η διαδικασία προς την πιο πρόσφατη έκδοση, ή υπάρχουν επιλογές για την επιθυμητή version. Θέλει λίγο ψάξιμο. Αν πάντως δεν γίνεται έτσι, υποθέτω πως ακόμα υφίσταται η κλασσική μέθοδος μέσω floppy disk drive και diskette, χρησιμοποιώντας το κατ'αλληλο utility της εταιρίας της μητρικής, το .bin αρχείο με την BIOS version και μπλα.)
Rooters Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το λειτουργικό τώρα (7αρια) γιατί κλείδωσε την τύχη μυ. Να φταίει και αυτού η αναβάθμιση ...;; Είναι γνήσιο... Με σκλαβώσατε με τις απαντήσεις γίνεται να πας σε προηγούμενη έκδοση bios, απλά πέρνα αυτή που θέλεις. Πώς...;;
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κατεβάζεις από το site της μητρικής αυτή που θες.
Rooters Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τα 7αρια ενεργοποιήθηκαν ευτυχώς. Τώρα δεν θα κάνω επαναφορά μ;eχρι να ρωτήσω έναν τεχνικό αν φταίει η αναβάθμιση BIOS που δεν βλέπει τον εκτυπωτή. Να είστε όλοι καλά.Ευχαριστώ πολύ για τις απανήσεις σας
LouCi4er Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το λειτουργικό τώρα (7αρια) γιατί κλείδωσε την τύχη μυ. Να φταίει και αυτού η αναβάθμιση ...;; Είναι γνήσιο... Με σκλαβώσατε με τις απαντήσεις Πώς...;; Ε πες και για ποια μητρικη προκειται.Να φλασαρεις προηγουμενο bios γινεται απλα δεν ειναι το ιδιο απλο με το να φλασαρεις νεοτερη εκδοση.Θα εχει λιγο μπερδεμα η υποθεση,αυτο ειναι σιγουρο.Επισεις και εγω πιστευω οτι δεν ευθυνεται αυτο καθ' αυτο το bios για τον εκτυπωτη.Μαλλον ρυθμισεις παιζουν.Η ASUS για να της φλασαρεις πιο νεα εκδοση γινοταν απο το bios με το EZFlash.Για να φλασαρεις ομως προηγουμενη εκδοση ειχε ενα utility μεσα στα cd που την συνοδευαν που λεγοταν AFUDOS το οποιο νομιζω οτι ηταν για αυτη τη δουλεια.Καλο ειναι ομως να μας πεις για ποια μητρικη προκειται.
Rooters Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Της Gigabyte είναι η μητρική ...Τώρα ακριβές μοντέλο...
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τσέκαρε με το cpu-z ποιο μοντέλο έχεις.
Rooters Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 H μητρική είναι Gigabyte GA-M68MT-D3 (rev. 2.3) NVIDIA® GeForce 7025 / nForce 630a chipset Την βρήκα και στην Gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3497#ov Και κάτι ακόμη. Πριν κατα την εκκίνηση έβγαζε Dual Bios κάτι που το έχει γραμμένο και η μητρική πάνω αλλά μετά την αναβάθμιση δεν το βάζει ...Πειράζει λέτε...;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.