Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μεταφορά

makaros86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...Θέλω να μεταφέρω σε usb stick μια ταινία 4.5gb.Όταν κάνω επικόληση μου βγάζει ότι είναι πολλή μεγάλο το αρχείο και δε μπορει να μεταφερθεί.Το στικάκι είναι άδειο.Παρόλα αυτά προσπάθησα να την περάσω σε εξωτερικό σκληρό καιπάλι μου έβγαλε το ίδιο σφάλμα.Τί γίνεται;

Δημοσ.

Και μενα μου το βγαζει σε μεγαλα αρχεια (iso)...

Μια λυση ειναι να το κανεις .rar με το winrar σε parts...

Και μετα αποσυμπιεζεις ενα part και εχεις ολη την ταινια

EDIT: Το εψαξα λιγο και διαβασα πως πρεπει να ειναι και τα 2 NTFS ωστε να μπορουνε να μεταφερθουν μεγαλα αρχεια

Δημοσ.

Καταρχήν τί ειναι το NTFS;Το στικάκι ειναι 8gb.Δοκίμασα κι αυτό το τρόπο φίλε Χρήστο αλλά όταν πάω να τα αποσυμπιέσω μου βγάζει και πάλι το ίδιο...

Δημοσ.

Ωραία, πρέπει να το κάνεις ntfs .Tί λειτουργικό έχεις και σε τί γλώσσα για να σου πω πώς να το κάνεις?

Γενικά όταν η διαμόρφωση είναι FAT δεν μπορείς να περάσεις αρχεία πάνω από κάποια χωρητικότητα (νομίζω 4gb).

Δεν θα αλλάξει κάτι στο στικ σου απλά θα μπορεί να πάρει και μεγάλα ολόκληρα αρχεία.

Δημοσ.

Ναι, το στικ να το χεις άδειο. Λοιπόν θα πας στην "διαχείρηση δίσκων" (συνδεδεμένο το στικ εννοείται) θα το βρεις εκεί ,δεξί κλικ πάνω του επιλέγεις "διαμόρφωση" και μετά το ntfs.Έτοιμος,δοκίμασε μετά να περάσεις το αρχείο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...