seskou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους.απο τον αυγουστο που πηρα κινητο(lg gt optimus 540) εχω σταματησει να διαβαζω διαφορα για κινητα γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο και πλεον το ενδιαφερον μου ειναι γυρω απο το android σε διαφορα sites.ελα ομως που ηρθε ο καιρος να παρει η κοπελα μου κινητο και δεν ξερω τι να της προτεινω.ειναι αναμεσα σε δυο κινητα, και εδω χρειαζομαι τη γνωμη σας.θελει se και ειναι αναμεσα σε χ8 η χ10 μινι.ποια ειναι η γνωμη σας?και μια συγκεκριμενη δικη μου απορια.....στο χ8 λεει οτι δεν εχει υποδοχη mini usb.δηλαδη πως θα το συνδεει στον υπολογιστη?εκτος και αν ειναι κατι αλλο και το καταλαβα λαθος. ευχαριστω προκαταβολικα!!!
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 X8 για την μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης αλλά και το μεγαλύτερο μέγεθός της(3" έναντι 2.5", που συνεπάγεται ευχρηστία. X10 mini για την κάμερα 5MP έναντι 3.2ΜΠ του X8. Προσωπικά θα έπαιρνα το X8. Αν την καταφέρεις να μην πάρει SE, ας πάει για το ZTE Blade. Το X8 συνδέεται με microUSB καλώδιο. Μην ανησυχείς για την συνδεσιμότητα.
seskou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 κατι εχει παρει το ματι μου για το blade αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ.δε θελω αυριο μεθαυριο να βγαλει κανα προβλημα και να τρεχω για service στη wind και οτι παρελκομενα μπορουν να φερουν τετοιες καταστασεις(μιλαω για οχι και τοσο γνωστες εταιριες που δεν ξερουμε ακομη τι service εχουν)γιατι η υποστηριξη απο την εταιτια ειναι σημαντικο για μενα.αν ηταν για μενα, θα το επαιρνα με τη μια αλλα στην προκειμενη περιπτωση εγω θα τα ακουω και εγω θα τρεχω.τωρα βεβαια επιασα το κομματι στον αν βγαλει κατι.περα απο αυτα νομιζω οτι τα 2 μοντελα που ανεφερα ειναι πιο κοντα στο στυλ της.μικρα και ευχρηστα απλα να κανει τα 2-3 πραγματα που θελει.ασε που εχει κολλημα με τη se.η καμερα δεν την ενδιαφερει και πολυ.σε ενα αλλο ποστ που διαβασα εδω καποιος ελεγε οτι το χ10 δεν εχει καλο ηχειο-μικροφωνο η κατι τετοιο τελος παντων.
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το ότι μια εταιρεία δεν είναι γνωστή στην Ελλάδα δεν σημαίνει πως είναι άσημη. Το ΖΤΕ Blade είναι κατασκευαστικά άρτιο και λόγω ανάλυσης οθόνης(800x480) αλλά και λειτουργικού (2.1 Eclair που θα γίνει σύντομα Froyo 2.2) είναι σκέτη απόλαυση και θα σας μείνουν και χρήματα στην τσέπη. Τώρα όσον αφορά τα X10 και Χ8, σου απάντησα ήδη. Χ8 δαγκωτό!
seskou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν διαφωνω με την αποψη σου για την συγκεκριμενη εταιρια.εδω ειχα παει και ειχα παρει το jaga που εδινε τοτε η wind και δεν θα επαιρνα τωρα αυτο?θα το προτεινω ομως να ο δουμε και απο κοντα και αναλογος πρατουμε.δεν ειναι δικη μου η τελικη αποφαση.σε ευχαριστω παντως.και εγω για χ8 μας βλεπω απλα εχω αυτον τον μικρο ενδιασμο με το ακουστικο.θα παω να το δω και απο κοντα.οπως και να χει παντως βοηθησες λιγο.σαν να κατασταλαζω τι θα προτεινω στην κοπελια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.