mavlamemos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ελπίζω μόνο να μην βάλουν επιλογή να οδηγάς το αμάξι με το Kinect και το κάνουν JoyRide, γιατί θα είναι πολύ fail Κατα πάσα πιθανότητα το Kinect θα ειναι βοηθητικό πρόσθετο και οχι κύριο μέσο χειρισμου.τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσουν και οι ίδιοι. Κάτι μου λέει ότι στην e3 θα τα μάθουμε οοοοοολα!Αλλά ειναι και 8μηνες μακριά.... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2010 από mavlamemos
tempo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 και εγώ βλέπω κανονικό χειρισμό και extra δυνατότητες μέσω kinect.
NewGamer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 γιατι να κλαψουν μανουλες ρε παιδια; και οι 2 εταιριες για εμας δουλευουν...δεν μας αρεσει το ενα παιζουμε το αλλο, βαρεθηκαμε το 1 παιζουμε το αλλο. ο ανταγωνισμος φερνει καλυτερα αποτελεσματα. το μονοπωλειο σε πηδαει και σου λεει αυτο εχω θες δεν θες... Κάτσε ρε BRAXOS μάλλον παραλείπεις το γεγονός ότι οι περισότεροι είναι μεγαλομέτοχοι σε MS και SONY και γιαυτό αγωνιούν έτσι (και χαίρονται όταν παιχνίδια βγάζουν π.χ. bugs - ήμαρτον gamers...). Μπορεί όμως και να είναι bots (άλλωστε συνέχεια τα ίδια γράφουν) του insomnia για να διασκεδάζουν τους πραγματικούς χρήστες. Ή εν τέλει πήραν πρέφα ότι ο Βάζελος και ο Γάβρος είναι οι τελευταίες τρύπες του ζουρνά στην Ευρώπη και άλλαξαν επίπεδο σε console fight για να ικανοποιήσουν τις οπαδιστικές τους τάσεις. Ίσως και λίγο από όλα. Ένα ξέρω, ότι ως κάτοχος xbox περίμενα με αγωνία το gt5 και ως κάτοχος ps θα περιμένω με αγωνία το f4.
mavlamemos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8yoyvJX6s0Y Ένα video του επερχόμενου Forza Motorsport 4 διέρρευσε στο διαδίκτυο, στο οποίο παρατηρούνται οι πρώτες δυνατότητες που θα έχει το Kinect με το νέο racing της Turn10. Ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε πως: «Το βίντεο δεν ήταν προγραμματισμένο να δημοσιοποιηθεί αυτή την περίοδο και δεν αντιπροσωπεύει το τελικό αποτέλεσμα που θα δείτε. Στο μέλλον θα διαθέτουμε περισσότερο υλικό να μοιραστούμε μαζί σας». Πηγη: gameover.gr http://www.gameover.gr/x360/news/Διέρρευσε-ένα-νέο-trailer-του-Forza-4.15476.html
soso75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Καλό φαίνεται αλλά κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να βγεί περισσοτερό υλικό για το παιχνίδι. Και καλό θα ήταν μερίκοι εδώ μέσα να αφήοσυν το στυλάκι του αν θα κλάψουν μανούλες στη sony..γιατί γίνοντε το λιγότερο γραφικοί..
kajwbtfe Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ενταξει παιδια μη το κανουμε Forza vs GT5 το topic.Ας μεινουμε στην ουσια για το παιχνιδι.Το βιντεο υπαρχει καπου αλλου γιατι εχει κατεβει απο παντου??
tempo Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ενταξει παιδια μη το κανουμε Forza vs GT5 το topic.Ας μεινουμε στην ουσια για το παιχνιδι.Το βιντεο υπαρχει καπου αλλου γιατι εχει κατεβει απο παντου?? γιατί το κατέβασαν απο παντού το video? τι το κακό είχε; όσο για τους πορωμένους με την διαμάχη Forza vs GT5 εδώ http://www.24net.gr/?p=110 μπορούν να εκφραστούν...!
cortaN@ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Forza Motorsport 4 coming this Autumn on X360 Παιχνιδάρα θα είναι! Είμαι πολύ hyped!
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Forza Motorsport 4 Limited Edition Revealed – BMW Showcase
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όσο ψήθηκα για αγορά, μόλις είδα BMW στο εξώφυλλο ξενέρωσα.. Πάντως θα πέσει λιώσιμο πάλι! υγ : steelbook??? χαααααααααα!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα