Προς το περιεχόμενο

Forza 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα κατι μου λεει οτι θα κλαψουν πολλες μανουλες στη Sony οταν κυκλοφορησει...και χωρις 5 χρονια αναπτυξη.

:lol: Πραγματικα το ιδιο ακριβως ημουν ετοιμος να πω ...Ειδικα τωρα που ειχε βγαλει το GT και ειναι και ψιλομαπα θα πεθανει η καημενη η sony.

Δημοσ.

Φοβερο φαινεται σαν το προηγουμενο. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν το αναπτυσουν και για pc ωστε να εκμεταλευτουν τις ικανονοτητες τους. Αμαρτια απ τον θεο ειναι :( :( :(

Δημοσ.

Φοβερο φαινεται σαν το προηγουμενο. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν το αναπτυσουν και για pc ωστε να εκμεταλευτουν τις ικανονοτητες τους. Αμαρτια απ τον θεο ειναι :( :( :(

Ειναι αποκλειστικοτητα για 360 Οπότε δεν θα ειναι στο pc

Δημοσ.

γιατι να κλαψουν μανουλες ρε παιδια; και οι 2 εταιριες για εμας δουλευουν...δεν μας αρεσει το ενα παιζουμε το αλλο, βαρεθηκαμε το 1 παιζουμε το αλλο. ο ανταγωνισμος φερνει καλυτερα αποτελεσματα. το μονοπωλειο σε πηδαει και σου λεει αυτο εχω θες δεν θες...

Δημοσ.

πο πο κατι τασεις fanboyσμου......... τωρα κλαινε μανoουλες αλλου παντως γιατι τις πωλησεις ακομα και απο το χειροτερο gt θα της ονειρευοταν η microsoft.......... :o

Δημοσ.

Φαίνεται πολλά υποσχόμενο και αν βάλουν και μερικά ακόμα racing modes, θα γίνει ακόμα καλύτερο από το 3.

Ελπίζω μόνο να μην βάλουν επιλογή να οδηγάς το αμάξι με το Kinect και το κάνουν JoyRide, γιατί θα είναι πολύ fail :P

Δημοσ.

πο πο κατι τασεις fanboyσμου......... τωρα κλαινε μανoουλες αλλου παντως γιατι τις πωλησεις ακομα και απο το χειροτερο gt θα της ονειρευοταν η microsoft.......... :o

μηπως εισαι εσυ....? αμα δεν καταλαβαινεις το σκεπτικο με το οποιο το γραφω..... κριμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...