kkamariotou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα! Δουλεύω εδώ και λίγο καιρό το joomla,ερασιτεχνικά θα έλεγα..Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με το zoo extension-module. Έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου εμφανίζεται στο frontpage. Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; Ευχαριστώ!
antonisid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το χεις κανει publish? του χεις δώσει καποια θεση?
Xenobius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Τσεκαρε στα modules αν είναι enable. Είσαι σίγουρος ότι η θέση που του έχεις δώσει καλύπτεται απο το template που έχεις;
kkamariotou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Τα έχω όλα δημοσιευμένα... Δεν ξέρω γιατί δεν μου το εμφανίζει... Πως μπορώ να τσεκάρω αν η θέση που έχω δώσει καλύπτεται από το template μου???
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Προσθέτεις το ?tp=1 στο URL σου (πχ/ http://localhost/index.php?tp=1).
antonisid Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τα έχω όλα δημοσιευμένα... Δεν ξέρω γιατί δεν μου το εμφανίζει... Πως μπορώ να τσεκάρω αν η θέση που έχω δώσει καλύπτεται από το template μου??? Δες αν υπαρχει στο index.php (μεσα στον φακελλο του template)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.