palawiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Με την αλλαγή του παροχέα ιντερνετ,μου στείλανε και ένα Fritz!Box 7390 router και ένα τηλέφωνο FRITZ!Fon MT-F Multiphone Τιμή; 100 ευρώ περίπου και τα δυο.Κανονικά στοιχίζουν γώρω στα 300 ευρώ.30 το ρουτερ και 65 το τηλέφωνο. Το 7390 ήταν με το firmware και συσκευασία του παροχέα. Το καλό είναι ότι στην εγκατάσταση γράφεις έναν κωδικό αριθμό και αυτό ήταν όλο.Τα παίρνει όλα αυτόματα.Τηλέφωνο,ιντερνετ κτλ. Τέτοια εμένα δεν μου αρέσουν οπότε.... debranding πανεύκολο και με ένα reset έβαλα τα εργοστασιακά firmware. To router υποστηρίζει adsl και vdsl.Δέχετε isdn(μέχρι 8 λέει η AVM) και αναλογικά τηλέφωνα.Ακόμα δέχετε και τηλεφωνικό κέντρο για ποιο πολλά τηλέφωνα.Επίσης πολλά ασύρματα τηλέφωνα με το πάτημα ενός κουμπιού συνδέονται και αναγνωρίζονται από το μοντεμ.Δέχετε επίσης και voip λογαριασμούς. Για να δούμε και φωτογραφίες. Από αριστερά είσοδοι για ιντερνετ,αναλογικό, isdn,USB 2.0, τα 4 LAN που επιτέλους υποστηρίζουν Gigabit Ethernet Από μπροστά Led λαμπάκια ελέγχου και τα κουμπιά WLAN και Dect για αυτόματη σύνδεση ασύρματου τηλέφωνου. Aκόμα μια USB σύνδεση για σύνδεση σκληρού ή και εκτυπωτή, Άλλες 2 εισόδοι για αναλογικά τηλέφωνα. Και εδώ το τηλέφωνο FRITZ!Fon MT-F που είναι πλήρης αυτοματοποιημένο και συνεργάσιμο με τα ρουτερ της AVM.To τηλέφωνο συνδέετε μόνο ασύρματα με το ρουτερ.Δεν έχει έξοδο να συνδεθεί με καλώδιο. Εδώ μπορείτε να ακούτε Ιντερνετ ραδιο,να διαβάσετε τα e-mails,podcast,Rss.Φυσικά αυτά γίνονται μέσα από το μενού του ρουτερ.Το τηλέφωνο απλά αναμεταδίδει. Το μενού του. Και εδώ πλήρης έλεγχος του ρουτερ μέσω του τηλεφώνου.Έχει ακόμα Wlan επισκέπτη.Δηλαδή ελεγχόμενο Wlan μικρής διάρκειας. Τα + Τέλειο support.Κάθε 15-20 μέρες καινούργια δοκιμαστικά firmware με καινούργιες λειτουργίες. Οι ατέλειες διορθώνονται γρήγορα από την εταιρία. Έχει τα πάντα,ότι χρειάζετε ένας απλός χρήστης από ένα ρουτερ. Τεράστιο μενού.Πλήρης παραμετροποιήσιμο. Υποστηρίζει IPV6 Firewall,ασφάλεια παιδιών.Πλήρης έλεγχος τηλεφώνου.Στέλνει καθημερινά e-mail με το τι γίνετε. Φραγή σε σεξοτηλέφωνα και επικύνδυνους τηλεφωνικούς αριθμούς.Φραγή από ανεπιθύμητα τηλέφωνα. Gigabit Ethernet.Υποστιρήζει isdn και αναλογικά τηλέφωνα.Όλα σε 1 μηχάνημα. Το τηλέφωνο υποστιρήζει HD συνδιαλέξεις.Μέχρι 180 ώρες αυτονομία. Τα μείον: Εκτός από την τιμή,τίποτε άλλο. Λόγω χρόνου θα βάλω εικόνες από το μενού το βραδάκι.
palawiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το μενού πλήρη ανεπτυγμένο.Είναι όμως με γερμανικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απλό μόντεμ,σαν ρουτερ,πίσω από άλλο μόντεμ. Η γραμμή μου δεν είναι και ότι καλύτερο....Σε μικρό χωριό μένω.Ποιος θα αναπτύξει VDSL; Εδώ μπορούμε κατευθείαν να γράψουμε τον τηλεφωνικό κατάλογο και αυτόματα περνάνε και στο τηλέφωνο με δυνατότητα Back-Up. όπως είπα μπορούμε να ακούμε και ιντερνετ ραδιο ή podcast βάζοντας την διεύθυνση. Ακόμα μπορούμε να φορτώσουμε στην ενσωματωμένη μνήμη μισού gigabyte φωτογραφίες φόντου και τις στέλνει απεθυείας στο τηλέφωνο. Η ασύρματη σύνδεση υποστιρίζει 300mbit/s στα 2,4 ή και 5 Ghz για όποιον έχει.
chiderboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλορίζικο το εργαλείο! Πραγματικά τούμπανο και με την ποιότητα της AVM. Πολύ θα θελα και εγώ ένα άλλα έχει 250+€ για αγορά
palawiaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ φίλε. Πάντως και εγώ χωρίς την προσφορά του παροχέα δεν θα το αγόραζα,μιας και έχω και το 7270 αλλά και το 7170 ήδη από παλιότερες συνδέσεις Οι μόνες διαφορές με το 7270 που πρόσεξα είναι η ενσωματωμένη μνήμη,το Vdsl,5 Ghz Wlan και Gigabit Ethernet. Όλα τα άλλα τα έχει.
saxgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει to συγκεκριμένο προιόν θα ηθέλα να σου κανω 2 ερωτήσεις: 1. firmware στα αγγλικά δεν εχει βγάλει η avm? (εγώ έχω το 7140 και έχει στα αγγλλικά) 2. Ποιός παροχέας δίνει αυτή την προσφορά? ευχαριστώ
palawiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 http://www.avm.de/en/frame/frame.php?destination=http%3A%2F%2Fwebgw.avm.de%2Fdownload%2Ft_download_en.jsp%3Flang%3Den%26preferlang%3Den%26os%3Dwinxp%26product%3DFRITZ%21Box+Fon+WLAN+7390%26category%3Dfritzbox Έχει,αλλά στην γερμανική έκδοση έχει πιο πολλά. 2.Γερμανικός παροχέας.1&1 λέγεται αν μένεις εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.