Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Bethesda Software tonight announced The Elder Scrolls V: Skyrim at the Spike Video Game Awards show. Bethesda designer Todd Howard took the stage to announce the long-awaited title. Elder Scrolls V will be released on Nov. 11, 2011. Platforms were not announced. The teaser trailer shown referenced the ending to the fourth installment, Oblivion, likely confirming the rumors that surfaced last month. http://youtu.be/hGMOMkACtn4
EKTELESTES Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά είναι!!! Να βγει το 5 να ξαναλιώσουμε!
Ypnovatis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τι είπες τώραααααααααα!!!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
man_of_the_moon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Επικο .. απλα πρωτη μερα αγορα και preorder ..!
vfragos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχω λιώσει πιο πολύ από το oblivion. Το περιμένω πως και πως, αν και πίστευα ότι θα έβγαινε με τις επόμενης γενιάς κονσόλες.
Dj tiesto007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα σε ολους σας θα ηθελα να σας ροτισω πως μπορω να φτιαξω deadra bow ξερω πως χριαζωμαι deadra heart και την εχω παρει ηδει. Sent from my iPad using Insomnia
Alithinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχάς χρειάζεται το ανάλογο perk στο smithing. Το έχεις ?
Dj tiesto007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Το εχω παει 40 μηπω ξερεις καποιο κολπο να το παω εφκολα 90? Sent from my iPad using Insomnia
Greek souvlaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Για να αρχεισης το quest dawnguard πρεπει να εισαι καπιο συγκεκριμενο level και πανο? Sent from my iPad using Insomnia
Mitsubishakias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 αμα εισαι πανω απο 10 level θα ακους να μιλανε γιαυτο και θα ξεκινησεις το quest,ισως σου ερθει και κουριερ με γραμμα,αμα εισαι κατω απο 10 level μπορεις να πας και παλι αλλα πρεπει να βρεις που ειναι το καστρο,δες στο net πως θα πας
Greek souvlaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Αα οκ ευχαριστο ειμαι 7:( πρεπει λοιπον να βρω το καστρο και θα ξεκινειση κανονικα το quest? το εχεις τελιωσει εσει? αν ναι μπορεις να μου πεις αν διαλεγεις πλευρα να εισαι βρικολας η dawnguard?? Sent from my iPad using Insomnia
Cenobite Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 φτιαχνε συνεχεια iron dagger,εγω ετσι το πηγα 90
Greek souvlaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Φανταζομαι οσοι πεζεται skyrim θα ξερεται το κολπο για να παρεις κρυφα το chillren χωρις να κανεις το quest με τους κλεφτες. Εγω εκανα αυτο το Glitch για να παρω το chillren και τορα δεν μπορω να συνεχησω το κανονικο quest μιπος ειπαρχει καποις τροπος να το συνεχισω η κολησε τορα για παντα? το πεζω σε xbox Sent from my iPad using Insomnia
stratigos24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και δεν βρηκα αλλο θεμα για skyrim ρωταω σε αυτο. Διαβασα οτι το παιχνιδι ειχε πολλα bugs στο ps3. Αυτα τωρα εχουν διορθωθει? ...Σκεφτομαι να παρω την legendary edition...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα