Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ps3, Χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Ancientlight13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα χτες από καρφουρ το ps3 με GT5 287 € και ένα χειριστήριο ακόμα από Γερμανό στα 45.

Έχετε να προτείνετε κάνα παιχνιδάκι που να παίζει με 2 παίκτες να είναι πολύ φτηνό και να μην είναι racing ή ποδόσφαιρο;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πήρα χτες από καρφουρ το ps3 με GT5 287 € και ένα χειριστήριο ακόμα από Γερμανό στα 45.

Έχετε να προτείνετε κάνα παιχνιδάκι που να παίζει με 2 παίκτες να είναι πολύ φτηνό και να μην είναι racing ή ποδόσφαιρο;

Τα resistance ειναι co op και το Resident evil 5...

• Moderators
Δημοσ.

Το καλυτερο:

article-1198593-05A8011C000005DC-153_468x321.jpg

wink.gif

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος πριν μια βδομάδα είχε το PlayStation 3 320gb με Gran Turismo 5, need for speed hot pursuit,pes 2011 στα 369.Ισως να υπάρχει ακόμα(υπόψιν δεν την είχαν βάλει στο site την προσφορά,μόνο στο φυλλάδιο)

Δημοσ.

Heatspreader και grim ειστε σιγουροι για αυτα τα καταστηματα ειναι εμπιστα??

Έχω παραγγείλει από blahdvd.com πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα, από zavvi μία φορά πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα και έχω παραγγείλει και από game.co.uk 2 φορές.

Δημοσ.

Heatspreader και grim ειστε σιγουροι για αυτα τα καταστηματα ειναι εμπιστα??

Τα μαγαζια αυτα ειναι μια χαρα αρκει μερικες φορες να χεις υπομονη...Δηλαδη κανει 5-10 μερες να ερθει το παιχνιδι οποτε δνε πρεπει να παρεις κατι που καιγεσαι να παιξεις αλλα να χτυπας καποιες προσφορες παιχνιδιων.

Πχ την προηγουμενη Δευτερα το Zavvi ειχε το Heavy rain 21Ε, νταξει η πιο φτηνη τιμη σε ολα το online μαγαζια του εξωτερικου (για Ελληνικα δεν μιλαω καν)

Δημοσ.

Το επος little big planet ;) ;) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...