Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ps3, Χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Ancientlight13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από το ebw.gr και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, επίσης να ξέρεις ότι τα αρνητικά σχόλια τα γράφουν ανταγωνιστές που έχουν κάτι μικρομάγαζα και προσπαθούν να "κλέψουν" πελατεία.

Κι εσυ που το διαφημίζεις σε κάθε ευκαιρία το κάνεις επειδή τους έχεις εκτιμήσει ε; LOL

Δημοσ.

προς τον φιλο που ανοιξε το θεμα:

16-191210_Consoles_C.jpg

εισαι σιγουρος οτι ισχυει για ολες τις κονσολες?

και ps3 και xbox360?

γιατι βλεπω κατι ps2 και κατι gameboy απο πισω!

Δημοσ.

Και από παιχνίδια αν παίζει τίποτα καλό...Θυμάμαι πέρυσι πάλι στις προσφορές ότι είχε κάποια παιχνίδια που με ενδιέφεραν 70 ευρώ και πάλι και με την έκπτωση έβγαιναν ακριβά.

Δημοσ.

Κάποιος που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά την τσέπη του, δεν σκάει λεφτά κερατιάτικα στους απατεώνες.

Στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές.

Μόνο από αυτά ψωνίζω! Ποτέ από Ελλάδα!

www.zavvi.com

www.blahdvd.com

www.thehut.com

Δημοσ.

Κάποιος που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά την τσέπη του, δεν σκάει λεφτά κερατιάτικα στους απατεώνες.

Στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές.

Μόνο από αυτά ψωνίζω! Ποτέ από Ελλάδα!

www.zavvi.com

www.blahdvd.com

www.thehut.com

Το ίδιο κι εγώ αλλά πάντα μου παίρνει 2 βδομάδες για να έρθουν Κρήτη κι έλεγα να τσιμπήσω το GT5 εδώ και τώρα..

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι γι αυτή την προσφορά: Link, η οποία είναι μακράν η φτηνότερη που έχω δει, σε σημείο να φοβάμαι μην είναι και λάθος... Θα πάω μια βόλτα και από carrefour να δω τι παίζει και βλέπουμε.

Δημοσ.

Το ίδιο κι εγώ αλλά πάντα μου παίρνει 2 βδομάδες για να έρθουν Κρήτη κι έλεγα να τσιμπήσω το GT5 εδώ και τώρα..

Αααμμμ... Θα τα σκάσεις τότε φίλε μου.

B)

Δημοσ.

δεν ειναι καθολου λαθος.... αντε καλοριζικο μην το σκευτεσαι καθολου

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σημερα αγορασα το συγκεκριμενο.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PS3-Slim-320GB-un.htm

Μπορει να ειναι σκετο αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα μιας και μεχρι προσφατα δεν υπηρχε κατι παρομοιο στην αγορα. Το ιδιο υπαρχει και στο Multirama αλλα απ'ο, τι ενημερωθηκα τα κομματια ειναι "μετρημενα", οποτε τρεξτε!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σημερα αγορασα το συγκεκριμενο.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PS3-Slim-320GB-un.htm

Μπορει να ειναι σκετο αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα μιας και μεχρι προσφατα δεν υπηρχε κατι παρομοιο στην αγορα. Το ιδιο υπαρχει και στο Multirama αλλα απ'ο, τι ενημερωθηκα τα κομματια ειναι "μετρημενα", οποτε τρεξτε!

μια χαρουλα ειναι φιλε πολυ καλη αγορα. μεγεια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...