manosfp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από το ebw.gr και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, επίσης να ξέρεις ότι τα αρνητικά σχόλια τα γράφουν ανταγωνιστές που έχουν κάτι μικρομάγαζα και προσπαθούν να "κλέψουν" πελατεία. Κι εσυ που το διαφημίζεις σε κάθε ευκαιρία το κάνεις επειδή τους έχεις εκτιμήσει ε; LOL
Tony_Montana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 προς τον φιλο που ανοιξε το θεμα: εισαι σιγουρος οτι ισχυει για ολες τις κονσολες? και ps3 και xbox360? γιατι βλεπω κατι ps2 και κατι gameboy απο πισω!
nyne Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 παιδια αν παει κανεις ας μας πει ποσο εχει το 360 slim με τα 4gb.
gRim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Και από παιχνίδια αν παίζει τίποτα καλό...Θυμάμαι πέρυσι πάλι στις προσφορές ότι είχε κάποια παιχνίδια που με ενδιέφεραν 70 ευρώ και πάλι και με την έκπτωση έβγαιναν ακριβά.
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιος που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά την τσέπη του, δεν σκάει λεφτά κερατιάτικα στους απατεώνες. Στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές. Μόνο από αυτά ψωνίζω! Ποτέ από Ελλάδα! www.zavvi.com www.blahdvd.com www.thehut.com
gRim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Κάποιος που σέβεται πρώτα τον εαυτό του και μετά την τσέπη του, δεν σκάει λεφτά κερατιάτικα στους απατεώνες. Στα παρακάτω μαγαζιά βρίσκεις τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές. Μόνο από αυτά ψωνίζω! Ποτέ από Ελλάδα! www.zavvi.com www.blahdvd.com www.thehut.com Το ίδιο κι εγώ αλλά πάντα μου παίρνει 2 βδομάδες για να έρθουν Κρήτη κι έλεγα να τσιμπήσω το GT5 εδώ και τώρα..
DhZou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ψήνομαι γι αυτή την προσφορά: Link, η οποία είναι μακράν η φτηνότερη που έχω δει, σε σημείο να φοβάμαι μην είναι και λάθος... Θα πάω μια βόλτα και από carrefour να δω τι παίζει και βλέπουμε.
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το ίδιο κι εγώ αλλά πάντα μου παίρνει 2 βδομάδες για να έρθουν Κρήτη κι έλεγα να τσιμπήσω το GT5 εδώ και τώρα.. Αααμμμ... Θα τα σκάσεις τότε φίλε μου.
aekara21jimenez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το ίδιο κι εγώ αλλά πάντα μου παίρνει 2 βδομάδες για να έρθουν Κρήτη κι έλεγα να τσιμπήσω το GT5 εδώ και τώρα.. δεν ειναι καθολου λαθος.... αντε καλοριζικο μην το σκευτεσαι καθολου
manosnik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, σημερα αγορασα το συγκεκριμενο. http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PS3-Slim-320GB-un.htm Μπορει να ειναι σκετο αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα μιας και μεχρι προσφατα δεν υπηρχε κατι παρομοιο στην αγορα. Το ιδιο υπαρχει και στο Multirama αλλα απ'ο, τι ενημερωθηκα τα κομματια ειναι "μετρημενα", οποτε τρεξτε!
aekara21jimenez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια, σημερα αγορασα το συγκεκριμενο. http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-PS3-Slim-320GB-un.htm Μπορει να ειναι σκετο αλλα θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα μιας και μεχρι προσφατα δεν υπηρχε κατι παρομοιο στην αγορα. Το ιδιο υπαρχει και στο Multirama αλλα απ'ο, τι ενημερωθηκα τα κομματια ειναι "μετρημενα", οποτε τρεξτε! μια χαρουλα ειναι φιλε πολυ καλη αγορα. μεγεια σου.
Genatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Sony PS3 320 + Medal + Dualshock 3 + Uncharted 2 + God Of War trilogy στα 369...
Drop_Dead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Sony PS3 320 + Medal + Dualshock 3 + Uncharted 2 + God Of War trilogy στα 369... Φοβερη προσφορα απ το plaisio. Και ο κοτσοβολος εκανε μια - ps3 320gb,τιμονιερα,GT5,uncharted 2 και ενα ακομα game νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.