Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ps3, Χριστουγεννιάτικες προσφορές!

Ancientlight13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ήρθε η ώρα για αγορά κονσόλας κ βλέποντας πως τα μαγαζιά θα έχουν προσφορές λόγω εορτών λέω εντός εβδομάδας να χτυπήσω ένα PS3 (Disgaea 3,4) και RPGs κυρίως

Βλέπω λοιπόν αυτή την προσφορά απο Κοτσόβολο:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10041511

Λέτε να το επισπεύσω ή να περιμένω λίγο ακόμα;

Επίσης οραματίζομαι και break, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσεχθεί κατά την αγορά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ. καλές τιμές έχω δει και στο ebw, αλλά ο Κοτσόβολος είναι δίπλα σχεδόν!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά στο link που έστειλα έιχε το 120αρι με 244 Ευρώ, αλλά το έβγαλαν αμέσως οι άτιμοι!.

Τελικά πήρα το 320 με Colin2 και Uncharted 2 απο Μάκρο 340.

Και ψάχνομαι για RPG, με τι θα ξεκινούσατε;

Δημοσ.

Μακρυά απο ebw. Μια αναζήτηση για αυτό το κατάστημα αρκεί μην τα επαναλαμβάνουμε.

Πω πω φίλε με εσωσες !κ ήθελα να παρω psp απο κει!

Ποια άλλα ηλ. καταστήματα έχουν κακή φήμη?

Δημοσ.

Πω πω φίλε με εσωσες !κ ήθελα να παρω psp απο κει!

Ποια άλλα ηλ. καταστήματα έχουν κακή φήμη?

Σχεδόν για όλα έχουν ακουστεί παράπονα..αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ψώνιζα κάτι αξίας και από e-shop.gr.

Δημοσ.

Έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από το ebw.gr και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, επίσης να ξέρεις ότι τα αρνητικά σχόλια τα γράφουν ανταγωνιστές που έχουν κάτι μικρομάγαζα και προσπαθούν να "κλέψουν" πελατεία.

Δημοσ.

Συμμετέχω και σε άλλα φόρουμ και δυστυχώς έχουν γραφτεί από γνωστά μέλη πολλά αρνητικά και ειδικά πράγματα που με κάνουν και απορώ πως δεν έχουν κλείσει ακόμα. Δεν σου κρύβω πάντως πως μπορεί να αγόραζα κάτι μικρό από κει το πολύ μέχρι 30 ευρώ αν ήταν πραγματικά ευκαιρία.

Δημοσ.

Έχω κάνει πάνω από 20 αγορές από το ebw.gr και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, επίσης να ξέρεις ότι τα αρνητικά σχόλια τα γράφουν ανταγωνιστές που έχουν κάτι μικρομάγαζα και προσπαθούν να "κλέψουν" πελατεία.

Ελα τωρα σοβαρα μιλας;

Το καημενο το Ebw ολοι το μισουν και το σαμποταρουν γιατι απλα ειναι το επομενο eshop..

Ενταξει καλες οι θεωριες συνομωσιας αλλα αυτο με το πολεμο μεταξυ μικρομαγαζων δεν αναιρει το γεγονος οτι οι τυποι την εχουν κανει σε πολλα επωνυμα μελη και με περισσοτερες χιλιαδες post απο εσενα.

Με την ιδια λογικη υπαλληλοι του Ebw ή κολλητοι των ιδιοκτητων μπαινουν και λενε οτι εχουν κανει 400 παραγγελιες και ολα ειναι τελεια.

Ας σταματησουμε καλυτερα εδω τις θεωριες γιατι δεν παιρνει κανεναν μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...