gpolic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα συντροφοι, Θελουμε να παιξουμε παρεα 4 ατομα καποιο FPS σε δικτυο Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποια παιχνιδια υποστηριζουν LAN. Εχετε καμια πρόταση ; Τελευταια παιζαμε COD2 αλλα το βαρεθηκαμε... Το πιο low PC που εχουμε εχει καρτα 8600 GTS οποτε δεν ειμαστε για πολλα ζόρια thanks
gpolic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 thanks φιλε Αυτο ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχω καταφερει να τους πεισω να το παιξουμε γιατι λεει "δεν εχει καλο γραφικο" Υπαρχει κατι αλλο να παιζει σε LAN ;
venumis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και Call Of Duty 4 μπορείτε να παίξετε, δεν εχει Lan επιλογή αλλά μπορείτε μέσο Hamachi και καρφωτή IP
liakjim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και Call Of Duty 4 μπορείτε να παίξετε, δεν εχει Lan επιλογή αλλά μπορείτε μέσο Hamachi και καρφωτή IP Λαθος. Εχει επιλογη για lan και μαλιστα κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο.
jakegate7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μια χαρά παίζεις lan με το cod4, edit:με πρόλαβαν
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Παρέα; LAN; 4 άτομα; Left4dead2 is made for you. Αν είστε Gamers και δαγκώσετε το τέρμα difficulty, θα περάσετε ωραίες στιγμές.
bnvdarklord Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Για πιο χαβαλετζίδικο αν θελετε δειτε και Team fortess 2 ή half-life deathmatch.
venumis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Λαθος. Εχει επιλογη για lan και μαλιστα κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο. Εχω να παίξω το 4 απο τότε που βγήκε το 6, πραγματικά δεν θυμόμουν οτι είχε επιλογή lan.. Η καλύτερη επιλογή τότε και μπορείς να βρεις και custom maps αρκετά καλούς αν εχει βαρεθεί κάποιος τις πίστες..
gpolic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια, πολλες οι επιλογες. thanks ρε μαγκες.
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ να προτείνω Half-Life και HL-Opposing Force (το expansion). Άπειρες πίστες με μεγάλη ποικιλία, πολύ χαβαλές, πολλά όπλα, γρήγορο παιχνίδι και στις μικρές πίστες το death count μπορεί να ανέβει σε μερικές εκατοντάδες μέσα σε λίγη ώρα. Για ένα καιρό παίζαμε από 3 έως 8 άτομα και η αγαπημένη μας πίστα για ξεκίνημα ήταν η op4-yard (για να ανάψουν τα αίματα) και στην συνέχεια κάποια από τις mouse. Παίζει οποιοδήποτε Pc (με μια νορμάλ κάρτα γραφικών) σε φουλ ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.