Προς το περιεχόμενο

προβλημα με στικακι

TsolakFD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην γεια σε ολους με λενε θαναση και ειμαι 17 χρονον ανοιξα αυτο το θεμα λογο οτι το στικακι μου επαθε κατι εκει ποθ μετεφερα αρχεια κοπηκε το ρευμα (λογο της ΔΕΗΣ) και τρ σε οπιον υπολογιστη και να το βαλω το αναγνωριζει οτι το εβαλες στην θυρα usb αλλα μετα λεει δεν αναγνωριζετε απο τα windows σε ολους τους υπολογιστες μιποσ ξερετε γτ?? μιπος καηκε??8gb ειναι το στικ

Δημοσ.

μπα φιλε το δοκιμασα δεν το βρισκε το προγραμα το οπιο πας να κανεις φορματ λες και δεν εχει κανενα στικ στον πολογιστη ειναι...

Δημοσ.

Δηλαδή δεν φαίνεται πουθενά;

Ούτε στο "υπολογιστής μου", ούτε στην "διαχείριση δίσκων", ούτε στην διαχείριση συσκευών > μονάδες δίσκου;

Μόλις το συνδέεις στον υπολογιστή κάνει μόνο του update τους drivers που χρειάζεται;

Δημοσ.

Το μόνο (το τονίζω : το μόνο) που μπορείς να κάνεις, είναι να  δοκιμάσεις το πρόγραμμα Active File Rceovery. Aν ούτε αυτό το βλέπει , απλά (με βάση αυτό περί ΔΕΗ που είπες) έχει καεί κάποιο του ηλεκτροκινό εξάρτημα (συμβαίνει, ενίοτε) και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα* για τα δεδομένα που λες (παίζει να μην υφίστανται καν μέσα του αυτά, πλέον)

*(Όχι μόνος σου τουλάχιστον - υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρίες που μπορούν να προσπαθήσουν διάφορα, αλλά μιλάμε για υψηλότατες χρεώσεις. Οπότε, μιας και λογικά δεν ήταν κάτι τραγικά σημαντικό -επαγγελματικά δεδομένα πχ- τα ξεχνάς)

Δημοσ.

Στην "διαχείριση δίσκων" έχεις καμμία συσκευή με ερωτηματικό;

Βλέπω ότι έχεις τα XP. Μήπως στα XP πρέπει να ψάξεις και να εγκαταστήσεις εσύ τους drivers (πρόγραμμα οδήγησης);

Εγώ στα Win7 μόλις βάλω το stick-άκι στον υπολογιστή κατεβάζει μόνο του τον driver του usb-stick.

Δημοσ.

μα λεω σε ολους τους υπολογιστες το κανει αυτο και το στικακι ηταν στο pc μεσα οταν εβγαλα την φοτο δεν εχει τπτ βλεπεις

Δημοσ.

μα λεω σε ολους τους υπολογιστες το κανει αυτο και το στικακι ηταν στο pc μεσα οταν εβγαλα την φοτο δεν εχει τπτ βλεπεις

Η εικόνα που δείχνεις είναι από την "διαχείριση δίσκων".

Εγώ σε ρωτάω για "διαχείριση συσκευών" (sorry "διαχ.συσκευών" εννοώ αλλά έκανα λάθος και γράφω "διαχ. δίσκων).

Φαίνεται στην "διαχ. συσκευών" ή έχει ερωτηματικό; Αν έχει ερωτηματικό τότε πρέπει να κατεβάσεις drivers χειροκίνητα για να το αναγνωρίσει το usb stick.

Δημοσ.

Είχα πει να το γράψω πριν, αλλά το ξανατόνισε ο ίδιος : αφού το έχει δοκιμάσει σε διάφορους υπολογιστές...

(κανένα φλασάκι δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις ο ίδιος άλλους απ' τους generic drivers του λειτουργικού...)

Άλλωστε ανέφερε ζήτημα με ΔΕΗ κτλ. Τη ζημιά την έχει πάθει κάποιο component του stick, και απλά το λειτουργικό βλέπει τη συσκευή  "μέχρι κάποιο σημείο"...

Δημοσ.

Είχα πει να το γράψω πριν, αλλά το ξανατόνισε ο ίδιος : αφού το έχει δοκιμάσει σε διάφορους υπολογιστές...

(κανένα φλασάκι δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις ο ίδιος άλλους απ' τους generic drivers του λειτουργικού...)

Άλλωστε ανέφερε ζήτημα με ΔΕΗ κτλ. Τη ζημιά την έχει πάθει κάποιο component του stick, και απλά το λειτουργικό βλέπει τη συσκευή "μέχρι κάποιο σημείο"...

Εγώ στα Win7 μόλις βάζω το flash-άκι στον υπολογιστή αρχίζει αμέσως μόνο του και ψάχνει για "πρόγραμμα οδήγησης" (drivers). Όπως για κάθε άλλη συσκευή.

Και υπέθεσα μήπως επειδή έχει XP πρέπει αυτή την δουλειά να την κάνει μόνος του για να το αναγνωρίσει.

Δημοσ.

Tα USB flash storage sticks είναι plug & play (αλλίμονο μάλιστα αν δεν ήταν) κατά το μάλλον ή ήττον. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχεις αποκομίσει την αίσθηση ότι θα πρέπει να εγκαθιστάς ξεχωριστό driver. Πόσο μάλλον που κάθε νέα έκδοση λειτουργικού, είναι κατά κανόνα εμπλουτισμένη με τους generic drivers της προηγούμενής της έκδοσης.

Όσο για το δικό σου, περίεργο ναι μεν που δεν εμπίπτει στους πιο πάνω κανόνες - αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση καν δε μας αναφέρει ο topic starter ότι "όταν το συνδέει -σε άλλΟΥΣ υπολογιστές- του βγαίνει ο οδηγός εντοπισμού υλικού" κτλ, για να πούμε ότι μιλάμε για κάτι αντίστοιχο...(Συν του ότι θα είχε γνώση, αν αυτό του είχε συμβεί την πρώτη ever φορά που είχε συνδέσει το φλασάκι του σε pc κλπ...)

Τεσπα, if it looks dead/if it smells dead/if it feels like being dead - then dead it has to be (το πιθανότερο κάηκε το τσιπάκι του storage)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...