Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Εδώ και καιρό ψάχνω ένα mp3 player με 16GB μνήμη, με καλή μπαταρία και καλά ακουστικά στη συσκευασία. Κατέληξα στο Philips GoGear SA2 Ariaz 16GB. Περιγραφή: • Χωρητικότητα ενσωματωμένης μνήμης16 GB • Φορμά συμπίεσηςMP3, WAV, WMA, FLAC, APE Μήκος διαγωνίου οθόνης (ίντσες)2,4 • Ανάλυση320 x 240 pixel • Οπίσθιος φωτισμόςΝαι • Εικόνα/Οθόνη • Οπίσθιος φωτισμός: Ναι • Τύπος: LCD • Μήκος διαγωνίου οθόνης (εκ.): 6,10 εκ. • Μήκος διαγωνίου οθόνης (ίντσες): 2,4 ίντσα • Ανάλυση: 320 x 240 pixel • Ήχος • Δυνατότητα προσαρμογής ισοσταθμιστή: Ναι • Ρυθμίσεις ισοσταθμιστής: FullSound', Φανκ, Χιπ χοπ, Τζαζ, Ροκ, Τέκνο, Κλασική • Ενίσχυση ήχου: FullSound' • Διαχωρισμός καναλιών: 45 dB • Συχνότητα απόκρισης: 20 - 18 000 Hz • Ισχύς (RMS): 2 x 2,4 mW • Λόγος σήματος προς θόρυβο: > 84 dB • Αναπαραγωγή ήχου • Φορμά συμπίεσης: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE • Υποστήριξη ετικετών ID3: Τίτλος τραγουδιού, καλλιτέχνης, άλμπουμ • Ρυθμοί δειγματοληψίας MP3: 16, 32, 48, 11,025, 22,050, 8 kHz • Ψηφιακή διαχείριση δικαιωμάτων: Το Windows Media DRM για φορητές συσκευές υποστηρίζει συνδρομητικές υπηρεσίες και υπηρεσίες λήψης μουσικής • Ρυθμός bit MP3: 8-320 kbps και VBR • Ρυθμός bit WMA: 5-320 kbps • Ρυθμοί δειγματοληψίας WMA: 8, 11,025, 16, 22,050, 32, 44,1, 48 kHz • Αναπαραγωγή ακίνητης εικόνας • Φορμά συμπίεσης εικόνων: JPEG, BMP • Slide show: Ναι • Μέσα αποθήκευσης • Τύπος ενσωματωμένης μνήμης: NAND Flash • Συμβατότητα με κατηγ. μαζικής αποθήκ.: Ναι • Χωρητικότητα ενσωματωμένης μνήμης: 16 GB • Χωρητικότητα μουσικής μνήμης, MP3: Έως και 3600 κομμάτια* • Συνδεσιμότητα • Ακουστικά: 3,5 χιλ. • USB: USB 2.0 • Ευκολία • Λειτουργία: Κλείδωμα πληκτρολογίου • Superscroll: Ναι • Δυνατότητα αναβάθμισης υλικολογισμικού: Ναι • Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας: Διασύνδεση χρήστη • Φόρτιση & αναπαραγωγή: με σύνδεση σε υπολογιστή • Ρυθμιζόμενο όριο έντασης ήχου: Ναι • Αποκλειστικά χειριστήρια έντασης ήχου: Ναι • Αξεσουάρ • Ακουστικά: AY3834 • Οδηγός γρήγορης έναρξης: Ναι • Καλώδιο USB: AY3930 • Λογισμικό • Philips Songbird: Ναι • Προδιαγραφές προστασίας περιβάλλοντος • Κολλήσεις χωρίς μόλυβδο: Ναι • Πιστοποιημένο οικολογικό προϊόν: εκκρεμεί • Απαιτήσεις συστήματος • Μονάδα CD-ROM: Ναι • USB: Ελεύθερη θύρα USB • Σύνδεση Internet: Ναι (για πρόσβαση σε ενημερωμένα έγγραφα υποστήριξης, εγχειρίδια χρήσης, μελλοντικό υλικολογισμικό και αναβαθμίσεις λογισμικού του υπολογιστή) • Λειτουργικό σύστημα υπολογιστή: Windows XP (SP2) / Windows Vista / Windows 7 • Ρεύμα • Τύπος μπαταρίας: Πολυμερών λιθίου • Επαναφορτιζόμενη: Ναι, μέσω USB • Χωρητικότητα μπαταρίας: 560 mAh • Χρόνος αναπαραγωγής με εσωτ. μπαταρία: Έως και 45 ώρες για ήχο ή 5 ώρες για βίντεο • Διαστάσεις • Τύπος συσκευασίας: D-box • Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΒxΥ): 92,0 x 8,9 x 52,0 • Βάρος προϊόντος: 0,091 κ. • Δέκτης/Λήψη/Μετάδοση • Προρυθμίσεις σταθμών: 20 • Ζώνες δέκτη: FM • Αναπαραγωγή βίντεο • WMV9: 320 x 240, 30 fps, 512 kbps • Λήψη ήχου • Ενσωματωμένο μικρόφωνο: μονοφωνικό • Εγγραφή φωνής: Ναι • Εγγραφή ραδιοφώνου FM: Ναι • Eγγύηση: 2 (δυο) χρόνια ελληνικής αντιπροσωπείας Άρα έχει την καλύτερη μπαταρία από όλα όσα έχω βρει, έχει καλά ακουστικά, φορτίζει από τη USB, είναι 16GB, έχει ραδιόφωνο με δυνατότητα εγγραφής κτλ και βγαίνει στα 100 ευρά. Αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα... λέω να το παραγγείλω άμεσα
nikos21aek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Sansa clip ή Sansa fuze(4 ή 8gb) +8 ή 16gb κάρτα της επιλογής σου + ακουστικά της επιλογής σου. Χμ τα πήγανε στο θεό ρε;Άκυρο αλλά ακουστικά είναι από τις καλύτερες επιλογές.Θα βγεί όμως λίγο πιο ακριβό. http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=13295 + http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553992 + http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=7138
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός του ότι βγαίνει πιο ακριβό, η μπαταρία του έχει τη μισή διάρκεια
nikos21aek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να δώσεις τόση προσοχή η μπαταρία.Σε νορμάλ χρήση δηλαδή σου βγάζει άνετα μια βδομάδα.Τι να σου βγάζει μια τι δύο.Περισσότερο δηλαδή την ποιότητα αναπαραγωγής πρέπει να κοιτάξεις και τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης.Μια πρόταση είναι απλά που σε καλύπτει για οτιδήποτε έχει να κάνει με ήχο.Έχει ράδιο,εγγραφή ράδιο,εγγραφή φωνής,παίζει ακόμη και flac,ogg vorbis και οτιδήποτε τύπο μουσικού αρχείου υπάρχει,παίρνει micro SD κάρτα επέκτασης,και πάρα πολύ καλή ποιότητα αναπαραγωγής και όταν πήγα να σου γράψω είχα στο μυαλό μου ότι ήταν και σχετικά φθηνό!Χαλαρά πάντως τόσο που το έχουν πάει να πάνε να...
fireflies Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία, νομίζω πως τα mp3 players της Sony είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά φοβάμαι ότι είναι πιο ακριβά. Εγώ έχω το nw A808 πάνω από 3 χρόνια και ακόμα η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 χμ... τα ogg είναι ένα θέμα, θα το σκεφτώ. Πάντως τα περισσότερα κομμάτια στο pc μου είναι mp3 και flac. Το sansa με την κάρτα μνήμης δεν είναι κακή ιδέα, απλά τα 16GB είναι ήδη πολλά. Σας ευχαριστώ!
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πήρα το καινούργιο Sony NWZ-S755. Γαμάτο, αλλά έσκασα 160€. Tώρα βλέπω έχει πέσει στα 140€. Αλλιώς και αυτό είναι πολύ καλό.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Φρινταμπά το ξέρω πως το sony θα είναι καλό, αλλά έχει φάει X λόγω ακουστικών και λόγω απαράδεκτης θύρας σύνδεσης. Είμαι ανάμεσα στο sandisk και στο philips. Anything but ipod!
freedubus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ περίμενα να έχει χάλια ακουστικά, αλλά παραδόξως σε αυτό το μοντέλο έβαλαν καλά. To δοκίμασες και δε σου άρεσαν τα ακουστικά του;
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ περίμενα να έχει χάλια ακουστικά, αλλά παραδόξως σε αυτό το μοντέλο έβαλαν καλά. Όχι για το δικό σου... γι αυτό
nikos21aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά αν δεν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγήη βίντεο και φωτογραφιών.Πχ εμένα παρόλο που πήρα το fuze δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για αναπαραγωγή βίντεο και φωτό,πας χαλαρότατα και στο clip το οποίο είναι και τελείως minion και ούτε που το καταλαβαίνεις ότι το έχεις μαζί σου.Στο λέω γιατί και εγώ είπα έλα μωρέ καλύτερα το mp4,τι να πάρω mp3 εν έτη 2010 κτλ κτλ και τελικά μισή φορά δεν το έχω χρησιμοποιήσει σαν player για βίντεο ή φωτογραφίες.Καλύτερα δηλαδή να προτιμούσα το clip και να γλίτωνα λίγα λεφτά.Σου φαίνεται πριν το πάρεις κάπως "φτωχό" να μην έχει οθόνη μεγάλη κτλ κτλ..αλλά για μουσική το θέλεις στην τελική και να είναι όσο πιο φορητό γίνεται...Στάνταρ θα την συμπαθουσα πιο πολύ την κουτσουλια δηλαδή ειδικά σε τρέξιμο.Όχι ότι είναι μεγάλο το άλλο αλλά εντάξει τόσο μικρό δεν είναι. Αν το στρόγγυλο δεν είναι ροδέλα όμως όπως στο fuze και είναι μόνο 4 κουμπιά δεξιά αριστερά πάνω κάτω τότε άκυρο γιατί θα είναι πιο δύσχρηστο από το fuze.
panosno1com Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ποιο mp3 player ειναι αυτο που δειχνεις συνφορουμιτη;
nikos21aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 To sansa clip. On topic είδα review από το fuze+ και μπορώ να πω ότι το πήγαν πολύ πιο μπροστά από τον προκάτοχο.Μπράβο στην sandisc. http://www.youtube.com/watch?v=1lmcfrIcbNk&feature=related
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Νίκο το clip δεν έχει ροδέλα... έχει 4 κουμπάκια http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=14119 Θα μου σπάσει τα νεύρα; είναι ενδιαφέρον όμως γιατί είναι πολύ μικρό και παίρνει κάρτες μνήμης. Πφφφφ... ένα πράμα είπα να πάρω και πάλι σε αδιέξοδο ήρθα! Το θέλω και για τρέξιμο, οπότε είναι καλή λύση αυτό το μικρούλι... με τα γαμάτα ακουστικάκια και μια καρτούλα στα 100 - 110 θα βγει κι αυτό. Να χιονίσω τη μπαταρία λες επειδή δεν είμαστε στο 1940 με κατοχή και θα καταφέρνω να το φορτίζω παντού όπου κι αν είμαι; Από ποιότητα ήχου καλά πάνε τα sandisk?
nikos21aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ε από ποιότητα ήχου μαμάνε!Τι να σου πω ρε συ εμένα προσωπικά θα με χαλούσε το κλίκ κλίκ κλίκ..Η ροδέλα του fuse ή ο touch ο σταυρός του fuze+ είναι πολύ καλύτερη αίσθηση.Εγώ το είδα στρόγγυλο και νόμιζα είναι ροδέλα και αυτό.Βασικά ρε συ συζήτηση κάνουμε χαλάρωσε.Ψάχνουμε λίγο.Δεν χάλασε ο κόσμος όποιο και να πάρεις τι δουλειά σου θα την κάνεις.Οπότε μην αγχώνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.