Προς το περιεχόμενο

Logitech S-220 - Σύστημα ηχείων υπολογιστή 2.1 14,90 ευρώ.

Quixotic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει δύο σετ μέχρι τώρα εκ των οποίων το ένα από τη προηγούμενη προσφορά του getitnow. Έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου για το μέγεθός τους. Για απλά ηχεία υπολογιστή σε σχέση με τις περισσότερες μπούρδες που κυκλοφορούν είναι τζάμι

Δημοσ.

Tα τσιμπισα και γω.Ελπιζω να ειναι διαθεσιμα οπως λεν στο site τους.Επισης εχουν δωρεαν μεταφορικα μεχρι τις 22/12 για οποιαδηποτε αγορα.

Δημοσ.

Tα τσιμπισα και γω.Ελπιζω να ειναι διαθεσιμα οπως λεν στο site τους.Επισης εχουν δωρεαν μεταφορικα μεχρι τις 22/12 για οποιαδηποτε αγορα.

Αμ πες το και εγώ χθες τα πήρα για δωράκι και βλέπω τελική 14,50 χωρίς τίποτα επιπλέον (μεταφορικά) και λέω θα μου τα ζητάνε μετά.

Δημοσ.

τα δοκιμασατε? σας δουλευουν? γιατι μου τα φεραν σημερα και ηχο έχω μονο απο το control μεσω ακουστικων και καθολου απο τα ηχεια. τα δοκιμασα και σε laptop και κανει το ιδιο. :(

Δημοσ.

Δεν εχεις ανοιξει τον διακοπτη On/Off ειτε πισω απο το woofer ειτε απο το control των ηχειων.

Δημοσ.

Δεν εχεις ανοιξει τον διακοπτη On/Off ειτε πισω απο το woofer ειτε απο το control των ηχειων.

και πως εχω ηχο απο το control με ακουστικα?

Δημοσ.

Και να μην τα συνδεσεις στο ρευμα παλι θα εχεις ηχο απο το κοντρολ των ηχειων.

Δημοσ.

Και να μην τα συνδεσεις στο ρευμα παλι θα εχεις ηχο απο το κοντρολ των ηχειων.

λες να εχω κανει καμια τετοια πατατια? αλλα δοκιμασα τους διακοπτες. τελοςπαντων , θα ξαναδοκιμασω.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

edit: τελικα επαιξαν. εφταιγε το control. ηταν στην σιγαση. ψευτικη κατασκευη παντως.

ευχαριστω septagram

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...