>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ευτυχώς που το prototype 2 δεν ακυρώθηκε στο pc.
mchls Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Prototype 2 releasing on PC despite lay-offs Prototype 2 is still releasing on PC, Radical’s confirmed, despite the studio being reduced to a “support” capacity by Activision last week.
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ανακοινωθηκαν οι απαιτησεις te: Originally Posted by http://digitalbattle.com/prototype-2-system-requirements/ Prototype 2 system requirements (minimum) CPU: 2.3 GHz dual-core Intel or AMD processor RAM: 1 GB system memory Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 200-series or Radeon 3000-series or better. Operating system: Windows XP Service Pack 2 DirectX compatible sound card 12 GB of free hard disk space Prototype 2 system requirements (recommended) CPU: 2.4 GHz Quad Core Intel or AMD processor RAM: 2GB system memory Graphics: DirectX 10 compatible 1 GB graphics card, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better. Operating system: Windows 7 DirectX compatible sound card 12 GB of free hard disk space
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Prototype 2 PC is now available for pre-order on Steam, comes with a free copy of Prototype
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Prototype 2 is Now Available in North, Central and South America on Steam and will become available in other regions soon
mchls Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Prototype 2 out now on PC Just a reminder that Radical’s action-adventure epic Prototype 2 is now available for the magic thinky box as promised, despite the developer’s recent downsizing. The open-world effort hit consoles in April, was well-received and topped the charts.
overpower Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 λεω να το αγορασω κανονικα, να εχω και το κουτι. Δινεις που δινεις λεφτα, ας εχεις και κατι να βλεπεις πανω στο γραφειο σου ^^
zeniath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ωραίο παιχνιδάκι, πλάκα έχει όπως και το πρώτο αλλά δεν βλέπω και καμία διαφορά. Σαν να παίζω Assasin's Creed (που μεταξύ μας όλα το ίδιο gameplay & graphics έχουν) χωρίς όμως κανα τρομερό story. Για να περνάς την ώρα σου καταστρέφοντας τα πάντα ωραίο είναι. Όπως το περίμενα δηλαδή. 1
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 και μενα μου αρεσει αρκετα. νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το 1ο γιατι μπαινεις πιο βαθυα στην ιστορια, ουσιαστικα στην πηγη μεχρι το σημειο που εχω παιξει με ενοχλει το γεγονος οτι δεν εχω δει τον alex mercer πιο πολυ και δεν βοηθαει καθολου την κατασταση. σαν να ειναι μονος του ο heller τα γραφικα μετα απο πολυ καιρο σε παιχνιδι δεν με πειραζουν καθολου. ειναι παρα πολυ καλα. λιγο με τις αναβαθμισεις ειναι δυσκολο αλλα θα το ξεπερασω
Πέτρος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Χμμμ. Κάποιος τρόπος να ξεπεράσουμε το αισχρό κόλλημα στα 24fps? Κάπου πήρε το μάτι μου ότι γίνεται με hex editor και αλλαγή στο prototype2engine.dll αλλά δεν το κατέχω που και πως ακριβώς. Ιδέες?
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Θα τον δείς αρκετά περισσότερο τον Mercer.
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ναι ναι, το περνω πισω. τωρα καταλαβα η ιστορια πρεπει να πω ειναι αρκετα μπερδεμενη. την μια ελεγχομενα ο στρατος αφηνει τα τερατα να βγαινουν και την αλλη τα σκοτωνουμε. δεν το καταλαβαινω αυτο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Το εγκατέστησα και γω το παιχνίδι ... καλό φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα