Προς το περιεχόμενο

Prototype 2

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανακοινωθηκαν οι απαιτησεις

te:

Originally Posted by http://digitalbattle.com/prototype-2-system-requirements/

Prototype 2 system requirements (minimum)

CPU: 2.3 GHz dual-core Intel or AMD processor

RAM: 1 GB system memory

Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 200-series or Radeon 3000-series or better.

Operating system: Windows XP Service Pack 2

DirectX compatible sound card

12 GB of free hard disk space

Prototype 2 system requirements (recommended)

CPU: 2.4 GHz Quad Core Intel or AMD processor

RAM: 2GB system memory

Graphics: DirectX 10 compatible 1 GB graphics card, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.

Operating system: Windows 7

DirectX compatible sound card

12 GB of free hard disk space

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λεω να το αγορασω κανονικα, να εχω και το κουτι. Δινεις που δινεις λεφτα, ας εχεις και κατι να βλεπεις πανω στο γραφειο σου ^^

Δημοσ.

Ωραίο παιχνιδάκι, πλάκα έχει όπως και το πρώτο αλλά δεν βλέπω και καμία διαφορά. Σαν να παίζω Assasin's Creed (που μεταξύ μας όλα το ίδιο gameplay & graphics έχουν) χωρίς όμως κανα τρομερό story.

Για να περνάς την ώρα σου καταστρέφοντας τα πάντα ωραίο είναι. Όπως το περίμενα δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

και μενα μου αρεσει αρκετα. νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το 1ο γιατι μπαινεις πιο βαθυα στην ιστορια, ουσιαστικα στην πηγη

μεχρι το σημειο που εχω παιξει με ενοχλει το γεγονος οτι δεν εχω δει τον alex mercer πιο πολυ και δεν βοηθαει καθολου την κατασταση. σαν να ειναι μονος του ο heller

τα γραφικα μετα απο πολυ καιρο σε παιχνιδι δεν με πειραζουν καθολου. ειναι παρα πολυ καλα. λιγο με τις αναβαθμισεις ειναι δυσκολο αλλα θα το ξεπερασω

Δημοσ.

Χμμμ.

Κάποιος τρόπος να ξεπεράσουμε το αισχρό κόλλημα στα 24fps?

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι γίνεται με hex editor και αλλαγή στο prototype2engine.dll αλλά δεν το κατέχω που και πως ακριβώς.

Ιδέες?

Δημοσ.

ναι ναι, το περνω πισω. τωρα καταλαβα

η ιστορια πρεπει να πω ειναι αρκετα μπερδεμενη. την μια ελεγχομενα ο στρατος αφηνει τα τερατα να βγαινουν και την αλλη τα σκοτωνουμε. δεν το καταλαβαινω αυτο

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...