{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Γιατί κάθε video που βγαίνει κάνει το game να μου φαίνεται και πιο αδιάφορο?!?
JohnVani18 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το πρώτο μου άρεσε αρκετά, αυτό το έχουν κάνει.. Ούτε ίδιοι δεν ξέρουν.. BTW, έχει "κυκλοφορήσει" ήδη για τις κονσόλες, και μετά σου μιλάνε για πειρατία σε PC.. Καραγκιοζιλίκια..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το πρώτο ήταν "πρωτότυπο" κάπως και τελείως mindless fun..ένα demo δεν θα ήταν κακό..
panther_512 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όχι και πρωτότυπο. Ίσως στην ιστορία, αλλά μόνο εκεί. Το gameplay εξέλιξη του Incredible Hulk: Ultimate Destruction ήταν. Μέχρι και ίδια animations χρησιμοποιήσαν. Οι περισσότερες κινήσεις του Prototype είναι πανομοιότυπες με του Hulk. Προσωπικά το Hulk το βρήκα πολύ ανώτερο παιχνίδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλά δεν εννοούσα πρωτότυπο σαν σύνολο αλλα για τα διαφορα abilities που είχε ο Mercer. Και το freerun μέσα στην πολύ ήταν ωραίο, το Hulk δεν το έπαιξα tbh. Ευκαιρία μιας και δεν ψήνομαι για αυτό. thanx
Millennium Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 BTW, έχει "κυκλοφορήσει" ήδη για τις κονσόλες, και μετά σου μιλάνε για πειρατία σε PC.. Καραγκιοζιλίκια.. Επππ.Μη το ξαναπεις αυτο.Ειπαμε πειρατια=pc :rolleyes:
mchls Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Prototype 2 to launch in the UK with “world’s first over-18 live advert”
darthinvader Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καπως το ιδιο ειναι με καλυτερα γραφικα και λιγο (ελαχιστα ) ποιο cool weapons. αλλα καλο φαινεται. Ισως να κανω ενα lets play του παιχνιδιου.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γιατί μου φαίνεται ότι τα εφέ του παιχνιδιού είναι όλα από DirextX 9? Εκτός και αν τα βίντεο είναι απ' την έκδοση για κονσόλες......
GeorgeVls Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως προτιμώ τον τυπα με την κουκούλα, ταίριαζε καλύτερα στη σκοτεινή φύση του παιχνιδιού από αυτό τον καράφλα.
mchls Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Pre-purchase now Prototype 2 and receive a free giftable copy of the original Prototype and the RADNET DLC bundle
mchls Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Prototype 2 successful on UK charts Top 10 UK Software Sales (All Formats); week ending April 28: Prototype 2 FIFA Street FIFA 12 Mass Effect 3 Kinect Star Wars The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition Tiger Woods PGA Tour 13 Battlefield 3 Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games Saints Row: The Third
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα