Προς το περιεχόμενο

Prototype 2

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τέτοια είδους παιχνίδια είναι δύσκολο να βάλεις πολύ καλά γραφικά γιατί ήδη έχει πολυ database πίσω αφού φτιάχνουν μία ολόκληρη πόλη....Πάντως, το prototype το θεωρώ καλύτερο από τον ανταγωνιστή του το infamous...

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μου ειχε αρεσει το παιχνιδι. Ηταν πολυ προχειρο και μεγαλη μετριοτητα οποτε νοιωθω οτι και το δευτερο απο το trailer ακομα δεν μου κανει την παραμικρη αισθηση.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παίδες. Ok. δεν σας άρεσε το πρώτο παιχνίδι. Απόλυτα κατανοητό.

Αλλά από την άλλη μήπως να δίνατε και κάποιον λόγο πέρα από το ασαφές "ήταν ένα μάτσο χάλια", "πρόχειρο", "μια μετριότητα" ;

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παίδες. Ok. δεν σας άρεσε το πρώτο παιχνίδι. Απόλυτα κατανοητό.

Αλλά από την άλλη μήπως να δίνατε και κάποιον λόγο πέρα από το ασαφές "ήταν ένα μάτσο χάλια", "πρόχειρο", "μια μετριότητα" ;

για μενα τα γραφικα ηταν πολυ μετρια . κ δεν ηταν κ πολυ πρωτοτυπο σαν game ,εκτος του οτι πηδαγε σαν πιθηκος ο τυπος .

Δημοσ.

ουτε εμενα με ενθουσιασε το πρωτο.Μετρια γραφικα και η καμερα πολυ κοντα στον χαρακτηρα σε σπαστικο σημειο

Δημοσ.

Εγώ δεν θα στηριχτω στα γραφικά γιατι σαν παιχνιδάκι με εντυπωσίασε κ μ προσέφερε αυτο π ήθελα..μια ωριτσα ψυχαγωγία την ημέρα κ με τα τόσα lvlups κ λειτουργίες δεν το βαρέθηκα ποτέ!

Ανυπομονώ για το δεύτερο.

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο. μου άρεσε σχετικα το πρώτο. άραζα για κανα 40λεπτο τη μέρα και έπαιζα. μου άρεσε που έτρεχα free και έκανα ολα αυτα τα ακροβατικά στην πόλη χτυπώντας ανθρώπους και οχήματα. όταν πέρασε ο ενθουσιασμός το βαρέθηκα γρήγορα όμως και στην μέση το παράτησα. για να δούμε το 2

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...