weber122 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά τέτοια είδους παιχνίδια είναι δύσκολο να βάλεις πολύ καλά γραφικά γιατί ήδη έχει πολυ database πίσω αφού φτιάχνουν μία ολόκληρη πόλη....Πάντως, το prototype το θεωρώ καλύτερο από τον ανταγωνιστή του το infamous...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μου ειχε αρεσει το παιχνιδι. Ηταν πολυ προχειρο και μεγαλη μετριοτητα οποτε νοιωθω οτι και το δευτερο απο το trailer ακομα δεν μου κανει την παραμικρη αισθηση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παίδες. Ok. δεν σας άρεσε το πρώτο παιχνίδι. Απόλυτα κατανοητό. Αλλά από την άλλη μήπως να δίνατε και κάποιον λόγο πέρα από το ασαφές "ήταν ένα μάτσο χάλια", "πρόχειρο", "μια μετριότητα" ;
Cygnus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Άντε να καούμε λίγο! Ποιος περιμένει μέχρι το 2012;
kostacurtas Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XdJy8kPZ-Dk
IMMORTALFRANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 REMOVED??? Κρίμας........δεν πρόλαβα να το δω
p_under Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε παίδες. Ok. δεν σας άρεσε το πρώτο παιχνίδι. Απόλυτα κατανοητό. Αλλά από την άλλη μήπως να δίνατε και κάποιον λόγο πέρα από το ασαφές "ήταν ένα μάτσο χάλια", "πρόχειρο", "μια μετριότητα" ; για μενα τα γραφικα ηταν πολυ μετρια . κ δεν ηταν κ πολυ πρωτοτυπο σαν game ,εκτος του οτι πηδαγε σαν πιθηκος ο τυπος .
Galis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ουτε εμενα με ενθουσιασε το πρωτο.Μετρια γραφικα και η καμερα πολυ κοντα στον χαρακτηρα σε σπαστικο σημειο
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν θα στηριχτω στα γραφικά γιατι σαν παιχνιδάκι με εντυπωσίασε κ μ προσέφερε αυτο π ήθελα..μια ωριτσα ψυχαγωγία την ημέρα κ με τα τόσα lvlups κ λειτουργίες δεν το βαρέθηκα ποτέ! Ανυπομονώ για το δεύτερο.
hal9001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 και εγώ το ίδιο. μου άρεσε σχετικα το πρώτο. άραζα για κανα 40λεπτο τη μέρα και έπαιζα. μου άρεσε που έτρεχα free και έκανα ολα αυτα τα ακροβατικά στην πόλη χτυπώντας ανθρώπους και οχήματα. όταν πέρασε ο ενθουσιασμός το βαρέθηκα γρήγορα όμως και στην μέση το παράτησα. για να δούμε το 2
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-prototype-2/714859
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα