Προς το περιεχόμενο

Prototype 2

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aνακοινωθηκε το prototype 2!

[gt]708351[/gt]

το prototype ηταν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2009 και μου αρεσε πολυ. Ελπιζω το δευτερο να ειναι ισαξιο αν οχι καλυτερο απο το πρωτο.

• Moderators
Δημοσ.

Χαίρομαι. Το άξιζε ένα sequel και θέλω να δω αν θα βελτιώσουν κάπως το gameplay (πιο ισορροπημένο, καλύτερη διαβάθμιση στα επίπεδα δυσκολίας, ποικιλία σε εχθρούς και αποστολές) και τον τρόπο εξιστόρησης των γεγονότων (κάτι που να βγάζει περισσότερο νόημα).

Όπως είχα γράψει πρόσφατα και στο topic για το Prototype, το Murder Your Maker site ήταν teaser για το Prototype 2. Τo site πλέον έχει επίσημο τίτλο Prototype 2.

Ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρεται γενικά το 2012. Δεν βλέπω να αναφέρονται οι υποστηριζόμενες gaming platforms...

Btw, το trailer έχει κάποιο πρόβλημα και δεν παίζει.

Edit: Aπό youtube:

• Moderators
Δημοσ.

Υπο ποια έννοια άκυρο;

vvvv Σωστά. Σε μένα δεν έδειχνε τίποτα αρχικά. Έλεγε "Movie not available". Τώρα εναλλάσσεται μεταξύ αυτού και ενός "Reservoir Dogs - Trailer 2" :lol:

Δημοσ.

Φοβερό παιχνίδι το πρώτο, αν και το τέλος του ήταν κάπως ξενέρωτο.

Μακάρι το δεύτερο να είναι ακόμα καλύτερο.

Πιο ξενερωτο παντως απο αυτο στο Mafia 2 δεν υπαρχει ..Ασχετο αλλα ηθελα να το πω ,το ειχα καιρο στο στομα :P

• Moderators
Δημοσ.

Χα χαχα. Καμιά σχέση με τις δικές μου εντυπώσεις για το πρώτο. Και τα γραφικά τα είχα βρει πολύ καλά (και ακόμα τα θεωρώ πολύ καλά ειδικά για sandbox game) και το gameplay του ήταν πολύ διασκεδαστικό (οι δυνάμεις του Mercer είναι όλα τα λεφτά) και οι μάχες ήταν ok και τα challenges... Εντάξει το AI ήθελε δουλειά, όπως και άλλες πλευρές του παιχνιδιού, αλλά α) σε ποιό sandbox παιχνίδι ΔΕΝ επιδέχεται βελτίωση το AI και β) δεν ήταν τόσο χάλια ώστε να πω το παιχνίδι τρελή μούφα.

Χαλαρά για μένα ήταν στα καλύτερα του 2009 για το PC.

Δημοσ.

Το πρώτο, ήταν τρελή μούφα με άθλια γραφικά και AI επιπέδου Γιάννη Γκιωνάκη στα Κίτρινα Γάντια, με αυτισμό όμως.

έλα ρε δεν ήταν τόσο χάλια..τα γραφικά ήταν αρκετά συμπαθητικά,ναι η A.I. για τον φούτσο( νταξ είναι τέτοιου είδους game όμως που δεν είναι και το πρώτο που σε νοιάζει, να σφάξεις για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου θες) και το σενάριο αν και καλό έμπαζε απο παντού...και οι δυνάμεις όλα τα λεφτά

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι πέταγες στον αέρα και προσγειωνόσουνα κάνοντας σερφ πάνω σε κάποιο ζόμπι... Από κει και πέρα τι να λέμε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...