Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κανω αυτο που παρεθεσα ο T-Rex ειναι απαραιτητο και το RAM drive? Γενικοτερα και περα απο το ΚΑΣ, κατι αλλο μπορει να βοηθησει εμενα με την ανελεητη χρηση που κανω?

Το 128 παρεπιπτωντος ειναι και στανταρ? Δλδ παντα τοσο θα χρησιμοποιει ακομα και αν εχω ανοιχτες 2-3 καρτελες θα εχω δεσμευμενα 128mb, ή θα προσαρμοζεται αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες?

Δημοσ.

με αυτο που σου ειπε ο trex ο ff χρησιμοποιει τοση μνημη (αντι για δισκο) οση χρειαζεται, δλδ οσο περισσοτερο σερφαρεις και αναλογως τι εχουν οι σελιδες που βλεπεις τοσο περισσοτερη μνημη θα καταναλωνει,βεβαια ο ff εχει οπως ειπα οριο σε mb το οποιο δεν θα ξεπερνα,απλα οταν γεμιζει θα διαγραφει για να εχει να αποθηκευσει

τα 128mb δεν ειναι στανταρτ (θα κανεις δοκιμες και θα δεις τι σου ταιριαζει αναλογως των αναγκων σου) απλα ειναι ενα καλο ποσο για να μην διαγραφει συνεχως ωστε να χωρεσει τα καινουργια που θα κατεβαζει

αντιθετα εγω επειδη ο #$%^& chrome δεν μπορει να κανει κατι τετοιο εχω μονιμως δεσμευμενα 128mb τα οποια διαχειριζεται ναι μεν χωρις να τα ξεπερνα αλλα ειτε τον τρεχω ειτε οχι,ειτε βλεπω insomnia ειτε 20 καρτελες youtube η μνημη που δεσμευεται ειναι η ιδια

οποτε με τον ff ειναι καλυτερα

και ξαναλεω οτι επειδη μιλαμε για μνημη οπου οι εργασιες σχετικα με αρχεια συμβαινουν πολυ πολυ γρηγορα το να ορισεις μεγαλο η μικρο μεγεθος ισως δεν εχει και πολυ σημασια

Δημοσ.

Όταν ξεκινάω το pc-win 7 μου βγάζει ένα παράθυρο που γράφει '' check system consistency ''κ κάτι τέτοι. Να το επιτρέψω να κάνει τον έλεγχο ή θα έχω πρόβλημα με τον σκληρό?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τους δισκους αυτης της προσφορας ειχε κανεις κανα προβλημα? Εμενα σε νεο συστημα με RAID0 μετα απο λιγη χρηση απετυχε ο ενας. Τωρα πρεπει να παω να τον αντικαταστησουν και να ξαναστησω συστημα απο την αρχη, χανοντας και οτι ειχα περασει και ρυθμισει...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω τον σκληρό αυτό στο Toshiba NB200 netbook που έχω για να του ανεβάσω επιδόσεις ^_^ ^_^ Δεν ξέρω αυτός που έχει είναι 2,5''?

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τους δισκους αυτης της προσφορας ειχε κανεις κανα προβλημα? Εμενα σε νεο συστημα με RAID0 μετα απο λιγη χρηση απετυχε ο ενας. Τωρα πρεπει να παω να τον αντικαταστησουν και να ξαναστησω συστημα απο την αρχη, χανοντας και οτι ειχα περασει και ρυθμισει...

το ότι είναι ssd δεν σημαίνει ότι δεν χαλάνε ξαφνικά, ούτε ότι αν είχε ένας πρόβλημα πως θα βγάλουν όλοι...

Δημοσ.

το ότι είναι ssd δεν σημαίνει ότι δεν χαλάνε ξαφνικά, ούτε ότι αν είχε ένας πρόβλημα πως θα βγάλουν όλοι...

Μα τοσο γκαντεμια ρε φιλε? Μετα απο μια βδομαδα να αποτυγχει? Ελεος! Σκεψου να το δουλευε και καιρο τωρα και να ειχα μεσα τοσα δεδομενα και προγραμματα με ρυθμισεις!

Τουλαχιστον εχουν τωρα αλλους διαθεσιμους να μου τον αλλαξουν κατευθειαν η θα πρεπει να περιμενω? Ενα κιτακι ραμ στο παρελθον παντως μου το χαν αλλαξει στα καπακια. Πρεπει πρωτα να ειδοποιησω, η αν περασω απο κει στο τμημα service, λες να μαι τοσο τυχερος και να γινει η ανταλλαγη αμεσα?

Δημοσ.

Σου χει τυχει και σενα?

Στην σελιδα παντως λεει αναμενεται συντομα. Επισης στο τηλεφωνο που μιλησα μου ειπε οτι χρειαζεται να ελεγχτει και να μου απαντησουν. Τι να ελεγχτει? Δεν μπορουν απλα να το βαλουν σε ενα συστημα να δουνε οτι δεν αναγνωριζεται? Γιατι να μου τρωνε το χρονο? Δεν ειμαι και καθε μερα εντος Αθηνων...

Εκτος και αν μπορουν με καποιο τροπο να τον διορθωσουν και να συνεχισω στο συστημα μου απο κει που ημουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν έχω SSD ακόμα αλλά αν κάτσεις και κάνεις αναζήτηση στο google θα βρεις κι άλλους και όχι μόνο με αυτή τη μάρκα...

τώρα για τον έλεγχο είναι κλασική ρουτίνα, το πόσο θα πάρει είναι άγνωστο...

Δημοσ.

όχι δεν έχω SSD ακόμα

ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑΑΑΑΑΑΑααα :P (επανερχομαι στην ταξη.... απλα εχω πολυ ελευθερο χρονο σημερα.. με συγχωρεις thresh..)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε πρέπει να περάσω σε Sandybridge ταυτόχρονα, βαριέμαι να παίρνω τωρα SSD να περνάω windows και μετά να ξαναπερνάω όταν γυρίσω σε SandyBridge

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...