Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

ο caviar black ειναι πολυ πιο γρηγορος.. αν οπως λετε το crystal ειναι αναξιοπιστο (δεν διαφωνω.. απλα δεν επιβεβαιωνω) δοκιμαστε bench με το everest εγω εκει με τον caviar black 1 tb επιασα 130 αρχικο write αν θυμαμαι καλα..

Συγκρινεις 2.5αρη με 3.5αρη; Και ο νεος μου samsung F4 2ΤΒ στις 5400 βγαζει αρχικη οπως την λες 148ΜΒ/s.

Περα απο αυτα ειπα εξαρχης οτι μιλησα ΜΟΝΟ για το crystaldiskmark και οχι για την ουσια της διαφωνιας σας, δεν εχω hybrid και ουτε μου κανει κλικ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκρινεις 2.5αρη με 3.5αρη; Και ο νεος μου samsung F4 2ΤΒ στις 5400 βγαζει αρχικη οπως την λες 148ΜΒ/s.

Περα απο αυτα ειπα εξαρχης οτι μιλησα ΜΟΝΟ για το crystaldiskmark και οχι για την ουσια της διαφωνιας σας, δεν εχω hybrid και ουτε μου κανει κλικ...

δεν προσεξα οτι ηταν 2,5 αλλα εγω εκανα μια γενικη συγκριση hdd ουτως η αλλος.. και εγω ειπα οτι βγαζει τοσο ο caviar στο everest οχι στο crystal. σαν πολυ μου ακουγεται εμενα το 148 και ειδικα για 5400... να σου πω την αληθεια ομως εγω εμπιστευομαι μονο wd και δεν εχω καν ψαξει σε samsung οποτε δεν λεω μεγαλες κουβεντες

σε ευχαριστω πολυ million voices για τις απαντησεις.. παντως αυτο που ειπα για το οτι με το που εβαλα ssd to cpu μου ειναι μονιμα 00% μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση και για αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι σου χρησιμοποιει cpu

αα και κατι αλλο ΚΑΘΕ φορα που κανω sleep μου freezarei στο post screen ΚΑΘΕ φορα ομως

εμενα ολα οκ οταν κανω sleep (Windows 7 32bit),οποτε κανεις αναβαθμιση bios μητρικης και firmware δισκου

θα εχεις πολυ δυνατη cpu μαλλον,αυτο που ειπαν ολοι ειναι οτι με το να εχεις πολυ γρηγορο ssd δισκο αναγκαζεται το υπολοιπο pc (cpu,southbridge κλπ) να δουλευει με αυξημενη ροη δεδομενων και αρα εχει περισσοτερο load το οποιο φαινεται εντονοτερα σε χαμηλης δυναμικης συστηματα

το δικο μου πχ

εμενα ολα οκ οταν κανω sleep (Windows 7 32bit),οποτε κανεις αναβαθμιση bios μητρικης και firmware δισκου

θα εχεις πολυ δυνατη cpu μαλλον,αυτο που ειπαν ολοι ειναι οτι με το να εχεις πολυ γρηγορο ssd δισκο αναγκαζεται το υπολοιπο pc (cpu,southbridge κλπ) να δουλευει με αυξημενη ροη δεδομενων και αρα εχει περισσοτερο load το οποιο φαινεται εντονοτερα σε χαμηλης δυναμικης συστηματα

το δικο μου πχ

Όποιος ενδιαφέρεται για τον vertex 2 υπήρχαν κάποια κομμάτια στο ράφι στο Κατάστημα Αλίμου σήμερα το μεσημέρι που πέρασα τα οποία είχαν τιμή 109 ευρώ. :)

Βαλε συ chrome και οταν θα τον εχεις 3 ωρες ανοιχτο και θα εχει "γραψει" και "σβησει" 20GB δεδομενων θα δεις τη γλυκα.

Εγω θελω να τον φυλασσω με προδερμ, δεν ξερω που βρισκεις το προβλημα...

Κι εγώ με Crome (και Opera) και Intel SSD είμαι, τι προτείνεις για browser?

Επίσης τον τωρινό μου SSD (Intel X-25M 80GB) τον πήρα τον Μάρτη όταν έφτιαξα το pc, αλλά ψήνομαι για 2ο, και είμαι ανάμεσα σε άλλον ένα ίδιο Intel, τον Corsair Force Series 60GB, ή τον OCZ Vertex 2 60GB, ποιός θεωρείται καλύτερος?

btw δεν τον θέλω για raid τον 2ο αλλά για linux

o Opera ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορος με τον chrome,επιλεγοντας Enable disk cache=0 (opera:config ως διευθυνση σε κενο tab) ο δισκος παυει να χρησιμοποιειται και τα παντα κασαρονται στην ram

ramdrive ειναι εικονικος δισκος ο οποιος δεσμευει ποσο της ram που θα ορισεις,γινεται με third party προγραμματα και δουλευει κανονικοτατα σαν δισκος με γραμμα assigned κλπ,οταν κλεισεις ομως το πισι χανονται τα παντα (υπαρχουν και με επιλογες να σωζουν τα περιεχομενα τους στον δισκο πριν το shutdown)

corsair και ocz ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη την περιοδο

Thanks million_voices για τις πληροφορίες. ;)

ps. θυμάμαι όταν πήρα τον Intel πριν κάτι μήνες θεωρούνταν κορυφή, τώρα θεωρείται ήδη ξεπερασμένος? :unsure:

και οι δικοι μας Vertex2 σε κανα 2 μηνες ξεπερασμενοι θα ειναι

ps οποιος θελει freeware portable ramdrive για chrome που δουλευει στα 7

http://www.mydigital...nd-2003-server/

http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=098d42a41aacdc6d&hl=en

οπως ειπα και στον ποιο πανω ρυθμισε τον ff να μην κασαρει στον δισκο αλλα στην μνημη (δεν εχω ff,καπου στο about:config θα γινεται αυτο η ας σου πει οποιος ξερει)

ισως καλο θα ηταν επισης επειδη ανοιγεις πολλες καρτελες και αναλογως του ποση ram εχεις, να πρεπει να αυξησεις λιγο το μεγεθος της κας (απο οτι θυμαμαι στον ff ειναι default 58) σε 128mb πχ αν και μιλαμε για ram οποτε οι διαγραφες-εγγραφες ειναι ταχυτατες

εγω εφτιαξα ενα ramdrive 128mb και ρυθμισα τον chrome να κασαρει εκει και εως 128mb (οταν το γεμισει σβηνει μονος του παλιοτερα για να κανει χωρο),αποτελεσμα αισθητα ποιο γρηγορο νετ,αξιοποιηση της μνημης και προστασια του ssd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...