Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα νούμερα που αναφέρετε είναι σαφώς πολύ καλά (να υποθέσω από ΑΤΤΟ?) και μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα με την AMD! Ότι μου κατέβει δε λέω, τα διάβασα στο νετ και μου ήρθε κάπως, είδα και μετρήσεις και έφριξα (σε σχέση με πλατφόρμα Intel).

Με το Crystal τι γίνεται στα μηχανάκια σας? Ειδικά στα 4Κ τι παίζει?

Ποιόν driver κατεβάσετε και από που? Παίζει κάποιο λινκ? (προφανώς παίζει, αλλά ρωτάω για να πάω στα σίγουρα αφού έχετε τέτοια σκορ! :rolleyes:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κανέναν driver. Δε χρειάζεται να βάλεις κάποιον driver, κρατάς αυτούς που περνάνε τα windows αυτόματα.

Crystal δεν είχα τρέξει και πλέον δεν έχει νόημα, αλλά το ATTO θεωρούν ως πιο αξιόπιστο στα τεστ για τους ssd.

Κανέναν driver. Δε χρειάζεται να βάλεις κάποιον driver, κρατάς αυτούς που περνάνε τα windows αυτόματα.

Crystal δεν είχα τρέξει και πλέον δεν έχει νόημα, αλλά το ATTO θεωρούν ως πιο αξιόπιστο στα τεστ για τους ssd.

Ελήφθη! ;)

παιζει ρολο και το συστημα μαλλον γιατι ειμαι με εναν athlon 64 x2 5000+, 4gb ram και μητρικη 780g sb700

νορμαλ νομιζω οι επιδοσεις

Ο Vertex σου τρώει bottleneck κυρίως από την CPU. Όλοι οι Sandforce εξοπλισμένοι δίσκοι ταΐζουν άνετα έναν εξαπυρηνο Intel Gulftown και οτιδήποτε κάτω από μοντέρνους γρήγορους quadcore σε CPU είναι Bottleneck. Δεν στο αναφέρω για να τρομοκρατηθείς για να αναβαθμίσεις απλά για να γνωρίζεις τις πραγματικές δυνατότητες σε Data Throughput ενός Sandforce 1200 SSD, έχεις αρκετή ισχύ στο δισκάκι.

Ο Vertex σου τρώει bottleneck κυρίως από την CPU. Όλοι οι Sandforce εξοπλισμένοι δίσκοι ταΐζουν άνετα έναν εξαπυρηνο Intel Gulftown και οτιδήποτε κάτω από μοντέρνους γρήγορους quadcore σε CPU είναι Bottleneck. Δεν στο αναφέρω για να τρομοκρατηθείς για να αναβαθμίσεις απλά για να γνωρίζεις τις πραγματικές δυνατότητες σε Data Throughput ενός Sandforce 1200 SSD, έχεις αρκετή ισχύ στο δισκάκι.

ωπ, λετε να εχω προβλημα με τον [email protected] ? Για 120αρη ssd σκεφτομαι...

Γιατι ρε παιδι μου,τι το ηθελες τωρα αυτο το ποστ?

Κατσε να δεις τι θα γινει τωρα. :P

δηλαδη oi ssd θελουν 3-4 πυρηνες για την πάρτη τους? παω να παρω εναν υπερυπολογιστή για να βάλω ssd δισκους:)

Τα νούμερα που αναφέρετε είναι σαφώς πολύ καλά (να υποθέσω από ΑΤΤΟ?) και μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα με την AMD! Ότι μου κατέβει δε λέω, τα διάβασα στο νετ και μου ήρθε κάπως, είδα και μετρήσεις και έφριξα (σε σχέση με πλατφόρμα Intel).

Με το Crystal τι γίνεται στα μηχανάκια σας? Ειδικά στα 4Κ τι παίζει?

Ποιόν driver κατεβάσετε και από που? Παίζει κάποιο λινκ? (προφανώς παίζει, αλλά ρωτάω για να πάω στα σίγουρα αφού έχετε τέτοια σκορ! :rolleyes:)

Να μην ασχολεισαι γενικως με benches,αν με το καλο παρεις καποιον ssd να απολαυσεις τον δισκο και να μην σκεφτεσαι προγραμματακια.Οσο αναφορα για drivers εγω πριν βαλω τους ACHI drivers απο την AMD ειχα περιπου 275 read ενω μετα 280(θα μου πεις σιγα τη διαφορα).Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι χωρις τους ACHI εκανε 15 sec για το shutdown ενω με τους ACHI κανει περιπου 6.Γενικως καλο ειναι να βαλεις τους ACHI drivers,κακο δεν κανουν.

Ήρεμα, δεν ισχυρίζομαι ότι κάποιος πρέπει να αναβαθμίσει σε Core i7 σύστημα αλλά το ότι υπάρχουν ουσιαστικά ελάχιστες απαιτήσεις στην πλατφόρμα που μπορεί να κάτσει όμορφα ένας μοντέρνος και γρήγορος SSD δίσκος. Pentium 4s, Atoms και χαμηλά χρονισμένοι Celerons αυτονόητα βγαίνουν εκτός και μένουμε με μοντέρνους Dualcores κατά προτίμηση ψηλά χρονισμένους με προτίμηση σε Quadcores εάν και εφόσον χρησιμοποιούνται τα Windows 7 η μοντέρνο Linux.

δικιο εχεις,το εχω δει αυτο που λες παρακολουθοντας cpu και disk usage με ενα windows gadget που εχω http://gallery.live....aeb27&bt=1&pl=1

ο δισκος ποτε δεν χτυπαει 100αρες αντιθετα η cpu πολυ συχνα

ειμαι στο ψαξιμο για 4πυρηνο η 6πυρηνο

αλλα η μητρικη με περιοριζει σε 95w tdp

http://www.gigabyte....p.aspx?pid=2758

Να μην ασχολεισαι γενικως με benches,αν με το καλο παρεις καποιον ssd να απολαυσεις τον δισκο και να μην σκεφτεσαι προγραμματακια.Οσο αναφορα για drivers εγω πριν βαλω τους ACHI drivers απο την AMD ειχα περιπου 275 read ενω μετα 280(θα μου πεις σιγα τη διαφορα).Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι χωρις τους ACHI εκανε 15 sec για το shutdown ενω με τους ACHI κανει περιπου 6.Γενικως καλο ειναι να βαλεις τους ACHI drivers,κακο δεν κανουν.

Τhanx m8!

Εχω ήδη 120άρη Vertex2, αλλά με το που ήρθε και μπήκα στη σοβαρή μελέτη εγκατάστασης/επιδόσεων έφαγα την ήττα με τα σκορ σε πλατφόρμα AMD. ΌΤΙ είχα δει μέχρι στιγμή ήταν σε Intel...

Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για τους ACHI της AMD? Θα γίνει mini κόντρα μεταξύ AMD-MS για να δω ποιοί δουλεύουν καλύτερα στην πλατφόρμα μου.

Τhanx m8!

Εχω ήδη 120άρη Vertex2, αλλά με το που ήρθε και μπήκα στη σοβαρή μελέτη εγκατάστασης/επιδόσεων έφαγα την ήττα με τα σκορ σε πλατφόρμα AMD. ΌΤΙ είχα δει μέχρι στιγμή ήταν σε Intel...

Μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για τους ACHI της AMD? Θα γίνει mini κόντρα μεταξύ AMD-MS για να δω ποιοί δουλεύουν καλύτερα στην πλατφόρμα μου.

AHCI for Windows 7

http://sites.amd.com..._win7-64.aspx#3

Λίγο καιρό υπομονή και θα μπορείς να αγοράσεις έναν Phenom II 955 95W μπορεί και κάτω από 100 ευρώ.

Black Box? Εγω δλδ που πηρα προσφατο τον 640 Ουτε καν Phenom στα 97 την πατησα? Θεωρειτα η καλυτερ value for money επιλογη σημερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...