Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 2 Series 60GB στα 109 ευρώ (Πλαίσιο)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

σύμφωνα με τον gorrilako τελείωσαν τα αποθέματα στις αποθήκες, έχουν μείνει καμιά 85αρια κομμάτια διάσπαρτα σε καταστήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

με τους τελευταιους amd southbridge και ahci drivers που υποστηριζουν trim κανονικα

πως τα βλεπετε?

post-143163-0-24586400-1292607059_thumb.jpg

Όντως υποστηρίζουν trim οι driver της AMD? Εσχάτως διάβαζα στα φόρα της OCZ/Corsair ότι τα "ταπεινά" τσιπσετ ΔΕΝ υποστηρίζονται, παρά μόνο τα 8ΧΧ . . . !

Συμπαθητικά τα νουμεράκια σου στο Crystal, συγκλονιστικά όμως αυτά που παρέθεσε ο Matrixx στο αμέσως επόμενο ποστ (αν δλδ προέρχονται από πλατφόρμα AMD!). "Ανώριμο προϊόν οι SSD" λέει η AMD, "βάλτε Raptors σε raid καλύτερα..." <_< ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτά τα καραγκιοζιλίκια από πλευράς AMD τα έμαθα αφότου αγόρασα τον Vertex2, δλδ για να απολαύσεις έναν σύγχρονο SSD πρέπει να πάρεις σώνει και καλά σε πλατφόρμα Intel (ήτοι ένα καπελάκι +50-60% στο κόστος)? ? ? ?

Θα μελετήσω το νήμα από την αρχή, αν και χοντρικά βλέπω τζάμπα τα γκάζια του OCZ σε πλατφόρμα AMD, άπατος πάει . . .

παντως ενας vertex 2 60 gb που περασε απο τα χερια μου δεν επιανε πανω απο 210 σε read με τιποτις+χαμηλα write.μαλλον τα 280 read τα βλεπεις μονο στον 120 gb που μαλλον εχει εσωτερικα 2χ60 σε raid

edit=no raid στον 120,thanks to thresh

Όντως υποστηρίζουν trim οι driver της AMD? Εσχάτως διάβαζα στα φόρα της OCZ/Corsair ότι τα "ταπεινά" τσιπσετ ΔΕΝ υποστηρίζονται, παρά μόνο τα 8ΧΧ . . . !

Συμπαθητικά τα νουμεράκια σου στο Crystal, συγκλονιστικά όμως αυτά που παρέθεσε ο Matrixx στο αμέσως επόμενο ποστ (αν δλδ προέρχονται από πλατφόρμα AMD!). "Ανώριμο προϊόν οι SSD" λέει η AMD, "βάλτε Raptors σε raid καλύτερα..." <_< ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτά τα καραγκιοζιλίκια από πλευράς AMD τα έμαθα αφότου αγόρασα τον Vertex2, δλδ για να απολαύσεις έναν σύγχρονο SSD πρέπει να πάρεις σώνει και καλά σε πλατφόρμα Intel (ήτοι ένα καπελάκι +50-60% στο κόστος)? ? ? ?

Θα μελετήσω το νήμα από την αρχή, αν και χοντρικά βλέπω τζάμπα τα γκάζια του OCZ σε πλατφόρμα AMD, άπατος πάει . . .

to query disabledeletenotify επιστρεφει 0 και με τους microsoft και με τους amd

τι να σου πω καλα παει

Φίλε μου, λες ό,τι να ναι. 785gt AMD τσιπάκι έχω και τα νούμερα με τον 120gb ήταν 252+ και 270+ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ TRIM , κοινώς 1 χαρά ΟΛΑ!

Φίλε μου, μη λες ό,τι να ναι. 785gt AMD τσιπάκι έχω και τα νούμερα με τον 120gb ήταν 252+ και 270+ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ TRIM , κοινώς 1 χαρά ΟΛΑ!

Ακριβως,οτι να ΄ναι λεει το παλικαρι.Και εγω με 785GX (μητρικη με 64 ευρω) και Vertex 2 90GB πιανω 280/260.Μην λεμε οτι μας κατεβει παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...